5 Νοεμβρίου 2013

Η υποκρισία των στελεχών της Χρυσής Αυγής

Ξαφνικά, σχεδόν όλα τα στελέχη του κόμματος, θυμήθηκαν ότι κάποια στιγμή είχαν συναντήσει τα αδικοχαμένα παλληκάρια, από το φονικό στο Νέο Ηράκλειο.
Ο ένας είχε συζήτηση μαζί τους σε κάποια πεζοπορία(!)· ο άλλος έστυψε το μυαλό του και θυμήθηκε ότι κάποια στιγμή είχαν μιλήσει μαζί σε κάποια συγκέντρωση, μία φορά, και σε όλους τούς είχε κάνει εντύπωση το πόσο καλοί χαρακτήρες ήταν και το πόσο αγνοί και θερμοί πατριώτες.

Αντιθέτως τον Ρουπακιά, τον δολοφόνο του Κερατσινίου, ο οποίος μπορεί να μη ήταν μέλος του κόμματος, αλλά σίγουρα γνωστή φυσιογνωμία στα πέριξ, Πειραιά, Κερατσινίου, Νικαίας, δεν τον ήξεραν ούτε οι πυρηνάρχες....
Γι’ αυτόν δεν είχαν να πουν κάτι. Αυτόν δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του.
Θα μπορούσατε, συναγωνιστές, να λέγατε τα αυτονόητα, όπως είπαν και οι γνωστοί του. Ότι δηλαδή, ήταν ένας μεροκαματιάρης και οικογενειάρχης, που τον είχατε γνωρίσει από κοντά, μιας και ήταν θαμών σε αυτές τις τοπικές, και ότι έχετε σοκαριστεί με την έκβαση που πήραν τα πράγματα. Απλά πράγματα, χωρίς βεβαίως να του πλέξετε κανένα εγκώμιο, αλλά και χωρίς να κάνετε ότι δεν υπήρχε.

Τί φοβηθήκατε ρε; Εδώ, επί ένα μήνα είχαν λυσσάξει οι Αλήτες-Ρουφιάνοι-Δημοσιογράφοι, τί άλλο μπορούσαν να σας κάνουν αν παραδεχόσασταν το φυσιολογικό; Ότι δηλαδή πολλοί από εσάς γνωρίσατε τον Ρουπακιά, όπως γνωρίσατε και τα παλληκάρια στο Νέο Ηράκλειο. Ότι ήταν ένας ενεργός φίλος του κόμματος και ότι έχετε πέσει από τα σύννεφα από αυτό το αποτρόπαιο συμβάν. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Αντιθέτως προτιμήσατε να "προδώσετε" τον πρώην συναγωνιστή σας και να κάνετε ότι δεν τον ξέρατε.
Στα καλά μαζί στις δυσκολίες χώρια.... συναγωνιστές;
Έχετε ξεπατικώσει, όπως φαίνεται, πολλές πρακτικές των κομμουνιστών.


ΞΕΥΤΙΛΑ....... συναγωνιστές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου