8 Ιουλίου 2015

"Όταν δηλώνεις τρελός και παίρνεις και 360 ευρώ το μήνα, το μόνο κόμμα που σου ταιριάζει είναι ο ΣΥΡΙΖΑ..." Βασ. Λεβέντης

"Όταν δηλώνεις τρελός και παίρνεις (παρανόμως) και 360 ευρώ το μήνα, το μόνο κόμμα που σου ταιριάζει είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Το όνειρο κάθε συριζαίου είναι να τεμπελιάζει και να εισπράττει." 
Αυτά είχε πει ο Βασ. Λεβέντης στις 30 Απριλίου σε εκπομπή του Χίου.

Για να μη αδικήσουμε το ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ κατ' αρχάς και η ΝΔ κατά δεύτερον εκπαίδευσαν τον Έλληνα στην ρεμούλα, την τεμπελιά, την αναξιοκρατία, την φαυλοκρατία, την μίζα, το λάδωμα, την κατάχρηση, την φιλαυτία. "Εγώ να είμαι καλά και να πάνε να γ@μηθούνε τα παιδιά μου" αυτό βασικά πίστευε χωρίς να το καταλαβαίνει ο κάθε ελληναράς.

Αυτό βιώνουμε και σήμερα. Οι γενιές της πασοκοκρατίας αδιαφορούσαν και συνεχίζουν να αδιαφορούν εγκληματικά για τους επιγόνους τους. Να βολευτώ τώρα ΕΓΩ και να πάνε όλα και όλοι στο διάολο. Και όλο αυτό το καρκίνωμα, μεταφέρθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ. Όλος αυτός ο εσμός των συμπολιτών μας, αν είναι δυνατόν, πίστεψε ότι αυτό το κόμμα θα τους ξαναδιόριζε στο δημόσιο.
Σε μία περίοδο όπου η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατάρρευση, πίστεψαν αυτά το βοοειδή, τις εξαγγελίες τους για επιστροφή δώρων, αύξηση συντάξεων και άλλα ΨΕΜΑΤΑ.
"Ο αιώνιος ο μαλάκας ο Έλληνας" όπως έλεγε και ένας ξεδοντιασμένος αθλητικογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου