7 Μαρτίου 2016

Νεοφιλελευθερισμός - Αριστερισμός. Η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.

Αν κάποιος μπορεί να είχε κάποια αμφιβολία για το αν αυτές οι δύο πολιτικές ιδεολογίες, διαφέρουν έστω και λίγο μεταξύ τους, μετά την ανάληψη της εξουσίας από την "πρώτη φορά αριστερά", δεν θα πρέπει να έχει καμμία.

Ανοιχτά σύνορα
Ξεπερασμένα τα εθνικά σύμβολα. Ξεπερασμένα εν γένει τα έθνη
Ανεξέλεγκτη επιδότηση στους λαθρομετανάστες
Απίστευτη αδιαφορία για τους όγκους των λαθρομεταναστών - εισβολέων
Επιχαίρουν και επιδιώκουν την ενδεχόμενη εξαφάνιση των ευρωπαϊκών λαών
Όλα τα πράγματα τα θέτουν σε μία οικονομική βάση ως γνήσιοι οικονομικοί βρικόλακες, χωρίς ψυχή και αισθήματα

Μετά την, και καλά, "πρώτη φορά αριστερά" έγινε πια ολοφάνερη η πλήρης ταύτιση αυτών των κεφαλαιοκρατικών - οικονομίστικων ιδεολογιών.
Στο μόνο θέμα που είχαν μία διαφοροποίηση ήταν στο μνημονιακός-αντιμνημονιακός και αυτό βεβαίως για τα μάτια του ηλίθιου πόπολου.
Είναι απίστευτα τα ποσοστά των κρετίνων συμπατριωτών μας που ψήφισαν τα λαμόγια του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύοντας, για ακόμη μία φορά τα ζώα, τις προεκλογικές εξαγγελίες τους. Πλήρης αδιαφορία για τις βαθιές αντεθνικές τους θέσεις, τις οποίες βεβαίως εφαρμόζουν κατά γράμμα και με ακόμη μεγαλύτερη ζέση. Πίστεψε ο άθλιος ραγιάς ότι θα του ξαναδώσουν πίσω τα δώρα, θα του αυξήσουν τις συντάξεις, θα του καταργήσουν τον ΕΝΦΙΑ και θα συνεχίσει να ξαναζεί τις ημέρες του Ανδρέα. 
Πόσο τελειωμένο βλακόμουτρο είσαι βρε ραγιά;

Αφού λοιπόν το ξεπεράσαμε και αυτό, ξεπεράσαμε δηλαδή και τον οικονομικό σκόπελο που εμπόδιζε τον βλάκα να δει ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ διαφορά μεταξύ αυτών των ιδεολογιών, λογικά θα πρέπει και ο πιο φανατικός γραικύλος, να έχει πια μυριστεί κάτι...
Ξύπνα βρε ραγιά
ΞΥΠΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου