30 Αυγούστου 2015

Δήμαρχος Αγαθονησίου: Μία βάρκα... μετανάστες με 40 άτομα μπορεί να δώσει στους διακινητές τους μέχρι και 120.000 ευρώ!!!

Σε αυτήν την λέμβο πρέπει να είναι στριμωγμένοι γύρω στου 60 εισβολείς. Κέρδος 180.000 για τον δουλέμπορο!!!!!!!!!!!
Τα ακούς Έλληνα; Γι' αυτό και δεν τους νοιάζει και βυθίζουν τις βάρκες μόλις βλέπουν το λιμενικό, αφού παίρνουν 3.000 ευρώ στο κεφάλι. Ένα φουσκωτό μαζί με την μηχανή μπορεί να στοιχίζει γύρω στα 4.000 ευρώ, μπροστά όμως στα τεράστια κέρδη από μία μόνο καραβιά λαθρομεταναστών, το να χάσουν οι δουλέμποροι ένα φουσκωτό, ακόμα και 10.000 ευρώ, δεν τους ενδιαφέρει καθόλου.

Μόνο στο Αγαθονήσι, το μικρό Αγαθονήσι, τους τελευταίους μήνες έχουν φθάσει να αράζουν στο νησί μέχρι και 6 με 7 φουσκωτά, που αναλόγως την χωρητικότητά τους μπορεί να προσφέρουν στους δουλεμπόρους μέχρι και 1.000.000 ευρώ την ημέρα!!!!!!! Καταλαβαίνεται πόσα εκατομμύρια μπορούν να βγάλουν οι δουλέμποροι, σε μία μόλις μέρα, από τα μεγαλύτερα νησιά, όπως είναι η Μυτιλήνη και η Κως; 
ΞΥΠΝΑ ΡΑΓΙΑ, ΞΥΠΝΑ, πόσο ακόμη θα σε φοβίζουν και θα σε κοροϊδεύουν; 

Όπως ακούσαμε λοιπόν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Κώστα Ουίλς στο σταθμό ΑΡΤ 90.6 (κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 11-1μμ, με την εκπομπή "Που πήγαν τα λεφτά" ), η διακίνηση λαθρομεταναστών είναι μία επιχείρηση οργανωμένη, με σωσίβια, φουσκωτά και όποιες άλλες προμήθειες, που οι αρχές της Τουρκίας όχι μόνο δεν αποτρέπουν αλλά και συνεργάζονται για την ομαλή λειτουργία της...

Βγήκε λοιπόν ο δήμαρχος Αγαθονησίου και ο δήμαρχος Σύμης και ανέφεραν ότι αυτό που ζουν τους τελευταίους 6 μήνες δεν το έχουν ξαναζήσει...
Βγήκε και ο δήμαρχος Λέρου σε έξαλλη κατάσταση και μίλησε για ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών, για ανεξέλεγκτη εισβολή από όλα τα σημεία του νησιού με οποιονδήποτε τρόπο. "Η κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου είναι εκτός πραγματικότητας, δεν ξέρει τί της γίνεται" μας είπε ο δήμαρχος. Τα ακούς κ. Τασία; Τώρα που οι υποχρεώσεις σου στο υπουργείο έχουν τελειώσει θα κατέβεις στα νησιά να βοηθήσεις; Ή μήπως θα αράξεις στην οικία σου και θα χαίρεσαι για την διαστροφή σου.

ΑΛΗΤΕΣ - ΠΡΟΔΟΤΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
ΑΛΗΤΕΣ - ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Έλληνα μη είσαι ραγιάς. Πρέπει να διατυμπανίζεις την αντίθεσή σου στην λαθρομετανάστευση, την αντίθεσή σου στους εισβολείς, να καταψηφίσεις τα κόμματα της λαθροδιαπλοκής.
Πες επιτέλους ΟΧΙ στα λαμόγια συνεργάτες των δουλεμπόρων και των διακινητών μουσουλμανικών πληθυσμών στην Ευρώπη.
Πες ΟΧΙ στα λαθρολάγνα - προδοτικά κόμματα του ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΟΤΑΜΙ - ΚΚΕ - ΛΑΕ και όλες τις άλλες επιδοτούμενες φασιστικές και ρατσιστικές συμμορίες που σε φοβίζουν και σε εμποδίζουν να αντιδράσεις στην εισβολή των αφριακανοασιατών.

ΞΥΠΝΑ ΡΑΓΙΑ
ΓΙΝΕ ΕΛΛΗΝΑΣ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου