18 Δεκεμβρίου 2012

Το φιάσκο της "αντι"ρατσιστικής συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου και οι δηλώσεις του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Αντιρατσιστικού Κινήματος (EGAM), Μπενζαμέν Αμπτάν

(Μπενζαμέν Αμπτάν, μήπως είναι εβραίος; μήπως;)



Θα ξεκινήσουμε από την δέσμευση του Αντώνη Σαμαρά, ότι η Ελένη Ζαρούλια της Χρυσής Αυγής δεν πρόκειται να υπάρχει στην σύνθεση της αντιπροσωπείας Ελλήνων βουλευτών στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Και αφού ο "Έλλην" πρωθυπουργός, ικανοποίησε τον κ. Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Αντιρατσιστικού Κινήματος (EGAM), με τις δηλώσεις του για να μη υπάρξει κάποια παρεξήγηση, ο κ. Μπενζαμέν Αμπτάν μας δήλωσε:

- «Η θέση αυτή που υιοθετεί η Νέα Δημοκρατία είναι πανομοιότυπη με την θέση που έχουν ήδη πάρει το ΠαΣοΚ, η Δημοκρατική Αριστερά και ο ΣΥΡΙΖΑ (1)και συμβάλλει στον αποκλεισμό των νεοφασιστών της Χρυσής Αυγής από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης»
- «Αυτό αποτελεί μια τεράστια νίκη της δημοκρατίας που θα ακουστεί στην Ελλάδα όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη»
- «Η Ελλάδα αποτελεί σήμερα το παράδειγμα για ολόκληρη την Ευρώπη: το παράδειγμα μιας χώρας αντιμέτωπης με μια εξαιρετικά βίαιη κοινωνική κατάσταση αλλά της οποίας οι πολιτικοί ηγέτες αποφάσισαν να θέσουν την υπεράσπιση της δημοκρατίας στην κορυφή των προτεραιοτήτων τους(2)»
Και τελειώνει
- «Η απόφαση αυτή επιτρέπει να σπάσουμε την δυναμική της νεοφασιστικής Χρυσής Αυγής, τόσο σε ελληνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο και ενισχύει το αντιρατσιστικό κίνημα που εκφράστηκε δυναμικά στους δρόμους της Αθήνας το περασμένο Σάββατο, στη διάρκεια σιωπηλής πορείας στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 10.000 άτομα(3)».

(1) Μάλιστα... τα γνωστά κόμματα της διαφθοράς και της αποεθνοποίησης, σε μία "αντι"ρατσιστική συμπόρευση.

(2) Κορυφαία τους προτεραιότητα είναι το πώς θα διατηρηθεί η φαύλη δημοκρατία τους και όχι πώς θα σώσουμε την Ελλάδα και τους Έλληνες.

(3) 10.000 άτομα έκαναν διαμαρτυρία στην Αθήνα.....

Για να δούμε όμως πόσοι μπορεί να ήταν... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Και μερικές φωτογραφίες:





Αλήθεια πόσοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ήταν; Έφθασαν τα 300 άτομα (βάζοντας και τους θαμώνες των πέριξ καφετεριών);

Ρατσιστοειδή, κεφαλαιοκράτες και λοιπά νεοταξικά αποβράσματα, όπως βλέπετε με λύπη σας, οι Έλληνες σας γυρνούν την πλάτη.

ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΟΥΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου