18 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν αφομοιώνονται οι Τούρκοι στη Γερμανία – Μόλις το 15% τη θεωρεί πατρίδα του


Δεν αφομοιώνονται οι Τούρκοι στην Γερμανία – Μόλις το 15% την θεωρεί πατρίδα του

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που δημοσιεύονται και φανερώνουν το μεγάλο πρόβλημα της Γερμανίας να αφομοιώσει τους Τούρκους μετανάστες. Σύμφωνα με το ινστιτούτο Info, το 45% των Γερμανών πολιτών τουρκικής καταγωγής θέλει να εγκατασταθεί μόνιμα στην Τουρκία.

Χαρακτηριστικό είναι επίσης πως μόνο το 15% εξ αυτών αισθάνεται ως πατρίδα του την Γερμανία. Επιπλέον, το 62% από τους 1.000 ερωτηθέντες σε όλη την χώρα, απάντησε πως αισθάνεται καλύτερα μόνο εάν έχει κοντά του, άλλους Τούρκους. Η Γερμανία αριθμεί σήμερα 3 εκατ. Τούρκους, ή τουρκικής καταγωγής, πολίτες, οι 700.000 των οποίων είναι πολιτογραφημένοι Γερμανοί.

Βασικοί λόγοι για την ανάγκη επιστροφής στην Τουρκία φαίνονται να είναι η επιθυμία ανακάλυψης των «ριζών» τους, αλλά και η διαβίωση σε μία χώρα με καλύτερο κλίμα μετά την συνταξιοδότηση. Αναφορικά με τα δημογραφικά στοιχεία της έρευνας η ηλικιακή ομάδα που εμφανίζει την μεγαλύτερη επιθυμία εγκατάστασης στην Τουρκία είναι αυτή των 30-49 ετών.

Βασικό επιχείρημα για τους Τούρκους είναι και η θρησκεία, καθώς εύχονται να μπορούσαν να βρουν περισσότερα ισλαμικά τεμένη στην Γερμανία, σε ποσοστό 55%.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ:
Και εδώ τα πανηλίθια ψευτοαριστερά χαζοπούλια, ονειρεύονται ακόμα και τώρα, που σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, οι πληθυσμοί από Ασία και Αφρική, είναι περιθωριοποιημένοι, ιθαγένειες και ενσωμάτωση. Το βασικό πρόβλημα όμως δεν είναι ο βλάκας που τρώει "φιλανθρωπικό" κουτόχορτο, είναι τα κεφάλια και τα κεφάλαια που θέλουν την αποεθνοποίηση των κρατών την Ευρώπης.
Σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν πληθυσμούς οι οποίοι θα είναι αδύνατο να αντισταθούν στην παγκοσμιοποίηση. Δυστυχώς έχουν το πάνω χέρι, όμως δεν πρέπει να σταματήσουμε να αντιστεκόμαστε. 
ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Πηγή: Δεν αφομοιώνονται οι Τούρκοι στη Γερμανία – Μόλις το 15% τη θεωρεί πατρίδα του | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/63706#ixzz26oGejVPs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου