4 Φεβρουαρίου 2013

Η Συνέντευξη του Νίκου Παππά σε Αλβανικό κανάλι. ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. Αν μη τι άλλο ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ

5 σχόλια:

  1. Περιμένω από μια κίνηση Πολιτών που θέλει να φέρνει τον χαρακτηρισμό "ακομμάτιστοι",να συμπεριφέρεται ανάλογα.
    Δεν μπήκα εδώ για να δω τον συγκεκριμένο Βουλευτή,υπάρχει η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής για όποιον ενδιαφέρεται.
    Αλλά είμαι σίγουρη πως θα έχετε τους λόγους σας για να τον προβάλλεται.
    Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς είσαι καινούργια στο ιστολόγιό μας. Αναρτούμε ό,τι μας αρέσει, ό,τι μας εντυπωσιάζει, ό,τι συμφωνούμε αλλά και ό,τι διαφωνούμε. Επισκέψου την ανάρτησή μας:
      http://akommatistoi.blogspot.gr/2013/03/mega.html

      Αλλά έχουμε αναρτήσει, ακόμα και δελτία τύπου κομμάτων, όχι της Χρυσής Αυγής, που η δραστηριότητά τους μας βρήκε 100% σύμφωνους.
      Μία περιήγηση στον ιστότοπό μας θα σε πείσει, όχι μόνο ότι δεν έχουμε κομματικές αγκυλώσεις, αλλά ούτε πολιτικοϊδεολογικές. Ίσως η Χ.Α. να έχει λάβει περισσότερο χώρο, αλλά λόγω του όγκου των δραστηριοτήτων της και των αντιδράσεων που δημιουργεί, είναι φυσιολογικό.
      Ψάχνουμε πάντα για την αλήθεια την οποία και παρουσιάζουμε χωρίς να μας ενδιαφέρει αν κάποιους θα στεναχωρήσουμε. Τρανή απόδειξη, η κριτική μας στον Ιωάννη Μεταξά, για την απίστευτη φιλοτουρκική προσέγγιση επί πρωθυπουργίας του.
      Σε δύο πράγματα είμαστε αμετακίνητοι. Η Πατρίς εστί υπέρ άνω όλων και πολεμάμε ώστε όλοι οι λαθρομετανάστες (και οι γόνοι τους) να φύγουν άμεσα από την Ελλάδα.

      Διαγραφή
  2. Κανένας δεν ενδιαφέρεται αν "θα στεναχωρήσει κάποιους",λέτε να πρόκειται για αυτό;
    (στο τελευταίο άλλωστε με βρίσκετε σύμφωνη).
    Το να αναζητά κανείς την αλήθεια είναι αξιέπαινο,αλλά δεν είναι το μόνο. Άντε και την βρήκαμε,την καταγράψαμε,όλη την αλήθεια και μόνο την αλήθεια. Και λοιπόν,τι θα την κάνουμε,έτσι "σκέτη"; Αυτό από μόνο του θα αλλάξει κάτι; Μήπως το ζητούμενο δεν είναι μαζική αντίσταση; Μήπως η όλο και αυξανόμενη καθολική αποχή των Ελλήνων από τους διάφορους κομματικούς χώρους δεν δηλώνει το ακομμάτιστο της πλειοψηφίας των Ελλήνων; Γιατί αποτυχαίνουν άπαντες να ενώσουν αυτούς τους Έλληνες; Γιατί έχουν γίνει ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ,και με το δίκιο τους. Καλός ο τσαμπουκάς του στυλ "αναρτούμε ό,τι μας αρέσει",αλλά ολίγον κούφιος γιατί δηλώνει ψιλοαδιαφορία απέναντι σε κάποιους που αναζητάνε πυρετωδώς χώρους ακομμάτιστους,κάτι-κάποιον στον οποίον θα τολμήσουν να δείξουν λίγη εμπιστοσύνη,και πιστεύω να καταλαβαίνετε πως όταν υπάρχει ανάρτηση που προτρέπει να δει κανείς την ομιλία του κυρίου Παππά,γιατί "αν μη τι άλλο εντυπωσιάζει",μάλλον θα προτιμήσει να πετάξει την εμπιστοσύνη του στα σκουπίδια.
    Αλλά ίσως να μην υπάρχει η φιλοδοξία να λειτουργήσει αυτό εδώ το φόρουμ ως ενωτικός κρίκος,κι αν είναι είναι έτσι,τότε φυσικά αλλάζει και πρέπει να ζητήσω από τους διαχειριστές ταπεινά συγγνώμη. Σε αντίθετη περίπτωση,ξανασκεφτείτε το όλο πράγμα,κι όχι μόνο σχετικά με την Χ.Α.,αλλά με ΟΛΑ τα Κόμματα,το μόνο που μένει είναι τα επικεντρωθούμε στο τι λέμε,τι κάνουμε,και πως θα δράσουμε ΕΜΕΙΣ,και πόσο αποφασισμένοι είμαστε να πετύχουμε τον στόχο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλώς να διευκρινίσουμε ότι το "αναρτούμε ό,τι μας αρέσει" δεν γράφτηκε με... τσαμπουκαλίδικο τρόπο. Απλώς ό,τι μας αρέσει θέλουμε να το μοιραζόμαστε.
      Σε ευχαριστούμε για την τοποθέτησή σου.

      Διαγραφή
  3. ΔΕΜ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή