4 Νοεμβρίου 2016

Επιχείρηση των ΜΑΤ στον Βοτανικό. Φασιστική εκδίωξη των Ελλήνων που προστατεύουν τον χώρο. ΒΙΝΤΕΟ

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση με τη συμμετοχή δυνάμεων των ΜΑΤ πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στον Βοτανικό, στο σημείο όπου θα ανεγερθεί το μουσουλμανικό τέμενος της Αθήνας.

Οι διαδηλωτές φέρονται να εμφανίζονταν ως μέλη του «Συλλόγου Εφέδρων Πολιτών Οπλιτών» και είχαν καταλάβει τον χώρο της πρώην βάσης του Πολεμικού Ναυτικού, λέγοντας πως επρόκειτο για κέντρο στέγασης «αποκλειστικά για Έλληνες αστέγους»Η επιχείρηση έγινε προκειμένου να απομακρυνθούν καταληψίες, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την ανέγερση του τεμένους στον χώρο που ανήκει στον Δήμο Αθηναίων.

Αστυνομικοί των ΜΑΤ πραγματοποίησαν έφοδο περί τις 06.00 το πρωί και ακολούθως προσήγαγαν τους 15-20 καταληψίες, οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο εδώ και μέρες.

Οι διαδηλωτές φέρονται να εμφανίζονταν ως μέλη του «Συλλόγου Εφέδρων Πολιτών Οπλιτών» και είχαν καταλάβει τον χώρο της πρώην βάσης του Πολεμικού Ναυτικού, λέγοντας πως επρόκειτο για κέντρο στέγασης «αποκλειστικά για Έλληνες αστέγους».

Την κατάληψη είχαν επικροτήσει η Χρυσή Αυγή και ομάδες ακροδεξιών που διαμαρτύρονταν για την ανέγερση του τζαμιού. Μάλιστα, στον χώρο μετέβησαν σήμερα οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολύ πρόσφατα είχαν πραγματοποιηθεί δύο συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής σε περιοχή πέριξ του χώρου της κατάληψης, με τελευταία αυτή της Κυριακής 30 Οκτωβρίου, κατά την οποία μίλησε ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΚΚΕ (αυτοί που είναι υπέρ των όποιων καταλήψεων;;;) είχαν εκδώσει ανακοινώσεις, στις οποίες ζητούσαν την όσο το δυνατόν γρηγορότερη απομάκρυνση των καταληψιών.

zoogla.gr



 «Εδώ ειναι 16 στρέμματα ελεύθερη Ελλάδα. Είναι ενα hot spot μόνο για Έλληνες», είπε ο κ. Ιωαννίδης και κάνει λόγο για "κίνδυνο μουσουλμανοποίησης" της κοινωνίας αν φτιαχτεί το τέμενος. Δήλωνε επίσης ότι αυτός και η ομάδα του θα αποτρέψουν έστω και με τη βία αν χρειαστεί την έναρξη των εργασιών στον Βοτανικό.


«Αν φέρουν μπουλντόζες να φτιάξουν τζαμί θα κατεβάσω τον οδηγό τους και θα τις πάρω για να φτιάξω γήπεδο μπάσκετ. Ας ρίξουν όσα χημικά θέλουν για να μας διώξουν. Να φέρουν και σάκους για τα πτώματα μετά. Εδω ειναι Θερμοπύλες για εμάς», έλεγε....





newsit.gr


Στο χώρο που εκκενώθηκε μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας στο Βοτανικό, όπου θα ανεγερθεί το τέμενος, πήγαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος.
Οι αστυνομικοί απομάκρυναν και προσήγαγαν τους 11 καταληψίες που βρίσκονταν στο χώρο και πλέον τον φρουρούν.
«Έχουμε κάνει εκατοντάδες καταγγελίες για παράνομα ισλαμικά τζαμιά στην Αττική και δεν έγινε τίποτα» ανέφερε ο Ηλίας Κασιδιάρης και είπε ότι «ήρθαν 45 διμοιρίες των ΜΑΤ γιατί πολίτες έκαναν το έγκλημα ενός χριστιανικού λαού».
Ο Ηλίας Παναγιώταρος ανέφερε ότι «είτε τους αρέσει είτε όχι, εδώ φτιάχτηκε χριστιανικός ναός. Υπάρχει Αγία Τράπεζα. Να μας πουν τι θα κάνουν».



newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου