6 Ιανουαρίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ 6.1.2015

«Παραμένω αντιμνημονιακός. Που σημαίνει ότι δεν δέχομαι καμία σχέση με εκλογές που έχουν ως αντικείμενο την ανάδειξη του καλλίτερου διαχειριστή των όρων του Μνημονίου.

Γι’ αυτό, όταν με ρωτούν για τη θέση μου στις ερχόμενες εκλογές, ιδιαίτερα όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνω ότι δέχομαι να τον στηρίξω με ένα και μόνο όρο:

Να δεσμευθεί προεκλογικά, εδώ και τώρα, ότι εάν και εφ’ όσον γίνει κυβέρνηση, το πρώτο πράγμα που θα κάνει, θα είναι να φέρει στη Βουλή Νόμο για την οριστική και πλήρη απαλλαγή της χώρας από όλους τους επαχθείς όρους του Μνημονίου.

Κι αυτό γιατί μου είναι αδιανόητο να δεχθώ ότι ένα κόμμα της Αριστεράς μπορεί να κυβερνήσει σε συνθήκες παράδοσης της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας και Εθνικής Αυτοτέλειας στους ξένους».

Αθήνα, 6.1.2015
Μίκης Θεοδωράκης


ΣΧΟΛΙΟ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ:

Φίλε Μίκη, μπερδεύεις (θέλουμε να πιστεύουμε άθελά σου) τους αγνούς αριστερούς Έλληνες πολίτες, που στην εποχή σου και μέχρι το 1973 (με ελάχιστες εξαιρέσεις), διακατέχονταν από βαθύ πατριωτικό αίσθημα, με τα αριστερά κομματικά εξαμβλώματα.
Φίλε Μίκη, ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ, τα αριστερά κόμματα, δεν είχαν πατριωτική συνείδηση. Πόσο μάλλον στις μέρες μας όπου κάθε τι εθνικό και πατριωτικό δημιουργεί, στις ηγεσίες τους, τάσεις εμετού και αηδίας.
Επιτέλους Μίκη, στα στερνά σου, αποδέξου την αλήθεια και μη παρασέρνεις τον κόσμο, έστω και εμμέσως, στην αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου