4 Μαΐου 2013

Δἠμαρχος Αθηναίων Καμίνης. Φανατικά αντίθετος ή φανατικός οπαδός της Χρυσής Αυγής, που δρα υπογείως για την αύξηση των ποσοστών της;

Αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα του κοινοβουλίου, της ρεμούλας, της κλεψιάς και του ανθελληνικού μένους (τη συνδρομή των μεγαλοκάναλων), καταβάλουν φιλότιμες προσπάθειες γιγαντώσεώς της.

Ο Έλληνας πια έχει σταματήσει να νοιώθει ενοχές αν τον πούνε ρατσιστή. Αυτό που νοιώθει τώρα είναι.. πείνα και μίσος!



Γνωρίζουμε όλοι, λίγο πολύ, τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν προχθές με την επιχείρηση διανομής  τροφίμων εκ μέρους της Χρυσής Αυγής, στην πλατεία Συντάγματος.
Ύστερα από ανακοίνωση του κόμματος στις αστυνομικές αρχές, ότι ήθελε να διανείμει τρόφιμα στην συγκεκριμένη πλατεία, ο δήμαρχος των Αθηνών, διεμήνυσε ότι δεν θα το επιτρέψει. Τη συνδρομή λοιπόν και τη συνεργασία, του υπουργείου δημοσίας τάξεως, παρεμπόδισε την έλευση των φορτηγών με τα τρόφιμα και την συνάθροιση των Ελλήνων πολιτών στον χώρο.
Χημικά και μικροσυγκρούσεις με βουλευτές, στελέχη και φίλους του κόμματος, επακολούθησαν στο πάνω μέρος της πλατείας και αφού είδαν ότι οι αστυνομικές αρχές ήταν ανένδοτες, αποφάσισαν να υποχωρήσουν και να μεταφέρουν την δράση τους στα γραφεία τους, απέναντι από τον σταθμό Λαρίσης.

Από βίντεο που είδαμε και παραθέτουμε παρακάτω, και από ότι ακούστηκε από παρευρεθέντες πολίτες και δημοσιογράφους, ο κόσμος που μαζεύτηκε για να πάρει λίγο κρέας και αυγά για την οικογένειά του, πρέπει να ήταν 4 με 5.000.
Πραγματικά απίστευτος αριθμός, αν αναλογιστεί κανείς ότι η ανακοίνωση της μεταφοράς της διανομής από το ένα μέρος στο άλλο, έγινε την στιγμή της αποχωρήσεως από την πλατεία Συντάγματος.



Πώς ενημερώθηκε τόσος κόσμος ότι μεταφέρετε η δράση στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών;
Η μόνη πηγή άμεσης ενημερώσεως, για τα δρώμενα της Χρυσής Αυγής, είναι η ιστοσελίδα της.
Πώς λοιπόν ενημερώθηκαν οικογενειάρχες και μεγάλοι άνθρωποι 50 - 60 - 70 ετών, που μπορεί να μη έχουν ιδέα από υπολογιστές και διαδίκτυο, για αυτήν την αλλαγή στην θέση της διανομής;
Αυτό μας δείχνει ένα πράγμα· η κατάσταση στην ελληνική οικογένεια έχει γίνει δραματική!
Αυτό μας δείχνει ότι ο Έλληνας πεινάει, και δεν υπολογίζει ούτε τα δακρυγόνα ούτε τα ψευτονταηλίκια μεταξύ κομμάτων και λαθρολάγνων δημάρχων.

Οι συμπολίτες μας ξεκίνησαν για να παραλάβουν ένα βοήθημα για το πασχαλινό τους τραπέζι και δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουν αυτήν την ευκαιρία...
Σίγουρα αν η δράση παρέμενε στο Σύνταγμα, θα ήταν υπερδιπλάσια η προσέλευση των πενήτων. Το βασικό θέμα λοιπόν και το πλέον θλιβερό, είναι ο όγκος των συγκεντρωθέντων. Και αναρωτιόμαστε, αν είχε γίνει μία ουδέτερη προβολή της δράσεως αυτής από το μεγάλα καθεστωτικά κανάλια, χωρίς να αναφέρονται σε συσσίτια "μίσους" και άλλες τέτοιες φασιστικές εκφράσεις, για να φοβίσουν και να ενοχοποιήσουν τον Έλληνα, πόσος κόσμος θα είχε συρρεύσει στην πλατεία Συντάγματος;

Καταλήγοντας θα θέλαμε να αναρωτηθούμε για πολλοστή φορά:
Πραγματικά ποιός είναι ο σκοπός τους; Να μετατρέψουν την Χρυσή Αυγή στο κόμμα των Ελλήνων; Καταλαβαίνουν τί πάνε να κάνουν;

Αν μάλιστα διαβάσουμε και τις δηλώσεις των υπολοίπων κοινοβουλευτικών κομμάτων (με εξαίρεση τους Ανεξ. Έλληνες), καταλαβαίνουμε ότι οδηγούμαστε σε μία μεγάλη πόλωση, η οποία θα είναι απίστευτη: Από την μία όλος ο εσμός των νεοταξίτικων - πολυπολιτισμικών ξερασμάτων και από την άλλη η Χρυσή Αυγή, αφού έτσι όπως πάνε, αναπόφευκτα, θα απορροφήσει ότι πατριωτικό υπάρχει στους κόλπους της.

Ανακοινώσεις των λοιπών κομμάτων: 

ΔΗΜΑΡ

Με την απόφασή του να μην επιτρέψει τα "συσσίτια μίσους" της Χρυσής Αυγής στην Πλατεία Συντάγματος, ο Γιώργος Καμίνης τιμά την ψήφο των δημοκρατικών πολιτών της Αθήνας. Επιτέλους,  οι φασιστικές δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής δεν μπορεί να μένουν άλλο αναπάντητες. 
Η Αθήνα είναι και θα παραμείνει μια ανοιχτή πόλη.

ΣΥΡΙΖΑ
Η επίθεση του οπλοφόρου Χρυσαυγίτη βουλευτή  Καιάδα στο δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, που είχε τελικά  θύμα ένα δωδεκάχρονο κορίτσι, δεν αποδεικνύει μόνο ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση που εμπίπτει στις διατάξεις του κοινού ποινικού Δικαίου. Εξίσου, αποτελεί απόδειξη ότι οι Χρυσαυγίτες αποθρασύνονται από την ασυλία με την οποία τους περιβάλλουν οι Αρχές.
 Η ενέργεια του Δήμου Αθηναίων να απαγορεύσει τη φιέστα φυλετικού μίσους και εκμετάλλευσης του ανθρώπινου πόνου ήταν επιβεβλημένη, αλλά θα έχει πραγματικό αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου μόνο αν συνιστά έκφραση ενός πολιτικού σχεδίου που θα αντιμετωπίζει αποφασιστικά την άνοδο του ναζισμού. Αποσπασματικές ενέργειες επικοινωνιακού χαρακτήρα δεν μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα.
 Από εκεί και πέρα, η δήλωση του δημάρχου ότι θα απαγορεύσει τα συσσίτια “από οποιονδήποτε σε οποιονδήποτε”  στην Πλατεία Συντάγματος δείχνει ότι η δημοτική Αρχή θεωρεί μεγαλύτερο πρόβλημα την ανάδειξη της πρωτοφανούς φτώχειας που πνίγει την Αθήνα και όχι αυτό καθ ‘αυτό το γεγονός ότι λόγω Μνημονίου χιλιάδες πολίτες έχουν μεγάλη δυσκολία στο να εξασφαλίζουν ακόμα και την καθημερινή διατροφή τους. Ιδιαίτερα σήμερα προβάλλεται η ανάγκη της αλληλεγγύης “από όλους σε όλους” και αυτό θα έπρεπε να στηρίζεται και από τη δημοτική αρχή.
ΠΑΣΟΚ
Σήμερα στην Πλατεία Συντάγματος εφαρμόστηκε ο νόμος, απέναντι στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής που άπλωσαν γι άλλη μια φορά την πραμάτεια τους: ρατσιστικό μίσος, χρήση βίας, νταηλίκια.
Καλούμε τις αρμόδιες αρχές να εφαρμόσουν το νόμο και για την επίθεση του βουλευτή Γερμενή στο Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη.

ΚΚΕ 
Το ΚΚΕ καταδικάζει «την εγκληματική επίθεση των ναζιστών της Χρυσής Αυγής σε βάρος του Δημάρχου Αθήνας κ. Καμίνη και τον τραυματισμό ενός 12χρονου κοριτσιού»
«Ο λαός πρέπει να καταδικάσει και να απορρίψει το ναζισμό, να απομονώσει την εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής».


Ανεξάρτητοι Έλληνες

Ακόμη και την Μεγάλη Εβδομάδα το «σύστημα» προκειμένου να προβάλει την Χρυσή Αυγή, η οποία πέφτει δημοσκοπικά, ανακάλυψε «κόντρα» για να την διαφημίσει.

Το «σύστημα» την στηρίζει την Χρυσή Αυγή και προσπαθεί να της δώσει τον ρόλο του κακού, που προσελκύει τους πολίτες που αγανακτούν, ώστε αυτοί να μην συνταχθούν με τις πραγματικές πολιτικές αντιμνημονιακές δυνάμεις, οι οποίες μπορούν να δώσουν τις λύσεις.

Δεν μπαίνουμε στο στημένο παιχνίδι τους.

Νέα Δημοκρατία

Δεν βρήκαμε  κάποια ανακοίνωση, αλλά θα δανειστούμε τις αναρτήσεις που έκανε στο διαδίκτυο ο Φαήλος Κρανηδιώτης:
«Ο Καμίνης αναδεικνύεται σε μεγάλο στρατολόγο της ΧΑ. Και γύρω γύρω τα "προοδευτικά" μοσχάρια επιχαίρουν»
«Τώρα της δίνει ψήφους. Γι' αυτό ο μεγάλος στρατολόγος της ΧΑ είναι η βλακεία και η πολιτική ορθότητα της αριστεράς». 
«Ο δήμαρχος της Αθήνας πρέπει να γίνει επίτιμο μέλος της Χρυσής Αυγής».
 «Ο Μιχαλολιάκος πρέπει να στείλει δώρο στον Καμίνη μια μαύρη μπλούζα κι ένα καπελάκι της ΧΑ. Τέτοια πάσα που του έκανε! Επίτιμο μέλος»



1 σχόλιο: