5 Νοεμβρίου 2012

Πρόταση του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας για την μη πραγματοποίηση του εορτασμού της 17ης Νοεμβρίου


ΠΡΟΣ κο ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Κε Πρόεδρε.
Μέσα στις πρωτόγνωρες και δραματικές συνθήκες τις οποίες βιώνει τα τελευταία έτη ο Ελληνικός λαός και για τη δημιουργία των οποίων έχετε και εσείς τεράστιο μερίδιο ευθύνης, αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος εορτασμός της  επετείου της 17ης Νοεμβρίου 1973.

Μια επέτειος την οποία οι πολιτικοί έμποροι ιδεών εκμεταλλεύθηκαν και χρησιμοποίησαν για την αναρρίχηση τους σε πολιτικά έδρανα ή ακόμη χειρότερα  σε πολιτικούς θρόνους, κατασκευάζοντας ένα νέο πολιτικό σύστημα αποκλειστικά υπέρ των προσωπικών τους συμφερόντων και κατά της Δημοκρατίας και του λαού που έπρεπε να υπηρετούν. Και μάλιστα ανακάλυψαν και εκπαίδευσαν τους πολιτικούς τους απογόνους ώστε να συνεχίσουν την εφιαλτική τους πορεία κατά των συμφερόντων της χώρας.

Αυτή η γενιά πολιτικών που ονομάσθηκε η «γενιά του Πολυτεχνείου» αφού καπηλεύτηκε τη συμμετοχή της –πραγματική ή μη- στην εξέγερση της 17ης Νοεμβρίου 1973 κατασκεύασε και στελέχωσε το φαύλο διαπλεκόμενο οικοδόμημα της «μεταπολίτευσης» παραγκωνίζοντας το γνήσιο αγώνα της νεολαίας για Δημοκρατία.

Επειδή κύριε Πρόεδρε, το λαϊκό αίτημα του Πολυτεχνείου για “Ψωμί παιδεία ελευθερία”, σήμερα και με μεγάλη επαναλαμβάνω ιδική σας ευθύνη, είναι ακόμα πιο πολύ επίκαιρο, τα μέλη του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, σεβόμενοι απόλυτα τους ακηδεμόνευτους αγώνες του Ελληνικού λαού για Δημοκρατία και Εθνική ανεξαρτησία, ζητούμε, σε ελάχιστη ένδειξη τιμής και σεβασμού, στους Έλληνες και στις Ελληνίδες που δοκιμάζονται καθημερινά σκληρά και ανελέητα, σε όλους όσους λόγω της δεινής τους οικονομικής κατάστασης στην οποία τους οδήγησε η πολιτική σας καθημερινά προβαίνουν στο απονενοημένο διάβημα της αυτοκτονίας , στους νέους που εγκαταλείπουν τη χώρα μαζικά αλλά και στην Ιστορία της Πατρίδας και όσα αυτή συμβολίζει, να μην πραγματοποιηθεί φέτος ο ετήσιος εορτασμός της 17ης Νοεμβρίου.

Δώστε τουλάχιστον τη δυνατότητα κύριε Πρόεδρε, να παραμείνουν ζωντανοί οι συμβολισμοί του αγώνα της νεολαίας μας διακόπτοντας οριστικά τη δυνατότητα να επωφελούνται από την ιδέα του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ασυνείδητοι κοινοί εγκληματίες.
Δώστε στους νέους μας το δικαίωμα να ξεκινήσουν, χωρίς βάρη που δεν τους αναλογούν, τον υπέροχο και αξιοζήλευτο  αγώνα τους για την αναγέννηση της Πατρίδας από το τέλμα στο οποίο την οδήγησε η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ σας.

Πανταζής Βασίλειος
Αν. Αξκός ε.α.
Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.
Μέλος Ανώτατου Πολιτικού Συμβουλίου
ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου