5 Αυγούστου 2012

Αναγγελθείσα επίσκεψη του Αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης Μπεγκίρ Μποζντάγ στη Θράκη, στις 17 Αυγούστου

Διαβάζουμε από Δελτίο Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων:


"Ανησυχεί άραγε την ηγεσία του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών το μπαράζ των «επίσημων επισκέψεων» κορυφαίων Τούρκων αξιωματούχων στη Θράκη; Τo θεωρεί άκρως φυσιολογικό τέτοιες εποχές;

Μετά την πρόσφατη περιοδεία του ηγέτη των Γκρίζων Λύκων στη Θράκη, αλλά και το «καπέλωμα» από τον Τούρκο Πρέσβη στην Αθήνα της εκδήλωσης που έκαναν οι Έλληνες υπήκοοι μουσουλμανικού θρησκεύματος στη Ρόδο πριν 10 μέρες, έρχεται η σειρά του κ. Μπεγκίρ Μποζντάγ να έλθει στις 17 Αυγούστου στην Κομοτηνή με αφορμή το Μπαϊράμι του Ραμαζανιού.

Οι πληροφορίες λένε ότι «θα επισκεφθεί μειονοτικούς συλλόγους και ιδρύματα και θα περιοδεύσει σε διάφορα χωριά της Ροδόπης και της Ξάνθης», ακολουθούμενος από μεγάλη αντιπροσωπεία αξιωματούχων της Άγκυρας μεταξύ των οποίων (γιατί άραγε;) ο Πρόεδρος της Διεύθυνσης Τούρκων του Εξωτερικού της τουρκικής πρωθυπουργίας Κεμάλ Γιουρτνάτς.

Για την ιστορία υπενθυμίζω στον Υπουργό Εξωτερικών και την πρόσφατη ωμή παρέμβαση των «Τούρκων της Δυτικής Θράκης» για αλλαγές στο βιβλίο της ιστορίας της Έκτης Δημοτικού στα πλαίσια των λογικών Ρεπούση."

ΣΧΟΛΙΟ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ:
Τα γεγονότα αυτά είναι άκρως ανησυχητικά και η "Ελληνική" Κυβέρνηση κοιμάται τον μνημονιακό της ύπνο. Όχι ότι άλλες εποχές θα ήταν καλλίτερα τα πράγματα, αλλά η κυβέρνηση Σαμαρά, δυστυχώς, είχε πείσει κάποιους ηλιθίους συνέλληνες ότι θα "επανακαταλάβει τις πόλεις μας".
Μαζί με τους αγύρτες Κουβέλη - Βενιζέλο, κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε να καταλάβουν τις πόλεις μας οι Τούρκοι.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου