28 Μαρτίου 2014

Ο Δ. Καζάκης για το ΚΚΕ, την Αριστερά, για την πατρίδα, για τους λαθρομετανάστες. ΒΙΝΤΕΟ



Αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να παρακολουθήσετε το βίντεο, όπου ζητάει άμεση διάλυση του βδελήγματος ΚΚΕ (που εκ της γεννήσεώς του ήταν προδοτικό και ανθελληνικό).

Επίσης στο 28:40 υπάρχει ερώτηση για τους μετανάστες, από καημένη-καμμένη ελληνίδα που το διεθνές κεφάλαιο και η νέα τάξη, της έχουν συρρικνώσει τον εγκέφαλο. Η απάντηση που λαμβάνει καλό θα ήταν να την ακούσουν οι ψευτοαριστεροί. Πάντως, ο κ. Καζάκης "ακροβατεί" και επιτέλους, αφού βρίσκεται σε καλό δρόμο, θα πρέπει να απαλλαγεί, σιγά - σιγά, από τα οπισθοδρομικά ιδεολογήματα του παρελθόντος του.

Η διαστρωμάτωση και οι τάξεις, θα υπάρχουν ες αεί. Δεν είμαστε όλοι ούτε ίσοι ούτε ίδιοι. Αυτή η "φασιστική" λογική, ότι όλοι θα πρέπει να καθίσουμε στην "προκρούστεια κλίνη" και να γίνουμε όμοιοι, είναι αντίθετη με τα νάματα της φυλής μας. Ο Έλληνας, πρέπει να απαλλαγεί από τα νεοβάρβαρα ιδεολογήματα. Πρέπει, ναι, να πολεμάει για ισονομία και ισοπολιτεία, όχι όμως για να κλέψει τον ιδρώτα του διπλανού του. Είναι φυσιολογικό, στην υγιή ελληνική κοινωνία, να υπάρχουν οικονομική διαστρωμάτωση και τάξεις. Δεν είναι φυσιολογικό να υπάρχει ισοπέδωση και υπερβολικό άνοιγμα της ψαλίδας, μεταξύ των Ελλήνων.
Κανένας Έλλην ζάμπλουτος, κανένας Έλλην πένητας.
Οι αγώνες θα πρέπει να γίνονται για μείωση της ψαλίδας, όχι για κατάργησή της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου