18 Σεπτεμβρίου 2015

Φασιστικό συλλαλητήριο στο Κερατσίνι με αφορμή τα δύο χρόνια από την δολοφονία του Φύσσα

Τα γνωστά φασιστοειδή του αριστερισμού και της οπισθοδρομήσεως, αυτά τα γκρουπούσκουλα των μυστικών υπηρεσιών, αυτά τα νεκρόφιλα κοράκια, θα συγκεντρωθούν για να βρωμίσουν τις αγνές εργατικές γειτονιές του Κερατσινίου.
Αυτές οι εκφυλισμένες πτωματοφάγες ύαινες, όπως κάνουν πάντοτε, αγωνιούν να δουν αίμα και να δημιουργήσουν ήρωες από το πουθενά.

Και καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι όλοι θέλουν τους ήρωές τους. Οι αριστεριστές, που έχουν αναγάγει τον αντιηρωισμό σε σημαία, εντούτοις ξεχνάνε τα ιδεολογήματά τους όταν πρόκειται να δημιουργηθούν "δικοί" τους ήρωες...! Πόσο ανακόλουθοι φασίστες είναι;
Μία συμπλοκή με έναν όψιμο "χρυσαυγίτη" πρώην κουκουέ (δεν πρέπει να ήταν πάνω από δύο χρόνια στην ΧΑ) σε μία καθαρά οπαδίστικη αντιπαράθεση που οδήγησε στον θάνατο του ενός, έγινε η σημαία του "αντιφασισμού".
Από την άλλη βεβαίως έχουμε και τα ανεκδιήγητα καραγκιοζηλίκια της ΧΑ που διατυμπάνιζαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι οπαδός τους και άλλα τραγελαφικά. Δεν λέμε ότι τον ήξεραν στα κεντρικά γραφεία, άλλωστε όπως φαίνεται κινούταν στην τοπική του Πειραιά μόνο, αλλά σίγουρα θα ρώτησαν να μάθουν τί και πώς, αλλά τόσο παλληκάρια είναι και του λόγου τους...

Οι αριστεριστές λοιπόν, αποδεικνύεται ότι είναι οι πιο επιδέξιοι γκεμπελίσκοι, όλων των εποχών. Και αυτοί, οι νεκρόφιλοι ανθρωποφάγοι πρακτορίσκοι, μαζί με τους δημοσιογράφους, τα μέσα μαζικής εξαπάτησης και τους πολιτικούς, βρήκαν την ευκαιρία να διχάσουν ακόμη πιο πολύ έναν λαό και φυσικά να δαιμονοποιήσουν ακόμη περισσότερο την Χρυσή Αυγή.

Πιο πολύ όμως εκνευριζόμαστε με τους γραικύλους απλούς Έλληνες, οι οποίοι καταπίνουν την προπαγάνδα, τον φόβο και τις απειλές, των πρακτορίσκων, των πολιτικάντηδων και των καναλιών, αμάσητο.
Αυτοί που έχουν οδηγήσει τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση
Αυτοί που έχουν οδηγήσει τον ελληνικό λαό στην αυτοκτονία 
Αυτοί που έχουν καταληστέψει τα δημόσια ταμία
Αυτοί που αδυνατούν να κάνουν σωστή διακυβέρνηση
Αυτοί που προδίδουν συνειδητά τα πάτρια
Όλα αυτά τα φασιστοειδή που γενοκτονούν ένα έθνος, έχουν καταφέρει να καταδείξουν ως το μεγαλύτερο κακό την Χρυσή Αυγή.

ΕΛΕΟΣ ΡΑΓΙΑ... ΞΥΠΝΑ
Οι εγκληματικές οργανώσεις που σου έχουν ρουφήξει το μεδούλι και σου πίνουν το αίμα, είναι τα γνωστά κομματικά αποβράσματα του ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, μαζί με το κόμμα των καναλαρχών ΠΟΤΑΜΙ και τα προδοτικά και φασιστικά εξωκοινοβουλευτικά πρακτοράκια του ΑΝΤΑΡCIA, Πράσινων Οικολόγων και λοιπών.

Ξεπέρασε τον φόβο σου ραγιά και σταμάτα να ψηφίζεις του βιαστές σου.
Σοδομίζουν στο κορμί σου ραγιά, αντέδρασε επιτέλους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου