19 Δεκεμβρίου 2012

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Άνδρο ΒΙΑΣ - ΒΡΩΜΙΑΣ - ΝΟΘΕΙΑΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ

Για να δούμε όμως το ρεπορτάζ του καθεστωτικού ΜΕΓΑ, που ξεσπαθώνει...




Σε κάποια στιγμή ακούγεται στο ρεπορτάζ:
"Ο πρύτανις έχει δεχθεί σφοδρή κριτική, για την ανοχή που έδειξε για δυόμιση μήνες, στα φαινόμενα βίας και ανομίας".
Ποιοί δυόμιση μήνες ρε αλήτες; Μας δουλεύεται ψιλό γαζί; Εδώ και 40 χρόνια γίνονται ΤΑ όργια μέσα στα πανεπιστήμια. Τί δυόμιση μήνες τιποτένιοι, αλήτες, ρουφιάνοι;

Βασίλης Μούγιος καθηγητής:
Μετά την στοχοποίηση των 44 καθηγητών από το indymedia (που δεν το αναφέρουν. Φοβούνται να το πούνε άραγε;) ΤΩΡΑ ο κύριος καθηγητής αναρωτιέται αν ο συγκεκριμένος ιστότοπος, εξακολουθεί να φιλοξενείται από τον σέρβερ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Κράτος και Παρακράτος χέρι-χέρι.
Και αναρωτιόμαστε, ποιοι πανηλίθιοι - πανίβλακα ζώα, εξακολουθούν να παρακολουθούν και να επηρεάζονται από αυτόν τον παρακρατικό ιστότοπο;

Ανά διαστήματα λοιπόν θυμούνται, ότι μειοψηφίες προσπαθούν να επιβάλλουν τον νόμο της ζούγκλας. Τί λέτε ρε αλήτες. 
Όλοι εσείς, που τώρα κόπτεστε για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα και την παιδεία, είστε που τα κατακρεουργείτε και επιδοτούσατε τόσα χρόνια την ανυποληψία τους, την καταστροφή τους, την απαξίωσή τους, την κυριαρχία της ανομίας και του παρακράτους.

Εσείς, πολιτικοί  - παρακρατικοί πρυτάνεις - καθηγητές - κομματικοί φοιτητές - φοιτητοπατέρες - δημοσιογράφοι, όλοι εσείς μαζί είστε που μετατρέψατε τα πανεπιστήμιά μας σε χωματερές.

Εσείς είστε τα πιο βρώμικα σκουπίδια, που μολύνουν τις φοιτητικές εστίες, τα πανεπιστημιακά ιδρύματα, τις γειτονιές μας, τις πόλεις μας, την πατρίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου