25 Ιανουαρίου 2014

Έδωσαν άδεια στον Ξηρό, οι μυστικές υπηρεσίες, για να κάνει τί; Μήπως, όπως ψιθυρίζεται, πάμε για απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Ηλία Κασιδιάρη;


Είχαμε γράψει σε άρθρο μας (Συνεχίζουν να φυλακίζουν στελέχη της Χρυσής Αυγής. Πού οδηγούμαστε;προ δεκαημέρου:


"Έτσι όπως είναι τα πράγματα, η καλλίτερη περίπτωση για τον Ηλία Κασιδιάρη, ας πούμε, θα είναι να φυλακιστεί και να χάσει τα πολιτικά του δικαιώματα, ώστε να μη έχει δικαίωμα να κατέβει στον δήμο της Αθήνας.
Γιατί θα είναι γι’ αυτόν η καλλίτερη περίπτωση; Μα φυσικά από το να χάσεις την ζωή σου καλλίτερα θα είναι να χάσεις τα πολιτικά σου δικαιώματα.
Ναι, το λέμε καθαρά, το μόνο που έχει απομείνει, είναι η δολοφονία κάποιου βουλευτή.
Σας θυμίζει κάτι από τα παλιά; 
Ας ελπίσουμε να κάνουμε λάθος."

Όπως γράφαμε και τότε, επαναλαμβάνουμε και σήμερα: 
Ελπίζουμε να κάνουμε λάθος...

2 σχόλια:

  1. Πολύ ακκομμάτιστοι είστε ρε καριόληδες.. Μπράβο... Τόσο κότες. Ούτε να παραδεχτείτε ότι είστε φασιστες.. Όμως οι εργάτες έχουν δικαίωμα να οργανώνονται όπως οργανώνεστε και εσείς και δε θα σας το χαρίσουν ποτέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δίπλα απο το ακομάτιστοι γράφει ομως πολιτικοποιημένοι..οπότε το "κότες" ειναι λιγο άστοχο,ειδικά αν εχεις διαβάσει και λίγο το παρών ιστολόγιο. Παμε τωρα στο "φασιστες". Ποιός σου είπε οτι ο φασισμός ειναι εναντίον της εργατικής τάξης? Σαφώς κ εχουν δικαίωμα να οργανώνονται οι εργάτες και ειναι κατι που το οφείλουν κιόλας..Αυτοι που δεν εχουν δικαίωμα ειναι οι διαφοροι διεθνιστές-μαρξιστές (ονοματα δε λεω αλλωστε θα τους ξερεις απο τη τοπικη σου) που θεωρούν τσιφλίκι τους το συνδικαλισμό στην Ελλάδα..Οσο για το αν χαριστούν ποτε οι εργάτες (κομμουνιστες-αναρχικοι κτλ θες να πεις αλλα τελοσπαντων..) στους εθνικιστες αυτο εχει αποδειχθεί ιστορικά στην Ιταλια (μια που αναφερεις τον ορο Φασισμο-γιατι ειναι Ιταλικό κίνημα αν ξερεις..που δεν ξέρεις). Την επομενη φορα λοιπόν που θα εχετε συζήτηση στη τοπική σου (ελα τωρα μεταξύ μας είμαστε...) για ρώτα ποιοι ηταν η Φασιστική πρωτοπορεια στη πορεία της Ρώμης αλλα και αργότερα στη δημιουργία της Ιταλικής κοινοπολιτείας? Αυτα για την ιστορία..Γιατι όμως διάλεξες αυτή την ανάρτηση να σχολιάσεις? νιοώθεις αλληλέγγυος με το ρουφιάνο Ωπα,συγνώμη αγωνιστή ηθελα να πω Ξηρό?Αν ναι ισως να διαβάσεις τα κατορθώματα και την "πολιτική" δράση της ένοπλης αριστεράς στην Ελλάδα λιγο πιο προσεκτικά.Α! σύντροφε για ρωτα υπάρχει ακόμα στη Ευρώπη παρόμοιο ιδεολογικό τοπίο των αριστερών της ένοπλης πάλης απο τη παλιά γενία? RAF ας πουμε..η μήπως εχει πεσει στην αντιληψή σου τι γνώμη εχουν πλέον οι εναπομείναντες των ερυθρων ταξιαρχειών για το εθνικιστικό κινημα ανα την Ευρώπη? Σκεπτόμενος λοιπον αυτά δε σε βαζει σε σκεψεις η ρητορική κ η δράση της ντόπιας τρομοκρατίας που ειναι ίδια απο το '70 έως σήμερα? Εν κατακλείδι,μην είσαι απόλυτος κ σίγουρος για αυτά που διαβάζεις κ συζητάς με τους ομοιδεάτες σου,ψάξε και μόνος σου,διάβασε και κάτι αλλο.. που ξέρεις? αν δε συμφωνήσεις τουλάχιστον θα εχεις ενα κλικ παραπάνω γνώσεις για πολιτική αντιπαράθεση (ειδες? σου δινω και πάτημα..)
    Φιλικά Γιάννης Κ.
    Υ.Γ. Δεν ειμαι μέλος του ιστολογίου,δεν είμαι μέλος της Χρυσής Αυγής..ειμαι εθνικοσοσιαλιστής (ξερω βγάζεις φλύκταινες με τη λέξη) και οχι δεν ψηφίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή