21 Νοεμβρίου 2016

Η Νέα Δημοκρατία απεργάζεται τον "νέο πατριωτισμό". Η ταφόπλακα του ελληνισμού θα μπεί από το κόμμα του Μητσοτάκη...;


Απόψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μία ομιλία στην παρουσίαση του βιβλίου "Το νησί που φεύγει, 121+1 κείμενα για την κρίση".
Εκεί ακούσαμε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να λέει μεταξύ άλλων:
"Επάνω στην αλήθεια θα στηριχθεί ο νέος πατριωτισμός τον οποίο εμείς υπηρετούμε και υψώνουμε ως αντίπαλο δέος στον λαϊκίστικο εθνικισμό, που μας καταστρέφει. Ο νέος πατριωτισμός της αλήθειας θα εκφράσει μια πανστρατιά κοινωνική και πολιτική, που θα υπερβαίνει παραδοσιακές διαχωριστικές γραμμές. Θα βρεθεί απέναντι στις πολιτικές του θυμού και της οργής. Με θετικό λόγο. Για να γιατρέψουμε τις πληγές μας. Τώρα είναι η ώρα να δουλέψουμε. Δεν υπάρχει χρόνος για απογοήτευση, δεν υπάρχει χώρος για μιζέρια και μισαλλοδοξία. Δεν υπάρχει περιθώριο για σιωπή και απάθεια. Γιατί έτσι προχωρούν οι λαοί, έτσι ωριμάζουν οι κοινωνίες." 

Και αν κάποιος νομίζει ότι φεύγοντας ο ΣΥΡΙΖΑ και ερχόμενη η ΝΔ τα πράγματα θα βελτιωθούν, σε εθνικό επίπεδο τουλάχιστον, τότε είναι βαθιά νυχτωμένος. Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη λοιπόν, προχωράμε στο επόμενο επίπεδο, και μετά την λαίλαπα των αριστερών νεοφιλελεύθερων, έρχεται υπερήφανα η δεξιά νεοφιλελεύθερη παράταξη να αποτελειώσει το έργο τους.

Είναι η Νέα Δημοκρατία που πρέπει να προχωρήσει τώρα στην πλήρη μετάλλαξη της παραδοσιακής ελληνικής εθνικής κοινωνίας.
- Είναι αυτοί, που ως υπηρέτες του νέου πατριωτισμού, θα πολεμήσουν το αντίπαλο δέος, που δεν είναι άλλο από τον εθνικό πατριωτισμό των Ελλήνων.
- Είναι αυτοί, που θα οργανώσουν μία πανστρατιά κοινωνική και πολιτική που θα πολεμήσει τις παραδόσεις μας, τις πατροπαράδοτες αξίες, τις ιστορικές μας καταβολές.
Είναι αυτοί, που θα προχωρήσουν στο επόμενο επίπεδο τον ελληνικό λαό και θα τον... ωριμάσουν, θέλοντας και μη, και θα τον οδηγήσουν στην μεταεθνική-αποεθνικοποιημένη Ευρώπη.
- Είναι αυτοί, τέλος, που με χαρά και αγαλλίαση θα δώσουν την χαριστική βολή στο Ελληνικό Έθνος. 

Ιστορικά, ποτέ και κανένας δεν επιχείρησε να μεταλλάξει, ολοκληρωτικά, τον ελληνισμό μέσα από την πολιτική. Ακόμη και κάτω από τους Οθωμανούς, δεν υπήρξε η διάθεση μετάλλαξης των εθνικών προτύπων των σκλαβωμένων Ελλήνων. Εκτουρκισμοί γίνανε μέσα στους τέσσερις αιώνες και μάλιστα εκατομμυρίων Ελλήνων, αλλά ουδέποτε θέλησαν να κάνουν συστηματικό μαζικό εκτουρκισμό.
Με την σημερινή του δήλωση όμως ο Μητσοτάκης, προχωράει σε ένα άλλο επίπεδο.
Ή ακολουθούμε τον νέο πατριωτισμό του ή θεωρούμαστε, όσοι πιστεύουμε στα εθνικά ιδεώδη, εν δυνάμει αντίπαλοί του και τροχοπέδη στην μετάλλαξη του Ελληνικού Έθνους.

Θέλουν να τελειώνουν με τους Έλληνες οι νεοφιλελεύθεροι νενέκοι.
Θα αντισταθούμε ή θα γίνουμε μία ιστορική ανάμνηση;   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου