25 Αυγούστου 2015

Ελλάς, ο μεγαλύτερος διακινητής λαθρομεταναστών. Ο εποικισμός της Ευρώπης με αφρικανοασιάτες καλά κρατεί.

Το ελληνικό κρατίδιο, των τιποτένιων ανθελληνικών αρουραίων (ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-ΚΚΕ) έχει καταντήσει το μεγάλο διακινητικό κέντρο λαθρομεταναστών της Ευρώπης.
Αφύλακτα σύνορα και μαζικές μετακινήσεις εκατομμυρίων αφρικανοασιατών, οι οποίοι φυλετικά, θρησκευτικά, πολιτισμικά δεν έχουν καμμία σχέση με τους Ευρωπαϊκούς πληθυσμούς. Μπουκάρουν από όλες τις μεριές στην Ευρώπη. Από την Ισπανία, την Ιταλία, την Ελλάδα δεκάδες εκατομμυρίων εισβολέων - εποικιστών με κατακτητική ορμή και διάθεση κατάληψης εδαφών, μας έχουν περικυκλώσει. Υφιστάμεθα μία ήπια εισβολή.


Όποιος διαμαρτυρηθεί, όποιος πει ότι θα πρέπει στα σύνορα να δημιουργηθούν εκείνες οι προϋποθέσεις διαφυλάξεώς τους, ούτως ώστε να αποτραπεί με κάθε τρόπο η εισβολή των εποικιστών, είναι ακραίος. Ο Έλληνας δηλαδή που ζητάει αντίσταση εναντίον των ήπιων κατακτητών είναι κακός και ο προδότης ανεκτικός υποτελής ραγιάς γραικύλος είναι ο σωστός.
Ο πολιτικά ορθός σήμερα γερμανοτσολιάς έχει αναλάβει την τρομοκράτηση των φοβικών μαζών και σε οποιαδήποτε έκφραση αντίθεσης, στο υπάρχον προδοτικό καθεστώς, τον βρίσκουν απέναντί τους.


Βεβαίως το κακό έχει ξεκινήσει από πολύ παλιά. Ήδη οι χώρες της δυτικής Ευρώπης, με την νόμιμη εισβολή αφρικανοασιατών από τις αποικίες τους ανά τον κόσμο, από την δεκαετία του 1960 κιόλας, έχουν δημιουργήσει ένα καθεστώς πολυφυλετικής και πολυπολιστιμικής ανεκτικότητας άνευ προηγουμένου. Σαν να μη έφτανε λοιπόν ο εποικισμός της δυτικής Ευρώπης από τις αποικίες τους, σήμερα και μετά την κατάρρευση του ανατολικού μπλοκ, ζούμε μία άνευ προηγουμένου μαζική μετακίνηση αφρικανοασιατικών πληθυσμών.
Η Ευρώπη, μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και το 1950, μέσα δηλαδή σε μόλις 50 χρόνια, κοντεύει να μετατραπεί σε μία αφρικανοασιατική ήπειρο. Η υπογεννητικότητα των λευκών Ευρωπαίων, οι επιμιξίες με αφρικανοασιάτες και οι ανεξέλεγκτες γεννήσεις από όλους αυτούς τους, κυρίως, μουσουλμανικούς πληθυσμούς, μαζί με την μαζική εισβολή τους τα τελευταία χρόνια, οδηγεί σε μία ήπια γενοκτονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου