24 Ιουλίου 2013

Ανεξάρτητοι Έλληνες για το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής


«Η σημερινή μου επίσκεψη στην περιοχή της Θράκης, στην Κομοτηνή και την Ξάνθη, ίσως είναι η πιο γόνιμη από ποτέ στα γνωστά θέματα του Τουρκικού Προξενείου που παρακολουθούν από κοντά οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Όπως αντιλαμβάνεσθε δεν μπορώ να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά μετά τις συνομιλίες που είχα με συγκεκριμένες πηγές μου, πρέπει να στείλω το μήνυμα στο Προξενείο και τους πράκτορές του, ότι όσο περνάει ο καιρός, τόσο θα ζορίζονται σε εκείνες τις δράσεις τους που ξεπερνούν όχι απλά τις κόκκινες γραμμές, αλλά τις πορτοκαλί και φυσικά τα πλαίσια λειτουργίας μια εύνομης διπλωματίας».

Αυτή τη δήλωση έκανε ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ολοκληρώνοντας απόψε τη νέα, έκτακτη, σημερινή (23/7/2013) επίσκεψή του στην Κομοτηνή και την Ξάνθη.
 Σε όλη την περιοδεία του ο Τέρενς Κουίκ συνοδευόταν από τον Πομάκο Πολιτευτή του Κινήματος Ιρφάν Μεχμέτ Αλή.

Επιβάλλεται όλες οι πατριωτικές - εθνικιστικές δυνάμεις του τόπου μας να μη ξεχνάνε τις ακριτικές περιοχές μας και να έχουν συνεχή παρουσία και επίβλεψη στην Θράκη. Πρέπει το τουρκικό προξενείο, να κλείσει άμεσα. Και τουλάχιστον, αν δεν μπορεί να γίνει αυτό, να περιορίσουμε την δράση του στο ελάχιστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου