5 Ιανουαρίου 2012

Ληστεία Έλληνα από Λαθρομετανάστες τα ξημερώματα ενώ πήγαινε να εκκλησιαστεί

 


Φίλος του ιστολογίου μας, μάς κοινοποίησε περιστατικό που συνέβη στον πατέρα του.

Σήμερα λοιπόν τα ξημερώματα, γύρω στις 6, στην περιοχή του Ψυρρή, δύο μελαμψοί λαθρομετανάστες, Αφγανικής ή Πακιστανικής καταγωγής ίσως, επετέθησαν και τραυμάτισαν σοβαρά, ηλικιωμένο άνδρα την ώρα που πήγαινε σε εκκλησία της περιοχής.

Ο άνδρας περίμενε φίλη του για να την συνοδεύσει και να πάνε μαζί στην εκκλησία. Την ώρα λοιπόν που περίμενε, δύο σκουλήκια λαθρομετανάστες, του επιτέθηκαν βίαια, τον χτύπησαν άσχημα στο πρόσωπο και τον άφησαν αναίσθητο στο πεζοδρόμιο.

Επειδή, όπως όλοι γνωρίζουμε, το περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο (όχι μόνο στην περιοχή του Ψυρρή αλλά και στις υπόλοιπες λαθροκρατούμενες περιοχές της Ελλάδος) καλούμε όλους τους Έλληνες να είναι πάντοτε υποψιασμένοι και εν εγρηγόρση.
Να μη κρατάμε μεγάλα ποσά πάνω μας και όταν μας επιτεθούν για να μας ληστέψουν, αν δεν έχουμε την δύναμη να αντισταθούμε, να τους παραδίδουμε άμεσα τα χρήματά μας. Όποιος έχει την δυνατότητα να αντιπαρατεθεί, καλό θα ήταν, σε  νόμιμη άμυνα πάντα, να τραυματίσει μέχρι και θανάσιμα αυτά τα καθάρματα.
Να μη κυκλοφορούμε βράδυ σε στενάκια, σοκάκια, στοές.
Να κινούμαστε πάντα σε ομάδες, έστω των δύο ατόμων, ιδίως σε ώρες και περιοχές όπου δεν υπάρχουν και άλλοι συνέλληνες.

Αυτήν την Ελλάδα θέλει η καθεστηκυία τάξη της Ελλάδος (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Πολυεθνικές, Σόρος, (αντι)Ρατσιστές, Αναρχοφιλελεύθεροι, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ).
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ....;
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ...


1 σχόλιο:

 1. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από τον κορυφαίο ανθρωπολόγο δρα Άρη Πουλιανό: http://www.elzoni.gr/html/ent/379/ent.17379.asp

  Δρ Άρης Πουλιανός: ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΑΝΑΔΑΣΩΣΕΙΣ - ΑΠΟΤΡΟΠΗ ηφαιστειακών χειμώνων

  Δεκάδες κορυφαίοι επιστήμονες τα τελευταία χρόνια προειδοποιούν για απότομες κλιματικές αλλαγές (όπως συνέβη συχνά στο παρελθόν), και την ανάγκη έγκαιρης προσαρμογής μας σε αυτές.
  Η αύξηση των σεισμών τα τελευταία χρόνια, δείχνει διέγερση του μάγματος και ίσως προαναγγέλλει αύξηση των ηφαιστειακών εκρήξεων, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε περαιτέρω αύξηση της νεφοκάλυψης, των νεροποντών, των πλημμυρών και καταστροφικούς ηφαιστειακούς χειμώνες, όπως συνέβη για παράδειγμα:
  α) με τη μεγάλη ηφαιστειακή έκρηξη πριν 5 εκ. χρόνια νότια της Κασάνδρας στη Χαλκιδική,
  β) με τη γνωστή έκρηξη της Θήρας πριν 3.600 χρόνια περίπου και τον 5ετή ηφαιστειακό χειμώνα που ακολούθησε,
  γ) με τις συχνές ηφαιστειακές εκρήξεις κατά τη Μικρή παγετώδη περίοδο 1300-1900, και
  δ) με τον 5ετή ηφαιστειακό χειμώνα το 1815-20 από την έκρηξη του ηφαιστείου Ταμπόρα στην Ινδονησία.
  Για το λόγο αυτό, η ανθρωπότητα καλού-κακού πρέπει να ετοιμάζεται τόσο με αποκέντρωση (απαραίτητη και λόγω της σημερινής παγκόσμιας οικονομικής κρίσης) και αναδασώσεις παντού, όσο και με έρευνα για προσπάθεια εκτροπής τής ηφαιστειακής σκόνης μελλοντικών εκρήξεων, ώστε να μην φτάνει αυτή στη στρατόσφαιρα και σκεπάζει όλη τη Γη.
  Σε κάθε περίπτωση, ο δημόσιος ανοιχτός διάλογος και η προώθηση του αλτρουϊσμού, όπως δείχνει και το παράδειγμα των Αρχανθρώπων του Σπηλαίου Πετραλώνων, είναι απολύτως απαραίτητες προϋποθέσεις για την ασφαλή επιβίωσή μας.

  Δρ Άρης Ν. Πουλιανός

  [Σημ.: συνιδρυτής τής Ευρωπαϊκής Ανθρωπολογικής Ένωσης, του Πανεπ. Πατρών και της Ανθρωπολογικής Ετ. Ελλάδος, αντιπρόεδρος στο Παγκόσμιο Συνέδριο Ανθρωπολογίας στο Τόκιο και πρόεδρος στο Ευρωπ. Συνέδριο Ανθρωπολογίας στα Πετράλωνα Χαλκιδικής]

  Aκολουθούν βιβλιογραφικές παραπομπές

  ΑπάντησηΔιαγραφή