26 Ιανουαρίου 2015

Τα αποτελέσματα των εκλογών αποδεικνύουν ότι ο Έλληνας είναι ακόμη φοβισμένος και φοβάται την ανατροπή της πολιτικής σαβούρας. Τσίπρας - Καμμένος συγκυβέρνηση με 162 βουλευτές

- Ο Έλληνας λοιπόν είναι φοβισμένος και ακολούθησε την πεπατημένη, ψηφίζοντας συστημικά, όπως έχει μάθει τόσες δεκαετίες να κάνει και αναφερόμαστε κυρίως στα υψηλά ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ (36,4%) και της ΝΔ (27,8%). Ένας ΣΥΡΙΖΑ που το 2008 με το ζόρι μπήκε στην βουλή, σήμερα κόντεψε να βγει αυτοδύναμος.
- Ένα ΠΑΣΟΚ να παγιώνεται στο 4,5% και που δεν νομίζουμε να πέσει και πιο κάτω. Πάντως σίγουρα θα συνεχίζει έστω και οριακά να μπαίνει στην βουλή (είναι πολύ βαθιές οι ρίζες του μέσα στην ελληνική κοινωνία).
- Πολύ υψηλά ποσοστά στον συστημικό ΠΟΤΑΜΙ του "δημοσιογράφου" Θεοδωράκη (6 %), που αποδεικνύει περίτρανα την δύναμη της τηλεοπτικής προπαγάνδας των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, που τον προώθησαν, τον διαφήμισαν, τον ανέδειξαν όσο μπορούσαν περισσότερο με σκοπό να κατευθύνουν τους αναποφάσιστους ψήφους, των υπόλοιπων κυρίως πασόκων αλλά λοιπών τάσεων (που δεν ήθελαν ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν απομακρυνθεί από το ΠΑΣΟΚ και που μπορεί μερικοί από αυτούς να κατέληγαν μέχρι και Χρυσή Αυγή). Μία άριστη επιλογή για το σύστημα!
- Το ΚΚΕ στα ποσοστά του (5,5%) και πιο ανεβασμένο από το 2012.
- Οι ΑΝΕΛ σαφώς πεσμένοι σε σχέση με το 2012, αλλά καλλίτερα από αυτό που περίμεναν, που κάποιοι τους ήθελαν να μπαίνουν με το ζόρι στην βουλή. Ελπίζουμε στην συγκυβέρνηση τους να περιορίσουν τον ανθελληνισμό-προδοτισμό του ΣΥΡΙΖΑ.
- Η Χρυσή Αυγή κυμάνθηκε στα ποσοστά που περιμέναμε, που θα την αναδείκνυαν τρίτο κόμμα (6,3%). Τουλάχιστον όλοι όσοι δεν παρακολουθούμε τα συστημικά ΜΜΕ και ζούμε μέσα στην κοινωνία δεν εκπλαγήκαμε από τα ποσοστά της (μέχρι και ότι θα έμπαινε οριακά στην βουλή έλεγαν). Ανεφέρθη δε στα πάνελ των εκπομπών, ότι τελικά οι διώξεις και η φίμωση των στελεχών της, μπορεί να έφεραν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που περίμεναν (παραδέχονται δηλαδή ανοιχτά ότι ένα πολιτικό κόμμα (το τρίτο αυτήν την στιγμή) διώκεται και φιμώνεται συστηματικά και ενσυνείδητα... ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πράγματα). Και όχι μόνο αυτό αλλά κατάφεραν να τους κάνουν και ήρωες στο μυαλό των οπαδών τους.
Όμως η αλήθεια είναι άλλη. Αν δεν υπήρχαν οι διώξεις και η φίμωση, τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής θα ήταν διψήφια...! Αυτό λοιπόν που δεν λένε στον κοσμάκι είναι ότι κατάφεραν, με τις πολιτικές διώξεις, τον αποκλεισμό και την τρομοκράτηση, να κρατήσουν χαμηλά τα ποσοστά της. Δηλαδή ο σκοπός επετεύχθη και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.
- Η ΔΗΜΑΡ εξαϋλώθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο (σχεδόν όλο το ποσοστό της πήγε ΣΥΡΙΖΑ).
- Το ΚΙΔΗΣΟ του Γ. Παπανδρέου, όπως άλλωστε το περιμέναμε πήρε πολλούς ψήφους (2,4%) και για να είμαστε ειλικρινείς μέχρι και οριακά τον βλέπαμε μέσα στην βουλή!
- Έκπληξη τα ποσοστά (κυρίως) της Ένωσης Κεντρώων του Λεβέντη και του ΤΕΛΕΙΑ του Γλέτσου

Ο κόσμος λοιπόν, επιτέλους βρήκε το... αποκούμπι του στο νέο ΠΑΣΟΚ. Πιο "αριστερό", πιο νεοφιλελεύθερο, χωρίς πατριωτικές... παρωπίδες, πιο ανεκτικό, πιο πολυπολυτισμικό, χωρίς εθνικές... αγκυλώσεις. Η χαρά της νέας τάξης πραγμάτων.
Βεβαίως και ο τρόμος που έσπειραν οι συνάδελφοί τους νεοδημοκράτες, για διάλυση του τραπεζικού συστήματος και της ελληνικής οικονομίας, με την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνησης, ήταν ψευδής. Κουτσά στραβά οι πάτρωνές τους αμερικανοευρωπαίοι θα τους καθοδηγήσουν σωστά, μιας και αυτά είναι ακόμη πιο δικά τους παιδιά...
Επαναλαμβάνουμε ότι ο μόνος κίνδυνος που υφίσταται είναι εθνικός.

Βεβαίως η συνεργασία του με τους ΑΝΕΛ (ευελπιστούμε) να τους περιορίσει λίγο τις βαθύτατες ανθελληνικές του τάσεις αν και δυστυχώς πια θα πρέπει να περιμένουμε μαζικές ελληνοποιήσεις λαθρομεταναστών.
Κάποιος έπρεπε να κλείσει την ταφόπλακα στον τάφο που άνοιξαν για το Έθνος των Ελλήνων οι προκάτοχοί τους (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ) και καταλληλότερος από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν νομίζουμε να υπάρχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου