16 Σεπτεμβρίου 2010

Επεισόδια χθες το βράδυ στον Άγιο Παντελεήμονα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Συμπλοκή με τρεις τραυματίες σημειώθηκε χθες το βράδυ στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Οι δράστες αναγνωρίστηκαν από τους τραυματίες και συνελήφθησαν.
Το περιστατικό, σύμφωνα με την αστυνομία, ξεκίνησε όταν ομάδα Αφγανών επιτέθηκε σε 13χρονο αγόρι από την Αλβανία, το οποίο τραυμάτισε ελαφρά με σπασμένο μπουκάλι, στα δάκτυλα του δεξιού του χεριού.
Αντιλαμβανόμενοι το συμβάν δύο Έλληνες, 19 και 24 ετών, προσέτρεξαν για να βοηθήσουν το αγόρι, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν ελαφρά από αιχμηρό αντικείμενο ο ένας στην κοιλιακή χώρα και ο άλλος στον αριστερό μηρό.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες προσήλθαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα  όπου και υπέβαλαν μηνύσεις σε βάρος  των δραστών.
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προσήγαγαν τρεις Αφγανούς, ηλικίας 18, 22 και 23 ετών, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν και συνελήφθησαν. Κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα. Οι συλληφθέντες  θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Μετά το περιστατικό περίπου 50 κάτοικοι της περιοχής πραγματοποίησαν πορεία στην οδό Αχαρνών διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση στην περιοχή και για την παρουσία μεταναστών. Αργότερα, γύρω στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα, άγνωστοι πέταξαν τέσσερις βόμβες μολότοφ σε καφενείο ιδιοκτησίας Αφγανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου