4 Νοεμβρίου 2012

Η εξομολόγηση του άτυχου Έλληνα που μαχαιρώθηκε από Πακιστανό (βίντεο)

ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ;;; ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΚΚΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ;;;

Το αληθινό πρόσωπο του κέντρου της Αθήνας παρουσιάζει το βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ αφού ακόμα και από το κρεβάτι του νοσοκομείο ο Έλληνας 45χρονος κουρέας θύμα των Πακιστανών λαθροεισβολέων φοβάται όπως λέει να δείξει το πρόσωπο του για να μην τον εκδικηθούν αργότερα οι αλλοδαποί. Αυτή είναι η κατάντια της ελληνικής πολιτείας. Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες να μαχαιρώνονται από λαθροεισβολείς και να φοβούνται να ζήσουν μέσα στα ίδια τους τα σπίτια και επιχειρήσεις, μέσα στην ίδια τους την πατρίδα.

Όπως περιγράφει από το κρεβάτι του νοσοκομείο με τα τραύματα του εμφανή στην κάμερα, ο 45χρονος αποκαλύπτει ότι αν και έδωσε στον αλλοδαπό τα χρήματα που ζητούσε ο Πακιστανός τον μαχαίρωσε στην καρδιά τρείς φορές εκφράζοντας το μίσος του. 

Σύμφωνα με το θύμα τα ελληνικά μαγαζιά στην περιοχή έχουν εκδιωχτεί από τους αλλοδαπούς και ακόμα και αυτός σκέφτεται να ξανανοίξει το μαγαζί του διότι φοβάται τις συνέπειες από νέες επιθέσεις αλλοδαπών. Οι Έλληνες μπροστά σε αυτή την εκστρατεία τρόμου φεύγουν από τα σπίτια τους και την θέση τους την καταλαμβάνουν Ασιάτες λαθροεισβολείς.

Την ίδια στιγμή οι «συνεργάτες» των νέων «κατακτητών» της χώρας, οι «προοδευτικοί» άνθρωποι αυτού του τόπου αντί να σωπάσουν για αυτή την σφαγή που γίνεται και να σταθούν δίπλα στον κάθε Έλληνα βιοπαλαιστή μεροκαματιάρη που αγωνίζεται να επιβιώσει σε αυτό το δύσκολο και επικίνδυνο περιβάλλον παίρνουν σαφώς το μέρος των λαθροεισβολέων αποκαλύπτοντας με ευκολία την αληθινή τους ταυτότητα.

Αποκαλύπτουν πόσο ανθέλληνες είναι.

Αποκαλύπτουν με τις πράξεις τους ότι όλα αυτά που ισχυρίζονται περι αλληλεγγύης στην εργατική τάξη είναι απλά ψεύδη αφού καμία ανακοίνωση συμπαράστασης για το άτυχο θύμα δεν εκδόθηκε. 

Τουναντίον το «άνθος της ελληνικής νεολαίας» έτρεξε να ετοιμαστεί για μία ακόμη ανθελληνική διαδήλωση συμπαράστασης στους αλλοδαπούς. Όταν οι αλλοδαποί σφάζουν Έλληνες, βιάζουν Ελληνίδες κακοποιούν και ληστεύουν απλούς μεροκαματιάρηδες Έλληνες η αλληλεγγύη των «προοδευτικών μυαλών» αυτού του τόπου πάει περίπατο όπως λέει ο λαός. Αν όμως κάποιος αγανακτισμένος Έλληνας αγγίξει έστω και μία τρίχα αλλοδαπού τότε κινητοποιούνται όλοι οι «αλληλέγγυοι χώροι».

Με λίγα λόγια μετά από 70 χρόνια οι συνεργάτες των κατακτητών είναι πάλι εδώ απλά δυστυχώς τώρα το καταλαβαίνουμε….;



Πηγή: http://www.staparaskinia.gr/2012/11/vid_3.html#ixzz2BEkAEQtG

ΣΧΟΛΙΟ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ
Από τους τρεις σταθμούς που έτυχε να ακούσουμε εχθές, ΟΛΟΙ, ανέφεραν ότι στον Άγιο Παντελεήμονα γίνονται ρατσιστικές επιθέσεις από Έλληνες... Ένα από αυτά τα προδοτικά κανάλια με τους δοσίλογους δημοσιοκάφρους του, είναι και το δημοτικό ραδιόφωνο των Αθηνών "Αθήνα 98,4". Είμαστε, όπως και άλλοτε, υπό διπλή κατοχή, μία οικονομική, από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Γερμανία και τις τράπεζες και μία εδαφική, από τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών.

Οι προδότες του ψευτοαριστερού - αντιεξουσιαστικού χώρου, μαζί με όλο το κράτος και το παρακράτος, που τους υποστηρίζει και τους χρηματοδοτεί, έκαναν ξανά την βρωμερή παρουσία τους αισθητή. Θα αναφωνήσουμε, όπως άλλοτε ο Κολοκοτρώνης, Φωτιά και Τσεκούρι στους προσκυνημένους!

Όπως και να έχει πάντως, τέτοια επίπεδα προδοσίας και δοσιλογισμού δεν τα έχουμε ξαναφτάσει, ως έθνος και φυλή, ΠΟΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου