21 Απριλίου 2010

Κακλαμάνης: "Να κάνουμε τα στραβά μάτια στο παρεμπόριο" - Η απάντηση του ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP

21/04/2010


Στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» της 19/04, ο δήμαρχος Αθηναίων φέρεται να είπε: «Προτιμώ, αντί να στρέψουμε τους μικροπωλητές στην εγκληματικότητα, να κάνουμε λίγο τα στραβά μάτια.», δηλώνοντας ότι αναζητά «ένα κομμάτι στην Αθήνα που να γίνει, ας το πούμε, ένα έθνικ παζάρι και να μαζευτούν οι περισσότεροι εκεί.» Στο ίδιο δημοσίευμα, ο αντιδήμαρχος κ. Παπαδάκης, αναφερόμενος στα επεισόδια της 10/4 δηλώνει: «Δεν είναι δουλειά κανενός να βγαίνει στον δρόμο βιντεοσκοπώντας και φωτογραφίζοντας κόσμο. (άλλη όρεξη δεν είχαν τα παιδιά .. αλλά έλα που κάποιου άλλου είναι δουλειά να πατάξει το παρεμπόριο και ΔΕΝ το κάνει) Το σκεπτικό κάποιων που διοργάνωσαν αυτή την επιχείρηση δεν ταυτίζεται με την άποψη του εμπορικού κόσμου. (!!!!!!) Υπέβαλαν μάλιστα και μηνύσεις για το ζήτημα των Αφρικανών μικροπωλητών, αλλά χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο. Στρέφονται εναντίον του Μιχ. Χρυσοχοΐδη και του Νικ. Κακλαμάνη».

Ως «ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP!» ερωτούμε την ηγεσία του δήμου: Σε ποια περιοχή και σε τι έκταση επιδιώκει να εγκαταστήσει το «έθνικ» παζάρι του, ποιος τον έχει εξουσιοδοτήσει για να παίρνει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και προ παντός, τι προϊόντα θα διατίθενται στο παζάρι αυτό; Ρώτησε την γνώμη του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών; ... 
Στον κύριο Παπαδάκη, υπενθυμίζουμε ότι ταύτιση ή όχι του εμπορικού κόσμου με την δράση μας διαφαίνεται από την κάλυψη που μας παρέχουν τα συνδικαλιστικά του όργανα, αλλά και η συμμετοχή και εκλογή πολλών από εμάς σε αυτά.
>>>

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ:
http://paremporiostop.blogspot.com/2010/04/blog-post_824.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου