22 Μαρτίου 2016

Τουλάχιστον 30 νεκροί και πάνω από 80 τραυματίες, από την τρομοκρατική ενέργεια στο Βέλγιο. Καλά πάμε...!


Η Ευρώπη έχει γεμίσει γκέτο μεταναστών & λαθρομεταναστών από την Αφρική και την Ασία.

Οι συμπλοκές μεταξύ διαφόρων τέτοιων ομάδα αλλά και όλων αυτών εναντίον των ιθαγενών λευκών Ευρωπαίων είναι μία καθημερινή πραγματικότητα.

Τα γκέτο αυτά δεν έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία έτη. Στην κεντρική Ευρώπη και κυρίως στην Αγγλία, Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο... είναι μία πραγματικότητα που γιγαντώθηκε τα τελευταία 50 χρόνια.

Σε συμπλοκές, βανδαλισμούς, τρομοκρατικές ενέργειες μετέχουν όχι τόσο οι νεοφερμένοι λαθρομετανάστες, αλλά κυρίως οι γκετοποιημένες γενιές των αφρικανοασιατών που αισθάνονται αδικημένοι από τον φυσιολογικό αποκλεισμό τους ή που τους ωθεί η μουσουλμανική πίστη τους.

Μετανάστες τρίτης γενιάς (δηλαδή ούτε αυτοί, ούτε οι γονείς αυτών έχουν γνωρίσει την πατρίδα τους) που δεν έχουν βιώσει τίποτα άλλο από τον Ευρωπαϊκό τρόπο ζωής, είναι που προ ετών κόντεψαν να διαλύσουν το Παρίσι. Και μη ξεχνάμε το μακελειό της 13η Νοεμβρίου 2015 στο Παρίσι με 130 νεκρούς.

Το ιστορικό της τρομοκρατίας στο Βέλγιο (από την Le Monde)


13 Δεκεμβρίου 2011: Ενας βαριά οπλισμένος άνδρας, ο Νορντίν Αμράνι, έριξε τρεις χειροβομβίδες και άνοιξε πυρ μέσα στο πλήθος στη Λιέγη σκοτώνοντας πέντε άτομα (τρεις εφήβους, ένα νήπιο και μία γυναίκα 75 ετών) και τραυματίζοντας άλλα 125.
Ο Αμράνι είχε εμπλοκή με την βελγική δικαιοσύνη και καταδίκες για παράνομη κατοχή όπλων και ναρκωτικών. Ο δράστης, που έβαλε τέρμα στη ζωή του, επιβεβαιώθηκε ότι δρούσε μόνος.
24 Μαΐου 2014: Ο Μεντί Νεμούς, γάλλος πολίτης, επιτέθηκε και σκότωσε τέσσερα άτομα στο Εβραϊκό Μουσείο στις Βρυξέλλες.
Η Monde αναφέρει ότι ο Νεμούς είχε περάσει από τη Συρία όπου βρέθηκε στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους. Είχε παρελθόν παραβατικής συμπεριφοράς ήδη από την εφηβεία του (μικροκλοπές και άλλα αδικήματα). Μέσα στη φυλακή, όπου παρέμεινε για διάφορα αδικήματα στο διάστημα 2007-2012, ριζοσπαστικοποιήθηκε και, λίγο μετά την αποφυλάκισή του, μετέβη στη Συρία, στο Χαλέπι. Επέστρεψε στη Γαλλία τον Μάρτιο του 2014, πριν περάσει για το χτύπημα στο Βέλγιο.
15 Ιανουαρίου 2015: Τρομοκρατικός πυρήνας εξαρθρώθηκε στο Βερβιέρ, στα ανατολικά. Δύο άτομα σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυρών με την βελγική αστυνομία, ενώ βρέθηκε και οπλισμός.
Η υπόθεση είχε και κάποια έμμεση σχέση με την Ελλάδα. Ενα από τα πρόσωπα που σχετίζονταν με το περιστατικό στο Βερβιέρ, ο Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ, φέρεται να είχε περάσει εκείνες τις ημέρες και από την Ελλάδα μετά από ταξίδι από τη Συρία.
21 Αυγούστου 2015: Ενα περιστατικό που αποτράπηκε, αλλά με δράστη που ζούσε στο Βέλγιο. Ο μαροκινής καταγωγής Αγιουμπ ελ-Χαζάνι προσπάθησε να επιτεθεί ανοίγοντας πυρ κατά των επιβατών σε τρένο που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Αμστερνταμ-Παρίσι. Ωστόσο, επιβάτες κατάφεραν να τον αποτρέψουν. Ο Ελ Χαζάνι ζούσε στο Βέλγιο και ανέβηκε στο τρένο από τις Βρυξέλλες, ενώ φέρεται να είχε περάσει και αυτός από το Μολενμπέκ.
21-26 Νοεμβρίου 2015: Σε μια πρωτοφανή απόφαση, ζητήθηκε από τους κατοίκους των Βρυξελλών να μείνουν στα σπίτια τους εξαιτίας μιας «σοβαρής και άμεσης απειλής». Ηταν απάντηση στις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου, κατά τις οποίες σκοτώθηκαν πάνω από 130 άνθρωποι. Πολλοί από τους δράστες υπενθυμίζεται ότι ζούσαν ή συνδέονταν με το Βέλγιο.
Τα μέσα μεταφοράς, τα σχολεία και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα έμειναν όλα κλειστά ενώ στρατός και αστυνομία περιπολούσαν στους δρόμους.
18 Μαρτίου 2016: Σύλληψη του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, θεωρούμενου σαν οργανωτή των επιθέσεων στο Παρίσι τον περασμένο Νοέμβριο. Ο Αμπντεσλάμ συνελήφθη μετά από πολιορκία στο Μολενμπέκ των Βρυξελλών.

Η Monde σημειώνει, ακόμη, ότι από το 1969 ως και τις αρχές της δεκαετίας του 1980 σημειώθηκε στο Βέλγιο σειρά επιθέσεων κατά στόχων που σχετίζονται με το Ισραήλ, όπως η αεροπορική εταιρεία El Al και συναγωγές.
Στο ίδιο αεροδρόμιο που έγινε η επίθεση της Τρίτης, το Ζαβαντέμ, έγινε το 1979, τη Δευτέρα του Πάσχα, επίθεση από παλαιστίνιους τρομοκράτες κατά επιβατών της πτήσης της El al που μόλις είχαν αποβιβαστεί σε αυτό. Δώδεκα άτομα τραυματίστηκαν από την επιθεση. Το 1981 έγινε επίθεση σε συναγωγή στο Ανβέρ με αποτέλεσμα τρεις θανάτους και πάνω από 60 τραυματισμούς.

Παρόλα αυτά και όσα βιώνουμε εδώ, τους πνιγμούς των λαθρομεταναστών και την πίεση που ασκούν με την παρουσία τους στον ντόπιο πληθυσμό, βλέπουμε ότι υπάρχουν κάποιες ύαινες φασίστες, που αποζητούν ακόμη περισσότερους μετανάστες...:




Οι άνωθεν αφίσες (που βρωμίζουν τους δρόμους της Ελλάδος μας) είναι από τα ακραιφνή φασιστοειδή του ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή καλλίτερα ΑΝΤΑΡCIA.
Τα παρακρατικά φασιστοειδή της νέας τάξης πραγμάτων, που διψούν για αίμα, μαζί με τα εγχώρια τσιράκια τους, χρυσοπληρωμένες ΜΚΟ και ηλίθια λοβοτομημένα ανθρωπάρια που τους ακολουθούν, ζητούν άνευ όρων επέλαση λαθρομεταναστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου