12 Ιουλίου 2012

Διανομή τροφίμων από την Χρυσή Αυγή και θέσεις του ιστολογίου μας για το κόμμα της Χ.Α. σε συνάρτηση με την σημερινή κατάσταση

Δεν θυμόμαστε κάτι ανάλογο να έχει συμβεί από άλλο κόμμα, τα τελευταία χρόνια της κρίσεως, σε τόσο μεγάλο βαθμό.
Όπως δηλώνουν στελέχη της, ανάλογες πρωτοβουλίες έγιναν και σε άλλα μέρη της Αττικής και σε όλη την Ελλάδα. Ας ελπίσουμε να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα κόμματα με ανάλογες δραστηριότητες.
Ένα μεγαλύτερο μπράβο θα δώσουμε και για το γεγονός ότι τα τρόφιμα διανέμονται μόνο σε Έλληνες!




Πέραν όμως αυτών δεν σταματάμε να προβληματιζόμαστε για την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Δυστυχώς η άκρατη λαθρομετανάστευση και η οικονομική εξαθλίωση ισχυροποίησαν απίστευτα αυτήν την φιλοναζιστική ομάδα. Ως κόμμα τα ποσοστά του, σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, ήταν απειροελάχιστα· όμως μέσα σε διάστημα 2 ετών εκτοξεύθηκαν στα ύψη.
Αυτό μας αποδεικνύει ότι η κύρια αιτία της ανόδου της δεν ήταν μόνο η αντιμεταναστευτική πολιτική της, αλλά κυρίως η αντιμνημονιακή της θέση, σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση.

Οι λαθρομετανάστες εδώ και 30 χρόνια βιάζουν - σκοτώνουν - κακοποιούν, όμως το ποτήρι ξεχείλισε όταν ο ψοφοραγιάς έχασε την θεσούλα του ως πρασινοφρουρός, δεν μπορεί πια να ληστέψει με την ίδια ευκολία το δημόσιο, δεν μπορεί πια να απαιτήσει μίζα από επενδυτή (αν υπάρχουν βέβαια ακόμη τέτοιοι), δεν μπορεί να μπαίνει στις αποθήκες των νοσοκομείων και να τις αδειάζει, δεν μπορεί να κάνει φορολογικό έλεγχο και να ληστεύει τον συμπατριώτη του ή να κάνει τα στραβά μάτια, με το αζημίωτο.
Κόπηκαν τα διακοποδάνεια - δωροδάνεια - γκομενοδάνεια - φακελάκια, δεν μπορεί να βρει δουλειά ούτε  ως σερβιτόρος, ούτε να χτίσει το ίδιο του το σπίτι γιατί κάποιος λαθρομετανάστης (μαζί με το κεφάλαιο και τους αριστερούς συνοδοιπόρους του) απαξίωσαν τις δουλειές αυτές και τις εξευτέλισαν με μεροκάματα πείνας.

Τώρα Έλληνα ξυπνάς που σε λίγο δεν θα έχεις ζάχαρη για τον καφέ σου... Έπρεπε να χάσεις τα λεφτουδάκια σου για να καταλάβεις, ότι οι λαθρομετανάστες σου καταστρέφουν την ζωή. Έπρεπε να χάσεις τα επιδόματά σου για να καταλάβεις ότι όταν είσαι εργαζόμενος του δημοσίου θα πρέπει να ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ και όχι να παρακαλάς να βρεις μία καλή τσουγκράνα για να τα ΞΥΝΕΙΣ και ότι δεν θα πρέπει να ληστεύεις τον συμπατριώτη σου και τον κάθε λογής επενδυτή, για να γίνεις εκατομμυριούχος, εσύ, χωρίς κανένα κόπο...


Όσο για την άνοδο της Χρυσής Αυγής, ας ελπίσουμε ότι οι 400.000 αγνοί Έλληνες πατριώτες που την ψήφισαν, θα οδηγήσουν την γραμμή του κόμματος μακριά από τον ναζιστικό αντιπατριωτισμό. Άλλωστε ο υπέροχος Έλλην τι σχέση μπορεί να έχει με τα τάγματα Ες-Ες των Τσάμηδων και των Κομιτατζήδων που τον βασάνισαν και τον έσφαξαν.
Υπέρ άνω όλων εστί η πατρίς και ο ελληνικό αίμα.
Οι Έλληνες δεν πρέπει να προσκυνάνε κανένα κοκκινό-μαυρο Στάλιν και κανέναν μαυρο-κόκκινο Χίτλερ, ούτε τα βάρβαρα πολιτικά τους συστήματα. 

Ο Έλλην είναι ανώτερος όλων αυτών και πρέπει να ηγείται όχι να σέρνεται σαν σκυλί πίσω από ιδεολογήματα που απευθύνονται σε υπανθρώπους.
Όσο για την πίστη που έχουν για την αρεία λευκή φυλή, και στην ιδέα μίας πανευρωπαϊκής λευκής ομοεθνίας (όπως την είχε φανταστεί, όπως πιστεύουν, ο Φύρερ του 3ου Ράιχ) ήδη την ζούμε (με μαύρους και κίτρινους κόκκους) και δεν θα διέφερε σε τίποτα με το σήμερα. Η Γερμανία θα ήταν πάλι η δύναμη που θα μας ρουφούσε το αίμα...

Δεν διαφωνούμε σε μία Ευρώπη που θα ξανα-επιστρέψει στους λαούς της, απαλλαγμένη από τα εκατομμύρια των λαθρο και μη μεταναστών, που την αλλοιώνουν φυλετικά. Όμως όσα είναι αυτά που μας ενώνουν άλλα τόσα είναι και αυτά που μας χωρίζουν.
Ο Έλληνας δεν ανήκει μόνο και κυρίως στην Δύση. Κοιτάζει και στον Βορρά και στην Ανατολή και στον Νότο και αυτό είναι που μας διαφοροποιεί και μας ξεχωρίζει από όλους τους λαούς του κόσμου... 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου