2 Δεκεμβρίου 2013

Βίντεο από την Γαλλία για την επέλαση του Ισλάμ. Δείτε και ανοίξτε τα μάτια σας.


Προφανώς, αυτή η θρησκεία είναι που έχει επιλέξει η νέα τάξη πραγμάτων για να κυριαρχήσει στον κόσμο. Και αυτό το διαπιστώνουμε από το πόσο πειθήνια όργανα, του οποιουδήποτε ιερέα τους, μπορεί να γίνει ο κάθε μουσουλμάνος. Τυφλή και μαζική υπακοή είναι αυτό που αποζητά η νέα τάξη και αυτό το σημαντικό χαρακτηριστικό το βρίσκεις σε όλους τους μουσουλμάνους. 

Ξέχωρα όμως από αυτό, υπάρχει τέτοια πληθυσμιακή αύξηση των μη Ευρωπαίων, αλλοδαπών, στην γηραιά ήπειρο, που σε λίγα χρόνια δεν θα έχει νόημα να συζητάμε για την σαρία και τις μπούργκες.
Όταν θα είναι πλειοψηφία, θα είναι και "φασιστικό" η μειοψηφία των Γάλλων φέρ' ειπείν, να επιβάλει την άποψή της και την ιδεολογία της, στον νέο πληθυσμό της χώρας τους. Και φυσικά, οι Γάλλοι, δεν θα πρέπει να την λογίζουν πια σαν χώρα τους, αλλά σαν μία πολυφυλετική - πολυπολιτισμική Βαβέλ, όπου ο μουσουλμανισμός θα είναι η κυρίαρχη θρησκεία - πολιτισμός. Βεβαίως και τώρα, ένα πολυφυλετικό - πολυπολιτισμικό έκτρωμα είναι, που απλά περιμένει το μοιραίο, και οι αντιδράσεις είναι, το λιγότερο, ασθενικές.  

Και φυσικά, το ότι γεννοβολούν ασταμάτητα, δεν είναι ο μόνος λόγος της ραγδαίας πληθυσμιακής τους άνοδος. Ενισχύονται συνεχώς και με εκατομμύρια λαθρομεταναστών, ομοθρήσκων τους, κάθε χρόνο.

Ο ψευτοανθρωπισμός, με τον οποίο η νέα τάξη πραγμάτων, έχει τρομοκρατήσει τους Ευρωπαίους, επιβάλει την άνευ όρων παράδοσή μας στις ορδές των λαθρομεταναστών. Μία πραγματική γενοκτονία, άνευ προηγουμένου. 

Τί πρέπει να γίνει;
ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ χωρίς όρους, χωρίς "ανθρωπισμό", χωρίς συζητήσεις.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου