11 Σεπτεμβρίου 2016

Ομοφυλόφιλο ζευγάρι απέκτησε τρίδυμα με DNA κι από τους δύο πατεράδες


Ζευγάρι ανδρών, που ζει στη Νότια Αφρική, είναι το πρώτο στον κόσμο που απέκτησε τρίδυμα, τα οποία μοιράζονται το DNA των μπαμπάδων τους.
O Theo και ο Christo Menelaou έγιναν τον περασμένο Ιούλιο γονείς, με παρένθετη μητέρα και η περίπτωσή τους είναι ιδιαίτερα σπάνια.


Όπως μετέδωσε το Sky News, και οι δύο άνδρες είναι βιολογικοί πατεράδες των τριδύμων, καθώς κάθε ωάριο της παρένθετης μητέρας γονιμοποιήθηκε με το ξεχωριστό DNA του κάθε άντρα. Οι ειδικοί κάνουν λόγο για το πρώτο ομοφυλόφιλο ζευγάρι στον κόσμο που έχει τρίδυμα - δυο κορίτσια κι ένα αγόρι - με "μοιρασμένο" DNA, στα οποία, μάλιστα, συμπεριλαμβάνονται και πανομοιότυπα δίδυμα.

Παρά τις συστάσεις των γιατρών να μην κρατηθούν και τα τρία έμβρυα, το ζεύγος Menelaou αποφάσισε να τα κρατήσει και τα τρία κι έτσι τον περασμένο Ιούλιο τα μωρά ήρθαν τρεις εβδομάδες νωρίτερα από ό,τι αναμενόταν στη ζωή, ζυγίζοντας το καθένα με το ζόρι ένα κιλό και με το ένα από αυτά να χρειάζεται να υποβληθεί σε επέμβαση καρδιάς το αμέσως προσεχές διάστημα.
Μετά από πολλές εβδομάδες παραμονής στη μονάδα εντατικής φροντίδας νεογνών, οι ευτυχείς γονείς πήραν, πια, τα μωρά τους στο σπίτι και παρακολουθούν την πορεία της υγείας τους νύχτα - μέρα, με τη συνδρομή μηχανημάτων ελέγχου αναπνοής και δύο νοσοκόμων.

Οι δύο μπαμπάδες ήταν γείτονες και φίλοι με τον παραολυμπιονίκη Όσκαρ Πιστόριους. Μάλιστα γνώρισαν την παρένθετη μητέρα, που τους βοήθησε να γίνουν γονείς, στη δίκη του Πιστόριους.
Οι ίδιοι δηλώνουν πανευτυχείς κι ευλογημένοι που απέκτησαν τα παιδιά τους και συγκινημένοι μιλούν για το μεγαλείο της πατρότητας.

ΠΗΓΗ: Ομοφυλόφιλο ζευγάρι απέκτησε τρίδυμα με DNA κι από τους δύο πατεράδες | E-Radio.gr Θέματα

ΣΧΟΛΙΟ: Τί να σχολιάσουμε...; Η ξεφτίλα, η ανωμαλία, η επιστημονική αλητεία και η πολιτική ορθότητα της νέας τάξης πραγμάτων σε όλο της το μεγαλείο.
Έγιναν γονείς - πατέρες - μητέρες (δεν ξέρουμε πως το σκέφτονται στο αρρωστημένο μυαλό τους) ύστερα από ένα κοκτέιλ γενετικού υλικού (από τους δύο) που το εισχώρησαν σε ωάριο (προφανώς) της παρένθετης μητέρας (άλλο υποκείμενο αυτό).
Μάλιστα για το αν θα κρατούσαν όλα τα έμβρυα ή όχι, την απόφαση την πήραν οι δύο ανώμαλοι, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο το θηλυκό υποκείμενο ένα απλό σκεύος τεκνοποίησης. Πραγματικά, αν υπάρχουν ακόμη γυναίκες, πραγματικές γυναίκες, ποια είναι η θέση τους; Πώς θα αντιμετώπιζαν αυτό το θηλυκό υποκείμενο;
Γενικά είμαστε αντίθετοι στα παιδιά του σωλήνα και στις εξωσωματικές, αλλά το συγκεκριμένο μας ξεπερνάει.
Θα περιμένουμε με αγωνία, για το ποιο από τα δύο ανώμαλα αυτά άτομα, θα βυζάξει τα νεογνά. Το σωστό και το δίκαιο θα είναι να προσφέρουν το γάλα τους και τα δύο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου