13 Ιουλίου 2014

Προωθείται επισήμως, με έγγραφα του "Ελληνικού" κράτους, η αντικατάσταση των Ελλήνων με αλλοδαπό πληθυσμό. Μία "αντι"ρατιστική γενοκτονία.

Σύμφωνα με το υπ. αριθ. 318/11-4-2011 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Υπουργείο Εξωτερικών, με θέμα “Εθνική Στρατηγική για την κοινωνική ένταξη των υπηκόων τρίτων χωρών από 2011 εως 2015″, μεταξύ άλλων αναφέρονται επί λέξει τα εξής : “… το εθνικό συμφέρον επιτάσσει να συνεχισθεί η νόμιμη μετανάστευση” (σελ.8), “… η χώρα θα χρειασθεί και νέους μετανάστες προκειμένου να αντιμετωπισθεί το επερχόμενο φαινόμενο γήρανσης του πληθυσμού”,

(σχόλιο!  Την ώρα που τιμωρούν τους Έλληνες αν κάνουν παιδιά αυξάνοντας την φορολογία λένε ότι πληθυσμός γερνάει. Αντί να δώσουν ελαφρύνσεις για να κάνουμε περισσότερα παιδιά, φέρνουν μετανάστες. Δεν πρόκειται για αναστροφή γήρανσης του πληθυσμού. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ. Και το εκτελούν μεθοδικά και αποφασισμένα με σχέδιο που δεν το κρύβουν, κι όποιος τους πάρει είδηση τι κάνουν και διαμαρτυρηθεί θα τον πουν ρατσιστή και  φασίστα!) 

“…η δημογραφική σύνθεση της χώρας καθιστά αναγκαιότητα την προσέλκυση μεταναστών, πάντα μέσω των νομίμων οδών” (σελ 7 και 8),   “η διαχείριση των μεταναστευτικών ροών, πρέπει να στηρίζεται σε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης αλληλεγγύης και στενής συνεργασίας μεταξύ των χωρών προέλευσης, (σ.σ. εννοεί βεβαίως κυρίως αφροασιατικές χώρες), διέλευσης (σ.σ. Τουρκία δηλαδή) και προορισμού (σ.σ. Ελλάδα δηλαδή) ” (σελ. 6).
(σχόλιο: εδώ γελάμε....)

(σχόλιο:  κι αν δεν είναι νόμιμοι τους κάνουμε νόμιμους αμέσως μετά, τους δίνουμε επιδόματα, ελαφρύνσεις, περίθαλψη... ότι στερούμε από τους Έλληνες, που είναι άχρηστοι πια γιατί δεν μας ψηφίζουν )

ΠΗΓΗ: Από μήνυμα που λάβαμε

Καημένε φοβισμένε ραγιά, πότε επιτέλους θα σταματήσεις να φοβάσαι...;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου