20 Μαΐου 2014

Παπανδρέου εναντίον Τσίπρα... δεν περιμέναμε να φθάσει κάποιος τον Τζέφρυ σε βλακεία! 4 ΒΙΝΤΕΟ

Από ότι φαίνεται, όσο πιο πασόκος γίνεσαι, τόσο πιο πολύ αποβλακώνεσαι... Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η αμίμητη βλακεία του Ανδρέα - Αλέξη Τσίπρα, να σαλιώσει το χαρτάκι στην αυτοκόλλητη ταινία του φακέλου, του ψηφοδελτίου του.
Και δεν είναι ότι το έκανε πριν από καμμία 15 χρόνια (πότε ήταν, ούτε που θυμόμαστε που άλλαξαν τους φακέλους) για να πούμε ότι το έκανε εκ παραδρομής. Ακόμα και οι πιο ξεμωραμένοι παππούδες και γιαγιάδες, δεν γλύφουν πια τον φάκελο...!!!
Όλοι έχουμε ζήσει αυτές τις αμίμητες στιγμές, όπου συμπαθέστατες γιαγιούλες, προσπαθούσαν, ανεπιτυχώς, να κλείσουν τον φάκελο, αφού πρώτα είχαν παπαριάσει το αυτί του φακέλου, αλλά από έναν νέο άνθρωπο δεν το περιμέναμε, και κυρίως μετά από τόσα χρόνια.

Ας θυμηθούμε όμως κάποιες διασκεδαστικές στιγμές που μας είχε προσφέρει ο Τζέφρυ και να τις συγκρίνουμε με αυτές του Τσίπρα. Ίσως με λίγη πασοκίτιδα ακόμη, να καταφέρει να τον φθάσει ο Άλεξ. Ελπίζουμε, μετά την αποχώρηση του γιώργου μας από τα κοινά, να βρέθηκε επιτέλους ο άξιος αντικαταστάτης του...

Ο Γιώργος και η λαμπάδα του...


Ο Γιώργος και το δεντράκι του (το φυτεύει μαζί με την γλάστρα)...


Ο Άλεξ και το σάλιωμα του φακέλου...


Ο Άλεξ λέει στην Μέρκελ: "Go back" (από τις μεγάλες του επιτυχίες)...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου