14 Ιουλίου 2014

Χρωστάει στο Δημόσιο 150 εκατ. ευρώ και κάνει την ζωάρα του στην Μύκονο

ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ
Ο Βασίλης Μηλιώνης είναι ένας από τους βασικούς κατηγορούμενους για το σκάνδαλο της Energa Hellas Power που σύμφωνα με τη Δικαιοσύνη έχει ζημιώσει το ελληνικό Δημόσιο με περίπου 150.000.000 ευρώ.

Η βασική … κατηγορία αφορά στο ότι εισέπρατταν το χαράτσι, ως εναλλακτικοί πάροχοι και αντί να το αποδίδουν στο δημόσιο, το… απέδιδαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στην Ελβετία.
Προφυλακίστηκε και στη συνέχεια αποφυλακίστηκε έως τη δίκη με περιοριστικούς όρους, μεταξύ των οποίων και η υποχρέωσή του να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα Πεντέλης δύο φορές το μήνα.

Αυτό δεν τον εμπόδισε να βρεθεί πριν λίγες ημέρες στην αγαπημένη του Μύκονο, όπου σύμφωνα με τα όσα γράφει ο  ιστότοπος protothema.gr διοργάνωσε το πάρτι της ζωής του, για τα γενέθλιά του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κ. Μηλιώνης ξόδεψε περίπου 100.000 ευρώ -όσα και τα χρήματα της εγγύησης που έχει καταβάλει για την αποφυλάκισή του- για να μείνου αξέχαστες στο ίδιο και τους 30 φίλους του, οι ημέρες που πέρασαν στο γνωστό κοσμοπολίτικο νησί.

Συνολικά, ενοικίασε τέσσερις πολυτελείς βίλες των 2.500 ευρώ τη βραδιά, τέσσερα jeep με κόστος 7.500 ευρώ την εβδομάδα, ένα φορτηγό ανεφοδιασμού εκλεκτών αλκοολούχων ποτών, προσωπικό σεφ και ρεζερβέ πρώτη ξαπλώστρα- κύμα για τριάντα καλεσμένους του.

Στο αναλυτικό ρεπορτάζ καταγράφονται οι παραδόσεις των κιβωτίων με τα ποτά (σαμπάνιες, βότκα, τεκίλα) στις νοικιασμένες βίλες και σημειώνεται ότι για την ενοικίαση τεσσάρων jeep από την εταιρεία Mykonos Cars το κόστος υπολογίζεται σε 7.500 ευρώ.

Ακόμη, περιγράφονται διάλογοι και στιχομυθίες στην παραλία, όπου γνωστοί και φίλοι εύχονται στον κ. Μηλιώνη «ποτέ ξανά στη φυλακή». Και σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, αυτός τους διαβεβαιώνει ότι έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και ότι η υπόθεσή του είναι τελειωμένη.

ΠΗΓΗ: http://www.trelokouneli.gr/chrostai-sto-dimosio-150-ekat-evro-ke-kani-tin-zoara-tou-stin-mikono/

ΣΧΟΛΙΟ: Είναι τα γνωστά λαμόγια κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες, οι ημέτεροι των προδοτών πολιτικών μας και λοιπών παρατρεχάμενων, που ήθελαν να βγάλουν εκατομμύρια επειδή θα διαχειρίζονταν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ...
Πρέπει να γίνει κατανοητό, είτε είσαι υπέρ ή κατά των ιδιωτικοποιήσεων, ότι οι προδότες που σε κυβερνούν, δεν θέλουν να εξυγιάνουν το δημόσιο. Αν το ήθελαν πραγματικά θα το είχαν κάνει εδώ και χρόνια. Ακολουθούν τις διαταγές των αφεντικών τους (και μιλάμε για όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου) τα οποία τους επιβάλουν, τώρα με τα μνημόνια πιο έντονα από ποτέ, την παράδοση όλου του πλούτου μας σε χέρια κάποιων ξένων... επιχειρήσεων.

Υ.Γ. ο συγκεκριμένος κύριος, όπως φαίνεται, δεν είναι ύποπτος φυγής και έτσι δεν του επεβλήθη ούτε κατ' οίκον περιορισμός, ούτε προφυλακίστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου