15 Σεπτεμβρίου 2016

Ακούγεται απίστευτο! Μαζί κράτος, ΜΜΕ και «αναρχικοί» κατά Ελλήνων πολιτών

Εισαγγελική παρέμβαση για ρατσισμό και απειλητικά συνθήματα στους τοίχους σχολείων του Ωραιοκάστρου


 Απίστευτη στοχοποίηση των γονέων του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, επειδή αρνούνται την εφαρμογή των σχεδίων της Νέας Τάξης, δηλαδή την δημιουργία πολυπολιτισμικών σχολείων με είσοδο σε αυτά των παιδιών των μουσουλμάνων «μεταναστών» που έχουν κατακλύσει βάσει σχεδίου την χώρα.
Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως τα ΜΜΕ έρχονται σε απόλυτη ταύτιση με τους φιλοπαγκοσμιοποιητές πεμπτοφαλαγγίτες, τους οποίους χρησιμοποιεί κατά τα φαινόμενα το σύστημα για να εκφοβίσει τους όποιους αντιδρώντες.
Έτσι, μετά τις αντιδράσεις γονέων στην είσοδο παιδιών μουσουλμάνων εποίκων
1. Για λόγους υγείας λόγω της εξάπλωσης ασθενειών
και
2. Για λόγους κουλτούρας, καθώς το Ισλάμ αποτελεί θρησκεία επίθεσης κατά αλλόπιστων.
μετά από πολιτικούς, ΜΜΕ άρχισαν να κάνουν λόγο για «ρατσιστές», «αυγό του φιδιού» κτλ.
Ακόμα και η μετριοπαθής πρόταση ενός δασκάλου της περιοχής να τοποθετηθούν εν αρχή τα «προσφυγόπουλα» σε ξεχωριστό χώρο μέχρι να εισαχθούν στην ελληνική κουλτούρα και να ενταχθούν στην κοινωνία, χαρακτηρίστηκε ως ακραία.
Μάλιστα η στάση των γονέων του Ωραιοκάστρου καθώς και λόγια του Δημάρχου της περιοχής, Αστέριου Γαβότση, προκάλεσαν την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.   
Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σύρμω Κακάλη, παρήγγειλε από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, αρμόδιο για ρατσιστικά εγκλήματα, Χρήστο Τόλια, την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για να διαπιστωθεί, εάν στοιχειοθετούνται αδικήματα που εμπίπτουν στο νόμο περί ρατσιστικής βίας.
Παράλληλα στις εικόνες που θα δείτε, «αναρχικοί» γέμισαν τα αντιδρόντα σχολεία με συνθήματα μίσους με το σήμα της αναρχίας  κατά των γονέων, αποκαλώντας τους «φασίστες» και απειλώντας τους να δεχτούν τους μετανάστες.
Πρώτα «χτυπά» το κράτος, μετά τα ΜΜΕ και την νύχτα οι πεμπτοφαλαγγίτες.



ΣΧΟΛΙΟ: Όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε στο πλευρό, αυτών που αντιστέκονται. Τα νεοφιλελεύθερα φασιστοειδή του Σόρος, της CIA και της νέας τάξης πραγμάτων δεν μας φοβίζουν.

ΕΥΓΕ στους γονείς και στην κοινωνία τους Ωραιοκάστρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου