20 Ιουνίου 2013

Οι 11 πολυεθνικές που ζήτησαν τον κατώτατο μισθό των 250-300 Ευρώ για τους νέους από τον υπουργό Ανάπτυξης προκειμένου να κάνουν επενδύσεις!!!!

Στο σάιτ της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ
(
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26516&subid=2&pubid=113003233)
το οποίο επικαλείται επίσης το δημοσίευμα του ΒΗΜΑτος της Κυριακής.


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ αυτες ειναι οι 11 πολυεθνικες που ζητησαν μισθο 250-300 ευρω
για τους νεους ανεργους για να επενδυσουν:

1.Μηνάς Ζωούλλης, διευθύνων σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.
2.Γιώργος Σπηλιόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Barilla Hellas.
3.Γρηγόρης Αντωνιάδης, αντιπρόεδρος της Unilever Hellas.
4.Ανδρέας Καλατζόπουλος, γενικός διευθυντής της Philip Morris.
5.Κωνσταντίνος Φαλτσέτας, επικεφαλής της Henkel Hellas.
6.Κωνσταντίνος Μαγγιώρος, διευθύνων σύμβουλος της Friesland Campina -NOYNOY.
7.Ελ. Χαλουλάκος, διευθύνων σύμβουλος της Kraft Hellas.
8.Δημήτριος Πισιμίσης, διευθύνων σύμβουλος της Bic Violex.
9.Raymond Franke, επικεφαλής της Nestle.
10. Κατερίνα Αρβανιτάκη, υπεύθυνη πωλήσεων της SCA Hygiene Products.
11.Εμμανουήλ Παπαδάκης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας οικοδομικων υλικων Ytong-Thrakon

Δύο μερούλες αν δεν πάρει κανένας Ελληνας προϊόντα από τις
παραπάνω δουλεμπορικές σπείρες, θα το σκεφτούν πολύ
προτού κάνουν άλλη τέτοια πρόταση.


Πηγή: Μήνυμα που λάβαμε

Η Αθηναϊκή ζυθοποιία (AMSTEL, HEINEKEN, ΑΛΦΑ κλπ) και τα υπόλοιπα κοράκια, όμως, με την αλλαγή, από την δραχμή σε ευρώ, αύξησαν την τιμή των προϊόντων τους παρανόμως, κατά 300%. Αλήθεια, όλον αυτόν τον πακτωλό χρημάτων που λήστεψαν, τη γνώση των προδοτικών - ξενόδουλων - λαθρολάγνων κυβερνήσεων, τί τον έχουν κάνει; 
Αλήθεια, ποιός περιμένουν να αγοράσει τα προϊόντας τους, με μισθούς που δεν φθάνουν ούτε για τα βασικά είδη διατροφής;

Αφού λοιπόν δεν μπορούν να ενισχύσουν την αγοραστική δύναμη του Έλληνα, πώς περιμένουν να πουλήσουν τα προϊόντα τους; 
Το στοίχημα που παίζεται λοιπόν εδώ είναι το εξής. Θα παράγουμε προϊόντα που θα αδυνατούμε να αγοράσουμε. Θα γίνουμε χειρότεροι από Ουγκάντα. Όλοι αυτοί οι πολυεθνικοί ολετήρες, θα χρησιμοποιήσουν την Ελλάδα ως εργασιακό σκλαβοπάζαρο. Θα παράγουμε προϊόντα, που πια, μόνο θα εξάγονται. Οι σκλάβοι της Ευρώπης και όλου του κόσμου.

Οι πιο στενοί συνεργάτες τους, σε αυτό το άνευ προηγουμένου δουλεμπόριο (που ήδη εφαρμόζεται) τα κόμματα και τα γκρουπούσκουλα της αριστεράς. Με την εμετική λαθρολαγνεία τους, αυτά τα λαμόγια και κεφαλαιοκρατικά γουρούνια, αυτοί οι ολετήρες κάθε έννοιας ανθρωπισμού, κατάφεραν αυτό για το οποίο τους πλήρωναν τα αφεντικά τους.
Πρώτον, να ισοπεδώσουν τον Έλληνα Εργάτη
Δεύτερον, να εξαγριώσουν το κεφάλαιο
Τρίτον, να  αλλοιώσουν την εθνολογική και φυλετική μας σύνθεση (ελπίζουμε, να μη έχουν τελειώσει τα πάντα και να έχουμε ακόμη τα περιθώρια να διώξουμε τους λαθρομετανάστες από την χώρα μας).

Όποιο κόμμα δεν δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά, ότι είναι κατά των λαθρομεταναστών, είναι ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ - ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ - ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ

3 σχόλια:

  1. Όποιο κόμμα δεν δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά, ότι είναι κατά των λαθρομεταναστών, είναι ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ - ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ - ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ
    Να το διορθώσουμε και να το συμπληρώσουμε
    Όποιοι δηλώνουν υποστηρικτές των ταγμάτων Ασφαλείας στην κατοχή -Συνεργατών των Γερμανών και Ιταλών κατακτητών είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΝΑΖΙΣΤΕΣ και όχι Πατριώτες και Εθνικιστές.
    Όσοι δεν έχουν αγάπη για τον πλησίων τους "Είναι κύμβαλα αλλαλάζοντα" κοινώς ντενεκέδες ξεγάνωτο {Απ΄Παύλος)
    Από πότε ο Ξένιος Ζεύς της φιλοξενίας των αρχαίων καταργήθηκε σε αυτή τηγ χώρα της ανθρωπιάς. Από πότε η παλιανθρωπιά σε φουκαράδες έγινε πατριωτισμός ΕΛΕΟΣ!!!!
    Εθνιστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α! για τα 420 ευρώ βασικό μισθό φταίνε οι μετανάστες! Για την έλλειψη δωρεάν παιδείας φταίνε οι μετανάστες!
    Για το υπέρογκο χρέος φταλινε οι μετανάστες!... Μπράβο και πάλι μπράβο στον έξυπνο με τη παραπάνω ανάρτηση! ...και ένα ανέκδοτο...
    Είναι ένας πολιτικός σε ένα τραπέζι με 12 σουβλάκια, με έναν Ελληνα και έναν μετανάστη.
    Παίρνει τα 11 σουβλάκια και λέει στον Έλληνα! "Φίλε πρόσεχέ τον αυτόν! Θέλει να σου φάει το σουβλάκι!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ και γιατί τα αριστεροδέξια νεοφιλελεύθερα σκυλιά (με τα κόμματά τους ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡCIA και λοιποί), χαίρονται με το δημιουργηθέν καθεστώς της συνεχούς μετακίνησης εργατών παριών.

    Στην ταινία "Ένας ελεύθερος κόσμος", 2008, ο Άγγλος μαρξιστής σκηνοθέτης Κεν Λόουτς, προσεγγίζει καθαρά, απλά κι άμεσα το ζήτημα της μαζικής εισαγωγής ξένων εργατών από τις χώρες της ανατολικής Ευρώπης στην Μ. Βρετανία. Αποκαλύπτει το βρόμικο ρόλο των ιδιωτικών γραφείων ευρέσεως εργασίας, που έχουν ιδρύσει οι σύγχρονοι δουλέμποροι.
    Παρουσιάζει με ανάγλυφο τρόπο την αλλοτρίωση αυτών των πρώην εργαζομένων ανθρώπων στον "ελεύθερο κόσμο" του καπιταλισμού, που οδηγούνται να "πιστέψουν" πως η "μετανάστευση", δηλαδή το δουλεμπόριο, είναι προς το καλό όλων των ανθρώπων!!!
    Η ταινία του Κεν Λόουτς, παρ' όλο που αποσιωπήθηκε από τον αστικό και αριστερό Τύπο, αποτελεί , έτσι κι αλλιώς, μια σιδερένια γροθιά σε αυτόν τον ρατσιστικό και άθλιο μύθο...

    "Οι μεταναστευτικοί νόμοι είναι τα μανιφέστα των εργοστασιαρχών, καθώς ρυθμίζουν τη ροή της διεθνούς μεταφοράς εργατικών χεριών ανάλογα με τις ταξικές τους ανάγκες"
    Καρλ Μαρξ, 1867

    Καλό θα είναι οι Έλληνες να αποβάλουν την νεοφιλελεύθερη καπιταλιστική τσίμπλα, που οι αριστεροδεξιοί καθεστωτικοί (κόμματα - ΜΜΕ - "εκπαιδευτικοί") τους έχουν βάλει με το κιλό στα μάτια και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ξυπνήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή