12 Ιουλίου 2012

Γιατί άραγε δεν λέει κάνεις κουβέντα , όταν το Πακιστάν απελαύνει 400.000 Αφγανούς μουσουλμάνους πρόσφυγες ;From  HEIL GAP ( or mind the GAP )
PAKISTAN TO DEPORT THOUSANDS OF AFGHAN REFUGEES BACK TO WAR TORN AREAS
Το ΠΑΚΙΣΤΑΝ θα απελάσει χιλιάδες Αφγανούς πρόσφυγες πίσω στις περιοχές που μαστίζονται από τον πόλεμο

Αλλά όταν η χώρα μας και η υπόλοιπη Ευρώπη , το Ηνωμένο Βασίλειο ή και οι ΗΠΑ , προσπαθούν να ξεφορτωθούν τα παράνομα Μουσουλμανικά στρατεύματα κατοχής που εισέβαλαν με το έτσι θέλω στις χώρες τους .....  ή τουλάχιστον να ξεχωρίσουν τους  ψευτο-αιτούντες άσυλο από εκείνους τους ανθρώπους που πράγματι έχουν την ανάγκη του ασύλου , τότε … όλες οι «συνιστώσες» της νέας τάξης πραγμάτων … από την γιαγιούλα του περισσού  μέχρι τον γκαβουλιακα της Συγγρού ….  παρέα με την Διεθνή Αμνηστία αλλά πρωτίστως «το μεγάλο αφεντικό …. τα Ηνωμένα Έθνη » ….. κραυγάζουν για ρατσισμό .
                    Πακιστάν: Αφγανοί Πρόσφυγες θα απελαθούν.

Posted: 06/29/2012 
Το Πακιστάν ετοιμάζεται να αποστείλει 400.000 Αφγανούς πρόσφυγες στην αντίπερα πλευρά των συνόρων … στο διαλυμένο από τον πόλεμο Αφγανιστάν , σύμφωνα με έκθεση που δημοσίευσε το Γαλλικό Πρακτορείο -Presse.
Το Ισλαμαμπάντ ισχυρίζεται ότι δεν είναι υπεύθυνο ώστε να ανέχεται τους παράνομους μετανάστες , ενώ το Αφγανιστάν ανησυχεί ότι η αδύναμη οικονομία του θα υποφέρει από την επιστροφή των τόσο πολλών προσφύγων.
Εκτός από τις προγραμματισμένες άμεσες απελάσεις, το Πακιστάν ενδέχεται εντός του έτους να στείλει πίσω σχεδόν 3 εκατομμύρια πρόσφυγες  .
Οι Αφγανοί πρόσφυγες στο κέντρο επαναπατρισμού που διαχειρίζεται η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, στο Πακιστάν , περιμένουν να φύγουν για το Αφγανιστάν , την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012.
Ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) αποκάλεσε την κατάσταση "ως την μεγαλύτερη και πιο παρατεταμένη προσφυγική κρίση στον κόσμο, όπως γράφει το AFP.
ΤΕΛΟΣ
Οι μουσουλμάνοι λοιπόν του Πακιστάν λοιπόν …. δεν θέλουν να βοηθήσουν τους άλλους μουσουλμάνους του  Αφγανιστάν , αλλά και χώρες της ΕΕ …. πρέπει να δεχθούν αυτά τα άτομα ,"όταν υπάρχουν πενήντα επτά  - 57 - μουσουλμανικές χώρες"  για να τα στείλετε εκεί  .... κύριε Ύπατε Αρμοστή του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες ;

Ήδη ο συνήγορος του @λητη μαζί με τον εμπρηστή της marfin … ετοιμάζουν την νέα"αντιρατσιστική" τους εκστρατεία ….
Δεν απομένει τώρα παρά ένα πολυέξοδο τηλεοπτικό ρεπορτάζ της δημοσίας τηλεόρασης από «την προπαγάνδα χωρίς σύνορα » ….   και έχουμε άλλο ένα εκατομμύριο κακομοίρηδες , ώστε να μπορέσουμε να επανδρώσουμε τα εργοστάσια ....  που προγραμματίζουν να κτίσουν οι Γερμανοί στις ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ , ΤΗΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗΣ ΠΛΕΟΝ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ .
HEIL GAP ( or mind the GAP ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου