26 Απριλίου 2013

Ανδρέας Λοβέρδος:«Ελληνική Χεζμπολάχ» Και «Πρώτο Αυθεντικό Κίνημα Μετά Την Μεταπολίτευση», Χαρακτηρίζει Την Χρυσή Αυγή.


Ο Ανδρέας Λοβέρδος χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή «ελληνική Χεζμπολάχ» και «πρώτο κίνημα που γεννιέται αυθεντικά μετά την Μεταπολίτευση», ενώ τόνισε ότι «κάνει ακτιβισμό πάνω σε μεγάλα προβλήματα» και «παράγει εμπιστοσύνη και απολαμβάνει δημοσκοπικά ποσοστά».
Επιπλέον, ο πρώην υπουργός επισήμανε ότι «βγάζοντας τα γενικά πολιτικά τους προτάγματα, η Χρυσή Αυγή μοιάζει με την υπόλοιπη αντιπολίτευση, λέει ό,τι λέει και ο ΣΥΡΙΖΑ».
Την τοποθέτηση αυτή έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος στη διάρκεια συνέντευξής του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Συγκεκριμένα ερωτηθείς για την δημοσκοπική άνοδο της Χρυσής Αυγής, είπε: «Είναι αυθεντικό το ποσοστό».
«Πάνω σε μεγάλα προβλήματα, όπως το μεταναστευτικό, το παρεμπόριο και η έλλειψη ασφάλειας και αστυνόμευσης κάνει ακτιβισμό η ελληνική Χεζμπολάχ και παράγει εμπιστοσύνη και απολαμβάνει ποσοστά. Αυτό γιατί να το καταγγείλει κανείς;» αναρωτήθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Και συνέχισε στο ίδιο στιλ: «Γιατί μας προβληματίζει το γεγονός ότι ανεβαίνει κάποιος που κάνει, με τρόπο ακτιβίστικο, πολιτική πάνω σε αυθεντικά προβλήματα;»
Πρόκειται για το «πρώτο κίνημα που γεννιέται αυθεντικά», μετά την Μεταπολίτευση σημείωσε ο πρώην υπουργός.
Κατέληξε, δε, με την παρατήρηση: «Δεν τους κλέβεις τη δύναμη όταν τους καταγγέλλεις».


Η εκπομπή έγινε στις 12 Φεβρουαρίου 2013


Μας τα μπερδεύει ο πρώην υπουργός.
Προφανώς ψαρεύει ψήφους από τους δυσαρεστημένους πασόκους, που έχουν πάει προς την Χρυσή Αυγή.
Το θέμα βεβαίως είναι το εξής: Αυτά που λέει τα πιστεύει; Δηλαδή, λαθρομετανάστες, παρεμπόριο και έλλειψη ασφάλειας, πιστεύει ότι είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα στην Ελλάδα.
Αν ναι τί έκανε τόσα χρόνια ως υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚοφασισμού; ΤΙΠΟΤΑ!!!
Κάνει λοιπόν φθηνή και ανούσια πολιτική προπαγάνδα. Ένα ακόμη πολιτικό κουφάρι, που καλό θα ήταν να επιστρέψει στον τάφο του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου