3 Ιουνίου 2011

Την Κυριακή υπάρχει Πανευρωπαϊκό κάλεσμα για κατέβασμα στις πλατείες...

  
Χρειάζεται ΠΡΟΣΟΧΗ...
Την Τρίτη (από όπου και οι φωτογραφίες) που είχαμε κατέβει στο Σύνταγμα, είδαμε με μεγάλη χαρά ότι οι Ελληνικές σημαίες είχαν πληθύνει, ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος και οι Αγνοί Έλληνες, υπερτερούσαν των "αδιάφορων" και των "χαβαλετζήδων" ψευτοαριστερών (θα χρησιμοποιώ από δω και πέρα τον πιο ταιριαστό όρο "αριστεροφιλελεύθεροι"). Αυτοί λοιπόν οι αριστεροφιλελεύθεροι, φαίνεται να έχουν πιάσει κάπως καλλίτερα τα οργανωτικά πόστα, όπως συνήθως συμβαίνει άλλωστε, και είναι αυτοί κυρίως που έχουν "στρατοπεδεύσει" στην πλατεία.

Ακόμη πληροφορηθήκαμε, ότι μάλλον θα πραγματοποιηθεί και συναυλία με Παπακωνσταντίνου - Μαχαιρίτσα, οι οποίοι για να μετάσχουν, πήραν το ΟΚ από τα κομματικούς νταβατζήδες τους (ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ).

Γι' αυτό επαναλαμβάνω ότι θα πρέπει να κατεβούμε όλοι κάτω με ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ και να οδηγήσουμε το πράγμα σε πραγματική επανάσταση και όχι στα χέρια των συστεμικών αριστεροφιλελεύθερων.

Κατά δεύτερον καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες, όλο το σύστημα, να οδηγήσουν την αναταραχή στους ψευτοαριστερούς. Μία ο Πάγκαλος, μία ο Πεταλωτής, με τα τελευταία γεγονότα στην Αργυρούπολη, χαρακτηρίζουν τους οργισμένους Έλληνες, ως συριζέους. Προσπαθούν να μαντρώσουν τις όποιες αγνές διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις στα στενά αριστοφιλελεύθερα σύνορα.

ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ. Δίκαιες ή άδικες οι επιθέσεις κατά των πολιτικάντηδων, ανοίκουν στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ και δεν πρέπει να τις καπελώσει κανένα βρωμερό κόμμα.

Το σύστημα θέλει, ότι γίνεται στην Ελλάδα, να αποκτά κομματική ταυτότητα.
ΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
 

1 σχόλιο:

  1. Άμεση δημοκρατία εδώ και τώρα. Αποστρέψατε τα βλέμματα σας από την διεφθαρμένη κομματικοκρατία και την φασιστική κοινοβουλευτική δουλοκρατία.

    Δομηθείτε διά των εκκλησιών του δήμου και διά αυτών εγκαθιδρύσατε την άμεση δημοκρατία, η οποια θα εξοστρακίσει την μαφιόζικη συμμορία που μας οδηγεί στον αφανισμό.


    Συμβάλετε με την ενεργή συμμετοχη σας και την γνώση σας, στην συγκρότηση του πλανητικού δικτύου Κοινοτήτων και Εκκλησιών του Δήμου και τις Απολλώνιας Αδελφότητας Ελλήνων.
    -------------------------------------------------------
    ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΣΟΦΙΑ ΑΡΕΤΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΕΝΟΤΗΣ
    http://diktyoellinwn.wordpress.com/
    http://diktyoellinwn.freeforums.org/index.php
    http://planitiko-diktyo-ellinwn.ning.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή