17 Δεκεμβρίου 2012

Ένας ένας τα στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αποχωρούν. Ήδη φθάσαμε στους 8


Θα υπάρχει συνέχεια;


Τι συνέβη στο κόμμα του Πάνου Καμμένου; Ποιοί οι λόγοι που «ξαφνικά» σημαίνοντα στελέχη, πολιτικάντηδες ετών οι περισσότεροι, αποφάσισαν να ξεσπαθώσουν και να κάνουν αποκαλύψεις για τον πρώην αρχηγός τους;
Όπως λένε, τα στραβά τα έβλεπαν από το καλοκαίρι, αλλά έκαναν... υπομονή...

Αλήθεια για τις προδοσίες και τις ρεμούλες των παλαιών κομμάτων τους, που τα υπερασπίζονταν φανατικά και κορόιδευαν τον ελληνικό λαό, δεκαετίες ολόκληρες (και δεν εξαιρείται ούτε ο Καμμένος), γιατί τους πήρε 40 χρόνια για να φύγουν από αυτά και να καταγγείλουν τα κακώς κείμενα;

Η απάντηση βεβαίως είναι απλή. Μα έφυγαν από την στρούγκα όταν ήταν σίγουροι ότι δεν θα χάσουν την «βολευτική» τους θεσούλα. Βλέποντας ότι μπορούν να επανεκλεγούν και παραλλήλως να απελευθερωθούν από κάτι το οποίο, ίσως, να τους βάραινε.

Τώρα όμως φεύγουν, και τί πρόκειται να κάνουν;
Θα φτιάξουν το δικό τους κεντροδεξιό αντιμνημονιακό κόμμα ή θα επιστρέψουν στην στρούγκα; ΠΡΟΦΑΝΩΣ επιστρέφουν στην στρούγκα...

Ας δούμε τους παραιτηθέντες:
Λάμπρος – Φοίβος Μοσχοβίτης
Βασίλης Καμηλαράκης
Γιάννης Κουράκος
Κώστας Μαρκόπουλος
Μιχάλης Γιαννάκης
Δημήτρης Σταμάτης
Χρήστος Ζώης
Γιάννης Μανώλης

Επίσης οι Τέρενς Κουίκ και Μαρία Κόλλια – Τσαρούχα δεν συνυπέγραψαν τη δήλωση στήριξης προς τον κ. Καμμένο και δεν τοποθετήθηκαν υπέρ της πρότασης για συνέδριο τον Απρίλιο.

Όμως από την Κέρκυρα την Παρασκευή ο Τέρενς Κουίκ φαίνεται να στηρίζει δυναμικά το κόμμα που εξελέγη. Συγκεκριμένα δήλωσε:
Ο νόμος της φύσης προβλέπει ότι μετά τη μπόρα έρχεται η νηνεμία. Μόνο που για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ αυτή η αλληλουχία δεν ισχύει. Η νηνεμία η δική μας θα γίνει μπόρα, θα γίνει καταιγίδα πάνω από εκείνους που πιστεύουν ότι μπορούν να συνεχίσουν να ποδηγετούν την Ελλάδα. Οι 18 Βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, που παραμένουν ακόμα πιο δυναμικά η τέταρτη ισχυρή Κοινοβουλευτική Ομάδα, πιστοί στην Ιδρυτική Διακήρυξη και την Εθνική Αντιπρόταση που παρουσίασαν προεκλογικά και που χωρίς εκπτώσεις ή αλλοιώσεις υπηρετούν και θα εξακολουθούν να υπηρετούν, είναι έτοιμοι για ακόμα περισσότερους αγώνες, μαζί με όλες εκείνες και εκείνους τους πατριώτες που μας ανεβάζουν συνέχεια και δημοσκοπικά και ουσιαστικά.

Τα ευρήματα της νέας δημοσκόπησης που παρουσιάστηκε χθες, δείχνουν ότι οι Έλληνες πολίτες που δεν θέλουν να είναι κάτοικοι κομματικών πολυκατοικιών, αναδεικνύουν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ως την πλέον αξιόπιστη, συνεπή και ανυποχώρητη ανερχόμενη κινηματική πολιτική δύναμη. Κάποιοι που νόμισαν ότι θα δημιουργήσουν επικοινωνιακό μειονέκτημα στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, κατάφεραν να τους προσδώσουν τα μέγιστα πλεονεκτήματα, με τα οποία θα βαδίσουν σε ένα πρωτόγνωρο ιστορικό Ιδρυτικό Συνέδριο στα τέλη Απριλίου, που ανήγγειλε ο Πρόεδρός μας Πάνος Καμμένος, με απόλυτα ανοιχτές διαδικασίες.

... Και επειδή το επικοινωνιακό παιχνίδι το ξέρω αρκετά καλά, το μόνο που συμβουλεύω είναι ότι όποιος άλλος δεν αντέχει να είναι στις τάξεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, να φύγει μέσα στις επόμενες 24 ώρες για να τελειώνουμε μια και καλή με όλο αυτό το σόου.

Συμφωνούμε και εμείς. Ας τελειώνει αυτό το σόου και τα προβατάκια ας επιστρέψουν στο μαντρί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου