29 Ιουλίου 2014

Μας ξανάρχεται βουλευτής ο Θάνος Πλεύρης. Σώθηκε η Πατρίς....


Θα δούμε ξανά τον Θάνο βουλευτή, μετά την θητεία του επί ΛΑΟΣ. Αιτία η κάλυψη της θέσης του Επιτρόπου στην κομισιόν από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και παράλληλα η παραίτησή του από βουλευτής. Την θέση την λαμβάνει ο κ. Πλεύρης, ως πρώτος επιλαχών της Α'  Αθηνών.

Και αν πολύ πιστεύουν ότι ήρθε, ένας ακόμη "πατριώτης"  για να μας σώσει, τότε γελιούνται. Όπως και τα άλλα δύο φιλαράκια του, θα κάνουν τα πάντα για να στηρίξουν..... το κόμμα και την πάρτη τους. 

Μάλιστα, επειδή τους έχουν πάρει χαμπάρι και οι πέτρες, τους χλευάζουν ακόμη και οι πασόκοι. Χαρακτηριστικά η μιγάδα Αλ Σάλεχ έγραψε στο φατσοβιβλίο:
«Τώρα που μπήκε και ο Πλεύρης στη Βουλή είναι η κατάλληλη στιγμή να υπερψηφιστεί η επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και το αντιρατσιστικό. Διότι ποια είναι μεγαλύτερη απόλαυση από το να τους βλέπεις να καταψηφίζουν την ιδεολογία τους;».

Πράγματι θα είναι μεγάλη η απόλαυση να βλέπεις να ξεφτιλίζονται έτσι τα ανθρωπάκια αυτά.

Πιο πολύ θα θέλαμε να βλέπαμε τα μούτρα, τού (συμπαθούς κατά τα άλλα) πατέρα του Κωνσταντίνου Πλεύρη, όταν θα ακούει τον γιόκα του να υπερψηφίζει τα σχετικά νομοσχέδια...!
Ευκαιρία θα είναι να γράψει και ένα νέο βιβλίο με τίτλο: "Ήταν πολλά τα λεφτά... πατέρα"

Ίδωμεν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου