18 Σεπτεμβρίου 2012

Στο πολυπολιτισμικό Ελλάντα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η Ελληνική Σημαία. ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ οι κυλότες !!!

Magnify Image
Magnify Image
Magnify Image
Magnify Image

Magnify Image
Magnify Image
Magnify Image

http://www.lifo.gr/lifoland/magic-circus/10688
Όταν το περιοδικό 01 καλωσόριζε το 1994 την κοσμοπολίτικη Αθήνα.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...

H ανάρτηση της Ελληνικής Σημαίας σε αρχαιολογικούς χώρους απαγορεύεται από το 1981!



H ανάρτηση της ελληνικής σημαίας σε αρχαιολογικούς χώρους απαγορεύεται από το 1981!


Πρόκειται για μια απίστευτη και όμως αληθινή διάταξη του κανονισμού λειτουργίας των μνημείων της εθνικής μας κληρονομιάς που ισχύει τα τελευταία 30 χρόνια, προκαλώντας εύλογες απορίες για τη χρησιμότητα της στις παρούσες συνθήκες.

Η απαγόρευση της ανάρτησης του εθνικού μας συμβόλου σε όλους τους χώρους πολιτισμικής αναφοράς του Ελληνισμού είναι νόμος του κράτους από το 1981, αποτελώντας οδηγό για τις αρμόδιες υπηρεσίες και τους υπαλλήλους του υπουργείου Πολιτισμού όλο αυτό το διάστημα.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, όποιος πολίτης βρεθεί να κρατήσει τη σημαία της πατρίδας του με φόντο τα μνημεία των προγόνων του ή να επιχειρήσει να φωτογραφηθεί με τη γαλανόλευκη, θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια ιδιαίτερα δυσάρεστη έκπληξη.

Η τέλεση της ανωτέρω πράξης επισύρει ποινικές κυρώσεις αφού προβλέπεται ποινή φυλάκισης έως τρεις μήνες χωρίς τη δυνατότητα μετατροπής της σε χρηματική.

Η τροποποίηση του νόμου το 1984 οδήγησε στην περαιτέρω αυστηροποίηση των κυρώσεων, με την ποινή φυλάκισης να φτάνει το ένα έτος για ανάλογες πράξεις, ενώ από το 2001 η απαγόρευση κυματισμού του εθνικού συμβόλου από επισκέπτες αρχαιολογικών χώρων αποδίδεται από υπαλλήλους του υπουργείου στον νόμο περί υπαίθριας διαφήμισης.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Από σχόλιο αναγνώστη του περιοδικού LIFO από όπου και πήραμε τις φωτογραφίες
Το αμερικανικό αποικία που λέγεται Ελλάντα, είναι αμέρικαν κτήση όχι από το 1949 όπως λανθασμένα νομίζουν μερικοί αλλά από το 1947 ήδη, οπότε και πρωτοδοκιμάστηκε (σε τούτονα εδώ το μετέπειτα φωτοβολταϊκό σεξοτουριστικό προορισμό) το πρωτοεμφανιζόμενο αμέρικαν όπλο ανόματι ΝΑΠΑΛΜ.

Είναι λοιπόν απόλυτα φυσιολογικό να μην δικαιούται Ιστορίας και μνημείων η αμερικανική αποικία, ως ταπεινωμένη και αμερικανοϋπόδουλη που είναι εδώ κι 70 χρόνια.

Κακώς θα θεωρηθεί το σχόλιό μου ειρωνικό. Απεναντίας, είμαι κάργα αμερικανολάτρης και αμέρικαν φάσιον βίκτιμ καταναλωτικό αμερικανάκι και πολύ γουστάρω τη μούλτι κούλτι αμέρικαν style φωτογραφία με την εγχρωμούλα που ξεφτυλίζει καννιβαλιστικά την Ακρόπολη, το κιτς και "πασσέ" αυτό εθνικό μνημείο των ελληναράδων ιθαγενών.

Τις φωτογραφίες αυτές τις θυμάμαι εδώ και 7 χρόνια, όταν πρωτοσυνόδεψαν το πρώτο (αν θυμάμαι καλά) φύλλο του free press εντύπου με έτον εξής υπότιτλο:

<<ΤΕΣΤ: ΠΟΣΟ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ;>>

(εννοώντας δηλαδή το κατά πόσο "αποδέχεστε αυτή την εικόνα, ώ, εσείς βρωμοελληναράδες φασιστοέλληνες")

Προσωπικά, ατομικοΘατσεριστικά και αμερικανολατρικά, έχω να δηλώσω ότι αποδέχομαι πλήρως και πλέρια αυτές τις χάι culture εικόνες που έρχονται κατευθείαν απ' το μέλλον και υπόσχονται μπόλικη "ταξική συνείδηση" και βαρβάτο εξαμερικανισμό στην αμερικανοκενωνία του κοντινού μέλλοντος και των αλληλοσυγκρουώμενων και αλληλοπυροβολούμενων αμέρικαν style γκέττο ώστε να βασιλεύουν οι Παγκοσμιοποιημένοι καπιταλιστές εις τον αιώνα τον άπαντα και να το παίζουν και "αντιρατσιστές" κι από πάνω.
Κι απ΄όλη αυτή την ιστορία θα βγαίνω κι εγώ κερδισμένος γιατί θα θεωρούμαι "όπεν-μάιντεντ" και "αλτέρνατιβ" στάιλ και υπεράνω "ξενοφοβικής πλέμπας" άτομο, αρκούντως καλλιεργημένο και πρωτοποριακό κι ανεκτικό στη διαφορετικότητα κι όλα τα υπόλοιπα συναφή και αμερικανοχολυγούντιαν.

Δεν τα λέω κι άσχημα, έχω την εντύπωση.

- Αμερικανολάτρης φάσιον βίκτιμ -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου