14 Μαρτίου 2016

Το σωματεμπόριο των ΜΚΟ, η τουρκική εξωτερική πολιτική και τα χαϊβάνια…


Είναι πασιφανές, για όποιον σκέφτεται λογικά και ξεπεράσει την επίθεση ξενοφοβίας  των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης και τον ψευτοανθρωπισμό, ότι επιχειρείται ένας άνευ προηγουμένου αφρικανοασιατικός εποικισμός της Ευρωπαϊκής ηπείρου. Είμαστε υποχρεωμένοι λέει, όλοι οι ευρωπαϊκοί λαοί να γεμίσουμε με όλη την Ασία και την Αφρική. Είναι λέει το αναφαίρετο δημοκρατικό μας καθήκον… είναι λέει το αναφαίρετο δικαίωμα των λαθρομεταναστών να ζήσουν στην Ευρώπη….

Όποια Ευρωπαϊκά κράτη αντιδρούν στην αυτήν την καθαρή επίθεση-εισβολή είναι μας λένε γιατί κυβερνούνται από ακροδεξιούς – εθνικιστικές – ξενόφοβους πολιτικούς.
Να ξεκαθαρίσουμε όμως κάτι σχετικά με την λέξη που ακούμε τις τελευταίες δεκαετίες (και τελευταία πιο έντονα) την λέξη ξενοφοβία.

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, ξενοφοβία δημιουργούν στους πολίτες οι ελεγχόμενες από την νέα τάξη πραγμάτων, τηλεοράσεις και ραδιόφωνα. Είναι η φοβία της αντίδρασης. Είναι η φοβία της διαφορετικής έκφρασης. Είναι η φοβία να πεις ότι δεν ανέχεσαι την εισβολή των λαθρομεταναστών. Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης με την γκεμπελική προπαγάνδα τους, προσπαθούν συνεχώς να φοβίσουν τους Έλληνες και τους Ευρωπαϊκούς λαούς που αντιδρούν στα αυτονόητα, δηλαδή, στην άνευ προηγουμένου λαθρομετανάστευση.

Δεν μιλάμε για κάποιες λίγες χιλιάδες. Μιλάμε για εκατομμύρια εισβολέων κάθε χρόνο, ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια.
Αυτήν την μετακίνηση των εκατομμυρίων αφρικανοασιατών έχει αναλάβει εξ ανατολών η Τουρκία που αποτελεί, μαζί σε συνεργασία την χώρα μας, την βασική πύλη εισόδου στην Ευρώπη. Μία άνευ προηγουμένου εισβολή ισλαμιστών (κατά το 95%), που η Τουρκία με χαρά συμμετέχει και διαχειρίζεται. Έχει μετατραπεί δε και σε έναν ικανοποιητικό παράγοντα ανάπτυξης της Τουρκικής παραοικονομίας, αλλά και τοπικής οικονομίας, η διέλευση και διακίνηση των λαθρομεταναστών. Από γεωπολιτικής απόψεως, η σαρδελοποίηση εκατομμυρίων ισλαμιστών στην Ελλάδα της ανεκτικότητας, του πολυπολιτισμού, του φόβου είναι για την Τουρκία μία μεγάλη νίκη.

Εμείς, ως η χαβούζα της Ευρώπης, θα στοιβάζουμε τους λαθρομετανάστες, όπως κάναμε και τόσα χρόνια, είτε σε πόλεις είτε σε hot-spots. Επειδή όμως πια στις πόλεις, ακόμη και προηγούμενοι λαθρομετανάστες δυσανασχετούν και φυσικά δεν υπάρχει τόσος χώρος, θα γίνουμε ένα σύγχρονο στρατόπεδο συγκεντρώσεως λαθρομεταναστών, με δεκάδες hot-spots. Καταλαβαίνει όποιος ακόμη διαθέτει την στοιχειώδη λογική, ότι αυτό θα είναι μία ωρολογιακή βόμβα στα σωθικά της πατρίδος μας που όταν θα εκραγεί θα μας γυρίσει 100 χρόνια πίσω και ίσως να μιλάμε για το τέλος του έθνους μας.

Σε αυτήν την εισβολή, την επιχείρηση εγκαταστάσεως άνευ αντιδράσεως και της επιβολής κλίματος φόβου στους Έλληνες, εκτός από τα κανάλια, συνεπικουρούν και οι γνωστές Μ.Κ.Ο.. Στην χώρα μας, πριν μερικά χρόνια τουλάχιστον, αυτές οι λαθρολάγνες μη κυβερνητικές οργανώσεις, αριθμούνταν πάνω από 350!!! Εκατοντάδες οργανώσεις, οι περισσότερες από αυτές επιδοτούμενες από το κράτος (!), από ξένα οικονομικά κέντρα, μυστικές υπηρεσίες κλπ..
Δεν είναι κρυφό, η λαθρομετανάστευση αποτέλεσε για αυτά τα λαμόγια, ανθελληνικά υποκείμενα και προδότες, μία ευκαιρία. Ευκαιρία για απίστευτες οικονομικές απολαβές και  διάλυση της ελληνικής κοινωνίας. Εκμεταλλευόμενοι τον ψευτοανθρωπισμό και τον φόβο, πλουτίζουν και καταστρέφουν την Ελλάδα.

Δυστυχώς, λόγω του ότι οι περισσότεροι Έλληνες είναι φοβικοί και επιρρεπείς στους χαρακτηρισμούς, ανέχθηκαν όλην αυτήν την στρεβλότητα που μας έχει επιβληθεί. Χαϊβάνια είμαστε που μας έκαναν να μισούμε τις σάρκες μας.

Γι’ αυτό και δεν κρύβουμε την πεποίθησή μας ότι η κρίση του μνημονίου αποτελεί μία ελπίδα. Η φτωχοποίηση του γραικύλου, μπορεί να τον ξανακάνει Έλληνα. Η σταδιακή απομάκρυνσή του από τα κόμματα του ανθελληνισμού, της προδοσίας, της διαπλοκής, της ακυβερνησίας, θα μπορούσε να επιτευχθεί μόνο μέσω του κλεισίματος της στρόφιγγας της ασυδοσίας, του εύκολου επιδοτούμενου κέρδους και της δημοσιοϋπαλληλικής αδράνειας. Έπρεπε να έρθουν οι ξένοι επικυρίαρχοι και οι εντόπιοι εντολοδόχοι τους για να μπορέσει να ξεμπλοκάρει ο ραγιάς.

Ακόμη όμως, από ότι φαίνεται, υπάρχει λίπος. Μέχρι να βάλει μυαλό λοιπόν ο γραικύλος και να σταματήσει να ψηφίζει τα κόμματα της διαστροφής, του ανθελληνισμού και της προδοσίας, ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσουν να μας ρουφάνε το μεδούλι οι ευρωπαίοι εταίροι μας.
Πιστεύουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα μας διαλύσουνε τελείως, εμείς πιστεύουμε ότι έτσι θα αναστηθούμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου