30 Αυγούστου 2015

Οι λαθρομετανάστες στην Μυτιλήνη ξεπερνούν τις.... 13.000! Και ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα!


Δεν χρειάζεται να δείξουμε τις συμπλοκές των εισβολέων μεταξύ τους, που έτσι και δεν ελεγχθεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η επέλασή τους θα στραφούν και εναντίον των κατοίκων, μοιραία.
Από την άλλη μεριά, στην Ιωνία, υπάρχει ακόμη μεγαλύτερο αυξανόμενο πλήθος κατευθυνόμενων εισβολέων μουσουλμάνων, που δεν ξέρουμε τί μέλλον επιφυλάσσουν στην Γηραιά Ήπειρο, όταν θα "ενταχθούν" και θα οργανωθούν μαζί με τους υπόλοιπους μουσουλμανικούς πληθυσμούς. Πληθυσμοί που είναι τρίτης γενιάς αφρικανοασιάτες, στην Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο και φυσικά δεν έχουν "ενσωματωθεί" στις ευρωπαϊκές κοινωνίες και είναι έτοιμοι να καταλάβουν την Ευρώπη της ανεκτικότητας και της πολυπολιτισμικότητας.

Εν τω μεταξύ στα κανάλια της παραπληροφόρησης, της διαπλοκής και του εγκλήματος, η παραμικρή απώλεια λαθρομετανάστη παρουσιάζεται με απίστευτα δακρύβρεχτα σχόλια. Αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι, πόσοι Έλληνες χάνουν την ζωή τους καθημερινά λόγω τροχαίων ατυχημάτων; Τώρα πια δεν έχει ενδιαφέρον ο θάνατος του ραγιά;
Προσπαθούν να δημιουργήσουν ενοχικά σύνδρομα στον αποβλακωμένο τηλεορασόπληκτο, ώστε να μη αντιδρά στην επέλαση. Είμαστε πεπεισμένοι ότι όλοι αυτοί οι βόθροι της ενημέρωσης, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, έχουν κέρδη από αυτήν την διακίνηση λαθρομεταναστών, από αυτήν την μετακίνηση αφρικανοασιατικών πληθυσμών. Είμαστε πεπεισμένοι ότι εμπλέκονται σε όλη αυτήν την κατάσταση, αφού πρέπει να τους χρηματοδοτούν με κεφάλαια οι παγκόσμιοι διακινητές, για να καταστέλλουν τις αντιδράσεις των γηγενών, να τους δημιουργούν ενοχικά σύνδρομα και να τους αποβλακώνουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου