2 Νοεμβρίου 2013

Όταν το προμελετημένο έγκλημα στο Νέο Ηράκλειο βαφτίζεται «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» και όταν μία τυχαία δολοφονική συμπλοκή μεταξύ ανεγκέφαλων, στο Κερατσίνι, για την ομάδα ή τα πολιτικά, γίνεται σημαία επανάστασης, στα χέρια των αληταράδων και των προδοτών, του αντισυνταγματικού τόξου



Προσπαθούμε να σκεφτούμε τί παιχνίδια παίζονται στην πλάτη των Ελλήνων αλλά οι συνδυασμοί είναι πολλοί και οδηγούν σε ποικίλα συμπεράσματα. Θα ξεκινήσουμε όμως με κάποιες απλές διαπιστώσεις, που τώρα πια και ο κάθε πανύβλαξ – πανηλίθιος και ευκολόπιστος αποβλακωμένος αμνός, πιστεύουμε να έχει κατανοήσει και ο ίδιος.

Κατ’ αρχάς γίνεται εμφανές, και στο πιο κρετινισμένο τηλεορασόπληκτο αποβλάκωμα,  πότε μία δολοφονία είναι προμελετημένη και οργανωμένη και πότε όχι.
Στην δολοφονία του Κερατσινίου, με κόσμο γύρω να κοιτάζει, τους αστυνομικούς πέριξ να χαβαλεδιάζουν, με συνομιλίες στα κινητά για έκτακτη συγκέντρωση των κολλητών για υποστήριξη στην αντιπαράθεση, θα πρέπει επιτέλους και ο πλέον εγκεφαλικά ανάπηρος νεοραγιάς, να κατάλαβε ότι δεν ήταν οργανωμένο και προμελετημένο έγκλημα.
Θα πρέπει να κατάλαβε, τον προδοτικό ρόλο που έπαιξαν όλα τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και οι Αλήτες-Ρουφιάνοι-Δημοσιογράφοι, που για ένα ολόκληρο μήνα προπαγάνδιζαν υπέρ της πολώσεως του πολιτικού κλίματος.
Θα πρέπει να κατάλαβε, επιτέλους, ότι τα κόμματα ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, του νεοφιλελευθερισμού (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ) αποζητούσαν μία τέτοια στιγμή. Αποζητούσαν την στιγμή που θα ξεδιψούσαν τα βρυκολακιασμένα σωθικά τους με το αίμα ενός αθώου.

Αντιθέτως ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ και ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ εγκλήματα, γίνονται με τον τρόπο που είδατε από τα ηλεκτρονικά κουτιά της σκλαβιάς σας, εχθές.
Κτύπημα ακαριαίο, χωρίς να κατεβαίνουν 10, 20 ή 30 άτομα μαζί, και με την διαφυγή εξασφαλισμένη και άμεση (όχι να περιμένει να έρθει η αστυνομία για να τους περάσουν τις χειροπέδες).

Και όμως, ένα έγκλημα που είναι, εκ πρώτης όψεως τουλάχιστον, ένα καθαρά πολιτικό χτύπημα και ένα έγκλημα που στόχευε τυφλά στην δολοφονία κάποιων οπαδών ενός κόμματος και μάλιστα έξω από τα γραφεία του, εντούτοις όλα τα φασισταριά της «ενημερώσεώς» μας, μαζί με τους πολιτικούς και εργοδοτικούς πάτρωνές τους, προσπαθούν να το προβάλουν ως ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Αλήθεια, θα δούμε να γίνονται διαδηλώσεις και ομιλίες για την πραγματική αυτή την φορά, προμελετημένη πολιτική δολοφονία; Θα δούμε τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ του αντισυνταγματικού ξεράσματος, να ζητούν ενός λεπτού σιγή μέσα στην βουλή; Θα δούμε του Αλήτες-Ρουφιάνους-Δημοσιογράφους, να έχουν βάλει τις μαύρες πλερέζες και να οδύρονται, στα παράθυρα του ψεύδους;

Τώρα (και σωστά) ζητούν όλα αυτά τα κοράκια, να κάνουμε ψυχραιμία και να ηρεμήσουν τα πράγματα. Γιατί όμως τα ίδια δεν προπαγάνδιζαν από την αρχή, με την δολοφονία στο Κερατσίνι; Γιατί δεν ζητούσαν ηρεμία; Γιατί πόλωναν το κλίμα και δημιουργούσαν πολεμική ατμόσφαιρα;
Γιατί δεν το κάνατε αυτό ΑΛΗΤΕΣ – ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ;

Αποζητούσαν την μάνα του δολοφονηθέντος στο Κερατσίνι, για να βγάλουν δακρύβρεκτες και γεμάτες έντονο συναισθηματισμό, εμετικές εκπομπές πολιτικής πόλωσης. Ακούσαμε την μάνα του, να αποζητά εκδίκηση και την πιο σκληρή τιμωρία για τον δολοφόνο.
Αντιθέτως όμως η μητέρα του Αλέξανδρου Γέροντα, του παιδιού που δίνει μάχη για την ζωή, ζήτησε η Ελλάδα να παραμείνει ενωμένη και να μη χυθεί άλλο αίμα. Και την συνέντευξη την έδωσε χωρίς να έχει περάσει ούτε ένα 24ωρο από το συμβάν!
Καταλαβαίνουμε ότι μία μάνα, και δη Ελληνίδα, μπορεί να έχει τις χειρότερες επιθυμίες για τον δολοφόνο του παιδιού της. Καταλαβαίνουμε ότι ο κάθε άνθρωπος αντιδρά ξεχωριστά. Όμως η μάνα του Αλέξανδρου αντέδρασε ως πραγματική Ελληνίδα Πατριώτισσα και έδωσε μήνυμα ελπίδας για την πατρίδα μας.

ΕΛΛΗΝΕΣ, μη ακούτε τους γραικύλους – προδότες, Αλήτες – Ρουφιάνους – Δημοσιογράφους, αυτοί πράττουν και λένε, ότι τους διατάζουν τα αφεντικά τους και τα συμφέροντά τους.
Δεν πρόκειται ο Έλληνας να στραφεί στον Έλληνα
Δεν πρόκειται να γίνει κανένας εμφύλιος
Όσο και αν τα κοπρόσκυλα Αλήτες-Ρουφιάνοι-Δημοσιογράφοι, θέλουν να οδηγήσουν τα πράγματα προς τεταμένες καταστάσεις.
Όσο κι αν οι Αλήτες – Προδότες – Πολιτικοί, θέλουν να διαλύσουμε ως έθνος και να γίνουμε ένας πολυπολιτισμικός χυλός.

Κλείνουμε με την μεγάλη παράκληση προς όλους
Η μόνη περίπτωση να γίνει εμφύλιος, είναι αν συνεχίσουμε να βλέπουμε τηλεόραση. Κλείστε λοιπόν τις τηλεοράσεις ή ακόμα καλλίτερα καταστρέψτε τες.

Όλοι αυτοί οι απάτριδες γραικύλοι, ζούνε από τις τηλεθεάσεις που τους προσφέρεις.
Θέλεις να τους εξαφανίσεις από την ζωή σου; Εξαφάνισε την τηλεόραση από το σπίτι σου.

Ο κάθε Έλλην Εθνικιστής – Πατριώτης, τώρα πρέπει να δείξει την δύναμή του, την ψυχραιμία του, την ανιδιοτελή αγάπη του προς το ΕΘΝΟΣ.


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου