22 Μαΐου 2013

Ο πόλεμος της νέας εποχής. Έθνος και Φυλετισμός ενάντια στην Παγκοσμιοποίηση

Βρισκόμαστε στο μέσον μία νέας εποχής, μίας νέας παγκόσμιας αυτοκρατορίας που οικοδομείται· πολυφυλετικής, πολυπολιτισμικής. Και το καλλίτερο μέσον που διαθέτει για την εδραίωσή της είναι οι μαζικές μετακινήσεις πληθυσμών. Ως εκ τούτου ζούμε, την μεγαλυτέρα μεταναστευτική επιδρομή που γνώρισε ποτέ η Ελληνική Γη. Και φυσικά και τα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά Κράτη, της κεντρικής και βορείου Ευρώπης, όπου όμως ο ανελέητος αποφυλετισμός τους, ξεκίνησε αργά αλλά σταθερά, με το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά γιγαντώθηκε, κυρίως, μετά τον Μάη του '68. Τότε, που στην Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ολλανδία, Βέλγιο, στα κράτη δηλαδή που είχαν αποικίες, άρχισε μία απίστευτη μεταναστευτική μετατόπιση πληθυσμών, από τις πρώην αποικίες τους. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι, μία επίσκεψη ενός ανυποψίαστου Έλληνα στην Μασσαλία της δεκαετίας του '80, θα τον έκανε να τρίβει τα μάτια από τον απίστευτο όγκο των αφρικανών που είχαν κατακλύσει αυτήν την ιστορική Ελληνική Αποικία.
Αυτό λοιπόν που έβλεπε ένας περιηγητής σε αυτές τις Ευρωπαϊκές χώρες, σε καμμία περίπτωση δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα μπορούσε να συμβεί στην Ελλάδα μας. Και όμως, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, όπου ο διεθνισμός, τα γεωπολιτικά συμφέροντα και οι αργυρώνητοι προδότες, θα κατάφερναν να αλώσουν την καθαρή μας πατρίδα.

Φυσικά και στο παρελθόν έγιναν μεγάλες μεταναστευτικές μετατοπίσεις. Οι μεγαλύτερες εξ αυτών είναι η επιδρομή των Λευκών Ευρωπαίων στις νέες γαίες, της Αμερικής και της Ωκεανίας. 
Μεγάλες μετακινήσεις αιώνων, μεγάλου όγκου Ευρωπαίων αποίκων, που σχεδόν εξαφάνισαν τους γηγενής πληθυσμούς (κυρίως της Βορείου Αμερικής). 
Η Ευρώπη τέτοιες μεταναστευτικές μετατοπίσεις, τις είχε ζήσει από τα ρωμαϊκά χρόνια μέχρι και με την κατάρρευση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, με τις επιδρομές των μογγολικών φύλων. Όμως τα απομεινάρια τους είναι σχετικά λίγα και ότι είχε απομείνει, στην Ευρώπη από τότε, μπορούμε να τα εντοπίσουμε στην Ουγγαρία, Φιλανδία, Βουλγαρία, Τουρκία (στην ενδοχώρα της). Και αυτό συνέβη γιατί, καίτοι το πλήθος των επιδρομέων σε πολλές περιπτώσεις ήταν τεράστιο, δεν είχαν σκοπό, στις περισσότερες των περιπτώσεων, τον εποικισμό. 

Σήμερα λοιπόν έφθασε και η σειρά της Ευρώπης να αλωθεί. Όμως πώς είναι δυνατόν να γίνουν τέτοιας έκτασης και όγκου μετακινήσεις εκατομμυρίων Αφρικανοασιατών προς την Ήπειρό μας και να μη ανοίξει ρουθούνι; Γιατί στην Ευρώπη υπάρχει ένα πρόβλημα. Είναι η πιο πυκνοκατοικιμένη Ήπειρος του πλανήτη.
Μπορεί να έγιναν μεγάλης έκτασης μετακινήσεις Ευρωπαίων προς την Αμερική και την Ωκεανία, αλλά και οι εκτάσεις που ήταν ακατοίκητες, σε αυτά τα μέρη, ήταν τεράστιες.
Όμως πώς στριμώγνεις εκατομμύρια αλλοφύλων σε περιοχές όπου ήδη είναι κορεσμένες από τους γηγενείς πληθυσμούς; Λύση σε αυτόν τον προβληματισμό τους, βρήκαν ενοχοποιώντας τον εθνικισμό των ευρωπαϊκών κρατών. Και αυτό το πέτυχαν με το τέλος του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Όταν μία Ευρώπη ξεπήδησε μέσα από τις φλόγες του πολέμου, ενοχοποιώντας τον εθνικοσοσιαλισμό και στο πέρασμα του χρόνου, στις μέρες μας, τον εθνικισμό και τον πατριωτισμό ή διαστρευλώνοντάς τον.
Από αυτές λοιπόν τις πολιτικές που ακολουθήθηκαν για χρόνια από τα ευρωπαϊκά, σιωνιστικοκρατούμενα, κράτη, φαίνεται καθαρά ότι υπήρχε ένας στόχος. Και αυτός ο στόχος ήταν ο αφανισμός των Εθνικών - Φυλετικών κρατών της Γηραιάς Ηπείρου. 

Ξεκίνησε λοιπόν από τα κράτη που είχαν αποικίες και καταλήξαμε στην Ελλάδα του σήμερα, να είμαστε όμηροι 2.500.000 λαθρομεταναστών και χιλίων αρχιπροδοτών γραικύλων. 
Κάποιοι από αυτούς τους προδότες είναι τα καθάρματα που αποκαλούνται βουλευτές. Αυτοί οι βουλευτές που επιχειρούν με κάθε τρόπο να ζήσουν το δικό τους "αμέρικαν ντριμ". Ενός ονείρου που η Ελλάδα γίνεται ο μεγαλύτερος πολυπολιτισμικός αχταρμάς του πλανήτη. Το όνειρό τους, ο εφιάλτης μας.

Και όλα αυτά πια έγιναν ξεκάθαρα με την πρεμούρα του "αντιρατιστικού" νόμου, που θέλουν να περάσουν.
Δεν είναι αλήθεια ότι θέλουν να χτυπήσουν την Χρυσή Αυγή. Η αλήθεια είναι ότι θέλουν, με έναν ακόμη τρόπο, να εκφοβίσουν τους Έλληνες, να μας φιμώσουν, να μας τρομοκρατήσουν. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα πρόσχημα. Βαθύτερος σκοπός τους είναι να μη αντιδρούμε. Να μας βρωμίζουν, να μας κλέβουν, να μας ληστεύουν, να μας κακοποιούν, να μας βιάζουν, να μας σκοτώνουν και εμείς να σκύβουμε το κεφάλι. Θέλουν τον Έλληνα ραγιά και ψοφοδεή. Αυτοί οι τουρκόσποροι, αυτά τα προδοτικά ανθρωπάρια. Αυτοί οι γραικύλοι.

Έχουν καταστρατηγήσει κάθε έννοια Εθνικού Κράτους. Έχουν ποδοπατήσει το Σύνταγμα. Θέλουν να κόψουν τους δεσμούς αίματος με τους προγόνους μας. Επιδιώκουν ΦΑΝΕΡΑ και δεν το κρύβουν πια, να μας μετατρέψουν σε γυφτόσπερμα. Γι' αυτό και μεταβάλλονται άρδην τα βιβλία των σχολείων.  Τα προσαρμόζουν στην νέα τάξη. Πρέπει να μπορούν να διδαχθούν από αυτά τα χαρτιά, όλες οι φυλές που μας κουβάλησαν. Μας πιέζουν πάρα πολύ. Μας πιέζουν και μας εκφοβίζουν με "αντιρατσιστικούς" νόμους. Αν ήταν δυνατόν να μας λοβοτομούσαν κιόλας, θα το έκαναν με μεγάλη ευχαρίστηση αυτοί οι προδότες του ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ. 

Και έχεις αυτό το ξεφτιλισμένο τίποτα, αυτό το ημιθανές κουφάρι, αυτό το τρισκατάρατο ΠΑΣΟΚ, που πιέζει με κάθε δύναμη για να περάσει αυτός ο φασιστικός - ανθελληνικός νόμος. Ένας νόμος που στοχεύει καθαρά στον Έλληνα. Στον Έλληνα που αντιστέκεται στην νέα τάξη πραγμάτων. Στον Έλληνα που υπερασπίζεται τα πάτρια. Στον Έλληνα που θέλει να διαιωνίσει την υπέροχη φυλή μας στον χρόνο. Στον Έλληνα του φωτός, στον Έλληνα που όλος ο κόσμος γυρνάει κάθε τόσο, στις σκοτεινές χαραμάδες της ιστορίας, και αποζητά να τον φωτίσει με τον πνεύμα του. 

Αν μη τί άλλο πρέπει να πολεμήσουμε για την επιβίωσή μας, για την επιβίωση της φυλής μας.
Επιχειρούν την εξαφάνιση των Ελλήνων. Ας γίνουν οι "αντιρατιστικοί" νόμοι η αρχή του τέλους τους.

Σε εξαθλιώνουν και τους ψηφίζεις
Σε φοβίζουν και σκύβεις το κεφάλι
ΟΧΙ ΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου