18 Δεκεμβρίου 2012

Μεγάλη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην Νίκαια

Αναρτούμε την συγκεκριμένη είδηση γιατί είναι η πρώτη φορά, που γίνεται τόσο μεγάλη συγκέντρωση, στην Νίκαια τα τελευταία 10 χρόνια. Μη πούμε ότι είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων 30 χρόνων, που δεν έχει προεκλογικό χαρακτήρα.
Είναι επίσης σημαντικό το ότι οι λαϊκές αυτές γειτονιές, με βαθιές αριστερές ρίζες, αρχίζουν να αποστρέφονται τον αριστερισμό και κυρίως τον κομμουνισμό, κάτι που αποδεικνύει περίτρανα ότι ο απλός λαός πάντα ήταν πατριώτης και δήλωνε κομμουνιστής, γιατί πίστευε ότι αυτά τα βδελύγματα (ΚΚΕ και λοιποί), υπερασπιζόντουσαν το δίκιο του εργάτη.
Τώρα όμως με την εισβολή των λαθρομεταναστών και βλέποντας ο Έλληνας Εργάτης το πραγματικό πρόσωπο που αποκάλυψαν τα τσιράκια των καπιταλιστών και νεοταξιτών, αρχίζει να ξυπνάει.

Και παίρνουμε σαφή θέση για ακόμη μία φορά. Όποιος Έλληνας στις επόμενες εκλογές ψηφίσει τα γουρούνια της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, των Πράσινων Οικολόγων, του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.... δεν είναι άξιος να φέρει το όνομα Έλλην.

Αναρτούμε όμως την είδηση αυτή και για έναν ακόμη λόγο. Από καθεστωτικούς ραδιοσταθμούς, όπως ο Άλφα 98,9, (έχουμε προ πολλού σταματήσει να παρακολουθούμε ειδήσεις από τα τηλεοπτικά μέσα εξαπάτησης), μας πληροφορούσε για αντισυγκέντρωση της Χ.Α. ενάντια σε συγκέντρωση "αντι"ρατσιστών και λαθροεισβολέων. Έδινε μάλιστα την εντύπωση μιας μεγάλης συγκέντρωσης των γερμανοτσολιάδων ρατσιστών και των λαθρομεταναστών, η οποία παρεμποδίστηκε από μικρό αριθμό χρυσαυγιτών, με εκτεταμένα επεισόδια, κάποιες συλλήψεις και τραυματισμούς και χρήση δακρυγόνων.

Παραθέτουμε παρακάτω φωτογραφίες που πήραμε από το ιστολόγιο της Χ.Α.
Και θα αναρωτηθούμε για ακόμη μία φορά... Έχουν καταλάβει ότι με αυτά τα ψέματα και την παραπληροφόρηση γιγαντώνεται η Χρυσή Αυγή; Έχουν καταλάβει ότι υπάρχει πια και το διαδίκτυο και το οποίο μπορεί να αποτυπώσει την αλήθεια που κρύβουν και παραποιούν;

Υ.Γ. Εμείς υπολογίζουμε τους συγκεντρωμένους (και από κάποιες πληροφορίες που είχαμε) να ήταν τουλάχιστον 1500 άτομα. Ανεπίσημες πληροφορίες ανεβάζουν τους συγκεντρωμένους στα 5000, το οποίο όμως θεωρούμε υπερβολικό.





1 σχόλιο: