21 Δεκεμβρίου 2012

Βίλα Αμαλίας· το υπό κατάληψη νεοκλασικό της Αχαρνών, που απελευθερώνεται (;)


Το περί ου ο λόγος υπό κατάληψη κτήριο, με τα διάφορα γκρουπούκουλα, το οποίο ήταν σχολείο και ανήκε στον ΟΣΚ και τον τελευταίο καιρό πέρασε στην ιδιοκτησία του δήμου Αθηναίων.
Ύστερα από επιχείρηση της αστυνομίας, μέσα στους χώρους του κτιρίου βρέθηκαν 1.500 άδειες φιάλες (προφανώς δεν τις ήθελαν για ανακύκλωση...), μεγάλη ποσότητα εύφλεκτου υλικού, μάσκες, κροτίδες, μεταλλικά σφαιρίδια,  αντιασφυξιογόνες μάσκες και κάποιες ποσότητες ναρκωτικών.
Και φυσικά μέσα βρισκόταν ένα ολόκληρο τυπογραφείο... Μπράβο ρε παλικάρια. Έτσι, φτωχά πράγματα. Μία προσφορά των ανωνύμων καπιταλιστών...


Ένα οίκημα που βρίσκεται στα χέρια των ψευτοαναρχικών γκρουπούσκουλων για πάνω από 20 χρόνια. Γνήσιο εκκολαπτήριο Αμερικανοτσολιάδων, απάτριδων νεοραγιάδων, υποχρηματοδοτούμενων από τις μυστικές υπηρεσίες όλου του κόσμου και του αμερικανοεβραίου επενδυτή Τζωρτζ Σόρος. Συνεργάτες ή υποστηρικτές δουλεμπόρων και λαθρεμπόρων, που επενδύουν στην διάλυση της πατρίδος μας και της εργατικής τάξης, μέσω της εισροής και εισβολής εκατομμυρίων εξαθλιωμένων, από όλο τον κόσμο.

Αυτοί λοιπόν οι νεοταξικοί σύμμαχοι των κεφαλαιοκρατών και ακραιφνείς λάτρεις, όπως αποδεικνύεται, της αμερικανοποίησης της ελληνικής κοινωνίας, αυτοί οι επιδοτούμενοι προδότες της πατρίδος μας και της εργατικής τάξης και τα δίποδα πεπλανημένα ζώα που τους περικλείουν και εργάζονται, άθελά τους και χωρίς να το καταλαβαίνουν, για τους κεφαλαιοκράτες· αυτοί λοιπόν έβγαλαν και μία αφίσα για «αντι»ρατσιστική συγκέντρωση, που περιέχει ένα φιλανθρωπικό παραλήρημα άνευ προηγουμένου, η οποία καταλήγει:
«Γιατί όταν φύγεις κι εσύ στη Γερμανία, δεν θα φταις εσύ που θα γίνεις μετανάστης...»

Κατάλαβες Έλληνα; Όλα αυτά τα καθάρματα, αυτοί οι γερμανοτσολιάδες, σε θέλουν μετανάστη και επιδοτούν και ευελπιστούν στην διάλυση της εργατικής τάξης· όχι μόνο της Ελλάδος...
Όλοι αυτοί οι αλητήριοι σε σιωπηρή συνεργασία με τα προδοτικά κόμματα εξουσίας, έχουν αναλάβει την διάλυση του κοινωνικού ιστού της πατρίδος μας, έχουν αναλάβει την διάλυση της εργατικής τάξης, έχουν αναλάβει την γενοκτονία της ελληνικής φυλής.
Όλοι αυτοί οι νεοραγιάδες εφιάλτες, μαζί με τους αλλοδαπούς πρακτωρίσκους, που τους ενισχύουν, τους ενθαρρύνουν και τους κατευθύνουν, νομίζουν ότι κάνουν επανάσταση.
Όλα αυτά τα πρόβατα της νέας τάξης, μαστουρωμένα και εξαθλιωμένα, που αποτελούν τα πειθήνια όργανα των εξουσιαστών, που ποδοπατούν τα εθνικά σύμβολα και υπερασπίζονται τα πέριξ της χώρας μας εθνικιστικά κινήματα.

Βρε πανηλίθια ζώα, που νομίζετε ότι κάνετε και αντιεξουσιαστικό αγώνα, καραγκιοζάκια, μαριονέττες των εξουσιαστών, γιατί νομίζετε ότι σας αφήνουν τόσα χρόνια να βεβηλώνετε, να ρημάζετε και να καταστρέφετε;
Όλος ο κόσμος ξέρει τί γινόταν στην βίλα και τί γίνεται σε αντίστοιχες άλλες καταλήψεις και στέκια. Ξεφορτώνατε και συλλέγατε του κόσμου τα μαδέρια, τα μπουκάλια και ό,τι λογής άλλο υλικό για να καταστρέφετε την Αθήνα και όλη την Ελλάδα και νομίζετε ότι κανείς δεν σας βλέπει;;; Νομίζετε χαζοχαρούμενα παιδάκια ότι η αστυνομία και το κράτος έχουν άγνοια του τί γίνεται;
Βρε άθλιοι στρουθοκάμηλοι που έχετε χώσει το κεφάλι σας μέσα στα σκατά και νομίζετε ότι δεν σας βλέπει κανείς, το παιχνίδι του κράτους παίζετε. Το οποίο και σας έχει αφήσει να αλωνίζετε ακόμη και μέσα στα Πανεπιστήμια.
Είστε η τέλεια παρακρατική μηχανή.

Όμως ό Έλληνας ξυπνάει. Και όσο ποντάρετε στην εξαθλίωση του Έλληνα, τόσο αυτός θα γυρνάει στις ρίζες του και στο αίμα. Και τόσο τα πατριωτικά και εθνικιστικά κινήματα και κόμματα θα ανεβαίνουν.
Και πια, ό,τι και να λένε τα καθεστωτικά ΜΜΕ, το κράτος και οι παρακρατικοί «αντι»εξουσιαστές· ό,τι αφίσες και αν τοιχοκολλούν και όση φασιστική προπαγάνδα και αν κάνουν, ο Έλληνας αρχίζει να ξυπνάει και να μη φοβάται.

Δεν πρέπει να φοβόμαστε, μέσα από την κρίση ξεπροβάλει μία ευκαιρία. Πρέπει να την εκμεταλλευτούμε.
ΕΛΛΗΝΑ, διώξε όλους τους λαθρομετανάστες, από τα χωριά σου, τις πόλεις σου, την Χώρα σου.
Απομόνωσε όλα τα φασιστοειδή εξουσιαστικά πρόβατα των ξένων μυστικών υπηρεσιών και τους ψευτοπατριώτες, φτύνε τους και χλεύαζέ τους όποτε τους συναντάς (δυστυχώς πάντα θα υπάρχουν αμερικανοτσολιάδες και γερμανοτσολιάδες).
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΝΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΕ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

Βίντεο από το επίσημο κανάλι στο youtube της Ελληνικής Αστυνομίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου