23 Σεπτεμβρίου 2010

TO ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗΝ GOLDMAN SACHS AΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ;

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΕ


Με αφορμή σχετική διαφήμιση της εταιρίας ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΕ, στο ένθετο της εφημερίδας "ΕΞΠΡΕΣ" (17/9/2010) προκύπτει ότι η εν λόγω εταιρία θα είναι μία από τις πρώτες οι οποίες θα ωφεληθούν από τον νέο νόμο για μεγάλες επενδύσεις του Υπουργού Παμπούκη. Η εν λόγω διαφήμιση αποτελεί προσπάθεια διαμόρφωσης της κοινής γνώμης υπέρ της εταιρίας προς άμβλυνση των αντιδράσεων. Η εν λόγω διαφήμιση εκματαλλεύεται την ανάγκη για εργασία με σύμμαχο την έκρηξη της ανεργίας. Επειδή θεωρούμε ότι αποτελεί την απαρχή μιας ευρύτερης διαφημιστικής καμπάνιας, αναμένουμε την επόμενη η οποία μάλλον θα αναφέρεται σε οικονομικά οφέλη που θα αποκομίσει η γύρω περιοχή ή θα αναδεικνύει τις περιβαλλοντικές της ....ευαισθησίες. Το πόσο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ θα είναι ο ΧΡΥΣΟΣ μετά την εξόρυξή του προκύπτει από τις παρακάτω πληροφορίες για την ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΕ..
Ιωάννης Δέμος..  
"Η σύμβαση παραχώρησης των Μεταλλείων Κασσάνδρας προς την «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» υπεγράφη από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τον Δεκέμβριο του 2003 και κυρώθηκε με το Νόμο 3220/18.01.2004 (ΦΕΚ 15Α). Στο νόμο αυτό ρητά αναφέρεται ότι η παραχώρηση πραγματοποιείται με όλες τις προβλεπόμενες από το Μεταλλευτικό Κώδικα εγκρίσεις. Η Νέα Δημοκρατία ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΣΕ τη σύμβαση.

Η σύνθεση της εταιρίας «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.», περιλάμβανε τον περιβόητο κ. Frank Timic, που είχε...
καταδικαστεί για εμπορία ναρκωτικών!

Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» ο κ. Δημήτριος Κούτρας και η μετοχική σύνθεση της εταιρίας η εταιρία Paneuropean Goldfields με ποσοστό 65% και η εταιρία ΑΚΤΩΡ με 35%.

Η εταιρία Paneuropean Goldfields έχει μετόχους τον κ. Frank Timic με ποσοστό 18%, ενώ το υπόλοιπο 82% ανήκει στους εξής μεγάλους χρηματοοικονομικούς ομίλους: Merrill Lynch, Goldman Sachs, Morley Fund Management και άλλους μικρομετόχους.

Έκαναν “ταμείο” λοιπόν τον Χρυσό της Ελλάδας ο Μπόμπολας, η Goldman Sachs και τ’ άλλα παιδιά της “Ισχυρής Ελλάδας”. Έτσι, σταμάτησε και η προβολή των κινητοποιήσεων των κατοίκων αφού όπου μπαίνει ο Μπόμπολας επικρατεί ο νόμος της Σιωπής.

Έπεται και συνέχεια για τις περιπέτειες των συνεταίρων…"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου