16 Ιανουαρίου 2014

“Κύριε κατηγορούμενε αρκεί που είστε βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Δεν χρειάζεται να έχετε κάνει κάτι εσείς! ”

Τάδε έφη η ανακριτής του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Π. Ηλιόπουλου


Και όπως αναφέρει ο ίδιος για τα τελευταία γεγονότα:
"...Στις 5 Δεκεμβρίου δεχόμαστε εισβολή στα σπίτια μας από την Αντιτρομοκρατική (!) με εντολή Κλάπα και άλλων βοηθητικών δυνάμεων (βλέπε Δημητροπούλου). Ευρήματα ΜΗΔΕΝ! Στις 6 Δεκεμβρίου μας δίνουν νέα αναβολή για να “μελετήσουν” τους σκληρούς δίσκους του Αρχηγού και του Κασιδιάρη. Πάλι τα στοιχεία που προέκυψαν ήταν μηδενικά!

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014. Ξεκινάει η ανάκριση. ΟΛΕΣ οι ερωτήσεις αφορούν το σχολιασμό δηλώσεων του κ. Μιχαλολιάκου και άλλων στελεχών του κόμματος (σε αυτό το σημείο ξέφυγε στις ανακρίτριες η νέα κατηγορία που ετοιμάζουν περί κατάλυσης Πολιτεύματος καθώς και η κλήση και άλλων βουλευτών του κόμματός μας). Περιμένω τις ερωτήσεις σχετικά με το “βαρύ” κατηγορητήριό μου. ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!

Απευθύνω λοιπόν την ερώτηση: ” Θα με ρωτήσετε κάτι για το κατηγορητήριό μου;” για να λάβω την απάντηση : “Κύριε κατηγορούμενε αρκεί που είστε βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Δεν χρειάζεται να έχετε κάνει κάτι εσείς! ” Αυτή ειναι η απάντηση της συζύγου ιδρυτικού μέλους της μνημονιακης ΔΗΜΑΡ… !

Βρέθηκα λοιπόν στη φυλακή όχι για πράξεις μου, ούτε για πράξεις μελών της Χρυσής Αυγής, αλλά για τις δηλώσεις στελεχών της Χρυσής Αυγής (με λίγα λόγια, ξεκάθαρη ποινικοποίηση λόγου και ιδεών). Η απόλυτη ξεφτίλα και για τις δυο αριστερές ανακρίτριες και για τον αστικοδεξιούλη επίορκο Εισαγγελέα Ντογιάκο..."



Αυτό που ζούμε σήμερα, μόνο με την μετεμφυλιακή περίοδο μπορεί να συγκριθεί και την χούντα Ιωαννίδη.
Αν δεν είναι συνεργάτες με την Χρυσή Αυγή, που προσπαθούν με έμμεσο τρόπο να την κάνουν αγαπητή σε ακόμα μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων, τότε μιλάμε για πανηλίθια φασιστικά υποκείμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου