4 Δεκεμβρίου 2013

Ως ήταν αναμενόμενο, απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του Νίκου Μιχαλολιάκου. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Ομολογούν ότι οι διώξεις είναι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.


Διαβάζουμε στο www.enikos.gr

"Καταπέλτης (αυτός ο καταπέλτης πρέπει να έχει ξεχαρβαλώσει από την πολύ χρήση) για τον Νίκο Μιχαλολιάκο είναι η διάταξη με την οποία οι εφέτες ειδικές ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου απορρίπτουν το αίτημα του γγ της Χρυσής Αυγής για αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη διάταξη, επισημαίνεται ότι η Χρυσή Αυγή διατηρεί μέχρι σήμερα την ίδια ιδεολογική κατεύθυνση, δηλαδή το θαυμασμό στον Αδόλφο Χίτλερ και το ναζιστικό καθεστώς ως και το δικτατορικό καθεστώς της 21ης Απριλίου και άρνηση του κοινοβουλευτισμού και της δημοκρατίας, παρά τις περί αντιθέτου δημόσιες, όψιμες- όπως σημειώνεται- διαβεβαιώσεις του κατηγορουμένου, των βουλευτών και των στελεχών του.  

Ενδεικτική για την ιδεολογία και τη δράση της Χρυσής Αυγής είναι σύμφωνα με τις ανακρίτριες και η άποψη που διατυπώθηκε από το βήμα της βουλής από την Κ.Ο. του κόμματος αναφορικά με την ημέρα αποκατάστασης της Δημοκρατίας και η οποία είναι ότι : "εσείς λέτε ότι η δημοκρατία αποκαταστάθηκε το 1974. Εμείς λέμε ότι αποκαταστάθηκε το 1967".

Επίσης, σύμφωνα με ίδιες πληροφορίες οι εφέτες ανακρίτριες στη διάταξή τους αποδίδουν στον Νίκο Μιχαλολιάκο τον πλήρη έλεγχο της εγκληματικής οργάνωσης, καθώς και το ότι καθορίζει τις αρχές και το πλαίσιο όπως και τα μέσα δράσης της εγκληματικής δραστηριότητας των μελών της Χρυσής Αυγής, ανεξάρτητα, όπως αναφέρεται, αν γνώριζε ή όχι κάθε επιμέρους δράση της."

ΣΧΟΛΙΟ
Εν τρικυμία βρίσκονται οι δικαστικές αρχές, οι οποίες υπό τις κυβερνητικές πιέσεις και μη έχοντας πια τίποτα άλλο να πουν, ξεστόμισαν τελικά την αλήθεια για τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής. Οι διώξεις λοιπόν, ΞΕΚΑΘΑΡΑ πια, είναι πολιτικές - ιδεολογικές.
Μάλιστα, όχι μόνο κυνηγιέται η όποια ιδεολογία του αρχηγού της Χ.Α., αλλά με ένα απίστευτα κομμουνιστικό τρόπο, υποθέτουν, ότι οι δηλώσεις στηρίξεως στον κοινοβουλευτισμό είναι προσχηματικές. Και αυτό λέγεται από δικαστικούς. Οι άνθρωποι καταργούν κάθε έννοια δικαίου.

Θεωρούν επίσης, ότι ένας από τους λόγους που πρέπει να είναι στην φυλακή ο αρχηγός ενός νομίμως εκλεγμένου κόμματος, είναι η κρυφή άρνησή του στον κοινοβουλευτισμό. Ερώτηση· ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ και τα στελέχη του, γιατί ακόμη είναι έξω;
Η κ. Παπαρήγα, που δήλωσε προσφάτως ότι "Δεν θα πάρει το ΚΚΕ την εξουσία με εκλογές" γιατί κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερη...;

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Δύο τινά συμβαίνουν. Ή το σύστημα είναι τόσο ηλίθιο και σε τόση σύγχυση που δεν καταλαβαίνει ότι με αυτό το γελοίο κυνηγητό κατά της Χ.Α. την δυναμώνει και την ατσαλώνει συνεχώς και την παρουσιάζει στα μάτια, όλο και περισσοτέρων Ελλήνων, ως το μόνο αντισυστημικό κόμμα.
Ή το σύστημα ξέρει τι κάνει πολύ καλά και δυναμώνει εν γνώση του την Χ.Α. και επιχειρεί με κάθε δυνατό τρόπο να πολώσει το πολιτικό κλίμα στα άκρα.

Όπως και να έχει, έτσι όπως πάνε τα πράγματα, μάλλον θα το τραβήξουν και δεν πρόκειται να αποφυλακίσουν κανέναν μέχρι και τις δημοτικές εκλογές. Και όπως πάνε και οι δημοσκοπήσεις για τον δήμο της Αθήνας, οσονούπω και ο Κασιδιάρης θα πάρει την άγουσα προς την... μπουζού.
Αν βεβαίως, αποφυλακιστούν κοντά στην περίοδο των εκλογών, ο αρχηγός και τα στελέχη της Χ.Α., τότε το συνωμοσιολογικό σενάριο, της κρυφής ενδυναμώσεώς της, θα παίζει πολύ σοβαρά.

Θεωρούμε πολύ επικίνδυνη αυτήν την συνεχόμενη δίωξη κατά της Χ.Α. και οι πρώτοι που θα έπρεπε να είναι αντίθετοι σε αυτήν, εξ αρχής, θα έπρεπε να είναι, κυρίως, οι ακραίοι πολιτικοί της αντίπαλοι. Ηρωοποιούν συνεχώς τον Μιχαλολιάκο και έχει φθάσει, σήμερα, να είναι ο τρίτος αρχηγός κόμματος σε δημοτικότητα...
Και επειδή δεν μπορεί όλοι οι αντίπαλοι της Χ.Α. να είναι κατευθυνόμενοι, από ξένα κέντρα, οι υπόλοιποι που μας μένουν, αποδεικνύεται περίτρανα, ότι είναι ΗΛΙΘΙΟΙ.
Αποδεικνύεται επίσης περίτρανα, ότι στην Ελλάδα υπάρχει έλλειψη, Ηγέτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου