8 Νοεμβρίου 2016

Απίστευτες δηλώσεις του νέου Υφυπουργού Παιδείας, της κατοχικής κυβερνήσεως, Κώστα Ζουράρι.


Στην ερώτηση εάν υπάρχει ρήξη με την εκκλησία ο κ. Ζουράρις είπε:
«Να μάθω πρώτα που είναι το υπουργείο μου»  είπε και πρόσθεσε:   “Δεν υπάρχει ρήξη. Είναι διαφορές λεξιλογίου. Η ορθόδοξη παράδοση στην Ελλάδα είναι του ενιαίου ελληνικού πολιτισμού. Για παράδειγμα όταν μιλούσαμε για τον 13ο και 14ο μισθό πως το λέγαμε; Δώρο Πάσχα και δώρο Χριστουγένων. Δεν το λένε ούτε δώρο του Σιντάρτα Γουτάμα, ούτε του Φαράκ ούτε του Σαριά”.
Στην επισήμανση των δημοσιογράφων ότι  δεν υπάρχει πια δώρο, ο υφυπουργός Παιδείας  απάντησε  :
-Υπάρχουν κάποια υπολείμματα τα οποία μπορεί να σας τα αφαιρέσουμε βάσει των εντολών της τρόικας. Να καταλάβετε ότι οτιδήποτε γίνεται τώρα και είναι αυτή η αθλιότητα είναι γιατί η Ελλάς είναι υπό κατοχή».
-Ο Άρης ο Βελουχιώτης ήταν ο αρχηγός του μεγαλύτερου στρατού που είχαμε που απελευθέρωσε την Ελλάδα υπό κατοχή.  
-Είμαστε υπό κατοχή».

Ας τον ακούσουμε... 

Στα θρησκευτικά τα πήγε σχετικά καλά, θα μπορούσαμε να πούμε. Όμως στην ιστορία, για ακόμη μία φορά τα τελευταία χρόνια, έμεινε μετεξεταστέος. 
"Ο Άρης Βελουχιώτης ήταν ο αρχηγός του μεγαλύτερου στρατού που είχαμε...".
1) Οι αντάρτες δεν είναι τακτικός στρατός. Και σε καμμία περίπτωση δεν έδρασε ως τέτοιος, μέχρι και την διάλυσή του.
2) Οι αντάρτες, αν και πράγματι ήταν μεγάλος ο αριθμός τους προς το τέλος της κατοχής, δεν ήταν (ξέχωρα από τις ονειρώξεις κάποιων) περισσότεροι από τον τακτικό στρατό του 1940. Εκτός βεβαίως και αν υπολογίζουν όσους δήλωσαν αντιστασιακοί με την μεταπολίτευση για να τους βγάλουν συντάξεις...
3) Ο Βελουχιώτης δεν ήταν ο αρχηγός τους. Ήταν σίγουρα ο πρωτοκαπετάνιος, και ίσως αρχηγός στις καρδιές των αγνών Ελλήνων, όμως αρχηγός ήταν ο κομματάρχης, του προδοτικού ΚΚΕ.

"...που απελευθέρωσε την Ελλάδα υπό κατοχή"
- Τι να πούμε επ' αυτού; Ακόμη και ένας αγράμματος ραγιάς γνωρίζει ότι οι Γερμανοί αποχώρησαν λόγω της κατάρρευσης του ανατολικού μετώπου και σε καμμία περίπτωση γιατί τους εκδιώξαμε εμείς. Όχι μόνο αυτό, αλλά ήρθαν και σε συμφωνία με τους αντάρτες για να αποχωρήσουν άνευ συμπλοκών. Τόσο πολύ συνέβαλε το αντάρτικο στην αποχώρηση των Γερμανών...

Βεβαίως δεν ξέρουμε αν συγκρίνει τον εαυτό του με τους αντάρτες, γιατί γνωρίζει ότι όπως εκείνοι αιματοκύλησαν την πατρίδα μας, κατά την διάρκεια της κατοχής και στον εμφύλιο, έτσι και αυτοί σήμερα, θα αιματοκυλήσουν με το "οικονομικό αντάρτικό" τους, τους σημερινούς Έλληνες.
Και αιματοκύλησε το αντάρτικο του ΕΛΑΣ την Ελλάδα μέσα στην κατοχή, γιατί, προδοτικά, στράφηκε εναντίον των άλλων αντιστασιακών ομάδων, σκοτώνοντας τους συμπατριώτες τους.
Αιματοκύλησε το αντάρτικο την Ελλάδα γιατί, σκοτώνοντας με ενέδρες Γερμανούς, δεν υπερασπιζόντουσαν μετέπειτα τα χωριά που πήγαιναν και έσφαζαν οι Γερμανοί. Αντ' αυτού κρυβόντουσαν στις τρύπες τους και τα λαγούμια τους και άφηναν τον λαό βορά στα ολοκαυτώματα του κατακτητή.
Την αιματοκύλησαν με παιδομαζόματα, επιθέσεις στον λαό, ληστείες, δολοφονίες. Κατάφεραν οι ληστοσυμμορίτες, επικεφαλής του ΕΛΑΣ, ΕΑΜ κλπ, να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον Έλληνα πατριώτη που είχε ανέβει στο βουνό για να κάνει αντίσταση (και όπου δεν το κατάφερναν, ερχόταν ο φόβος και ο θάνατος) και να τον ωθήσουν να σφάζει τον αδελφό του.

Αν αυτό το αντάρτικο έχεις κατά νου, ναι τότε είσαι έτοιμος για αντάρτικο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου