1 Ιουλίου 2013

ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ E.N.D, από τα Ελληνικά Δικαστήρια. ΒΙΝΤΕΟ

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013, εκδικάστηκε η μήνυση κατά του Αρτέμη Σώρρα, σχετικά με την εγκυρότητα των ομολόγων που έχει στην κατοχή του και που ανέρχονται στην αξία των 600 ΔΙΣ ευρώ...
Οι μηνυτές του Σώρρα ήταν ο Σπύρος (Άδωνις) Γεωργιάδης και ο Ι. Δαραβίγκας, και τον είχαν μηνύσει για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Αθωώθηκε λοιπόν ο Σώρρας, πράγμα που μεταφράζεται στο ότι το δικαστήριο επείσθη ότι τα ομόλογά του, που τα έχει στην διάθεση τού ελληνικού κράτους, είναι πραγματικά και έχουν την αξία που αναγράφουν.

Πολύ περίεργες εξελίξεις. Και πλανάται ευλόγως το ερώτημα τώρα. Αυτά τα ομόλογα μπορούν πραγματικά να είναι εκμεταλεύσιμα από το ελληνικό κράτος; Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ελληνικό κράτος, δεν έχει μπει καν στην διαδικασία να εξετάσει αυτήν την υπόθεση. Πιστεύουμε ότι και μετρητά ή χρυσός να ήταν το ποσό αυτό, το ελλαδιστάν, θα έβρισκε τον τρόπο να τα ακυρώσει.

Το πρόβλημα μας δεν είναι πρόβλημα χρέους. Θέλουν να μας εξαθλιώσουν οικονομικά και κοινωνικά, και να γίνουμε χειρότεροι από Βουλγαρία. Ζούμε έναν πόλεμο, ο οποίος είναι οικονομικός και κοινωνικός. Άλλωστε και ο νέος "ελληνικός" πληθυσμός που συσσώρευσαν από όλες τις γωνιές του πλανήτη, αυτόν ακριβώς τον σκοπό εκπληρώνει. Φθηνά εργατικά χέρια, άλλες απαιτήσεις ζωής, άλλα ήθη και έθιμα, και με την ύπαρξη τόσων λαθρομουσουλμάνων, που με οποιαδήποτε προβοκάτσια (βλέπε κοράνι), ξεσηκώνονται χιλιάδες άμεσα, είναι ένας εν δυνάμει εχθρικός στρατός, μέσα στην ίδια μας την πατρίδα.

Δεν βλέπουμε φως στο τούνελ. Μήπως ένα Ε.Α.Μ. β, πραγματικά εθνικό και πατριωτικό, χρειάζεται για να αποτινάξει την κατοχή των τοκογλύφων και των λαθρομεταναστών;


Και η εκδήλωση που ακολούθησε μετά στο Σπόρτιγκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου